Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bollmoravägen 114

Centrala Tyresö TYRESÖ

2 695 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Bollmoravägen 114

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 78,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 99-2167-2-51-8
Våning 1 av 1, hiss finns ej
Kommentar Lägenheten ligger 1 trappa upp.
Ekonomi Pris: 2 695 000 kr utgångspris
Avgift: 4 498 kr/mån Inkl. värme, VA, vatten, El och kabel TV.
Andel i föreningen: 0,4896%
Andel av årsavgift: 0,4896%
Driftskostnad 2 976 kr/år
varav
Försäkring: 2 976 kr
Beräknat antal pers: 2
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1971
Uppvärmning Centralvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 29 augusti 2019
Energiklass: E
Primärenergital: 144 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Förråd om ca 10 kvm
Härlig lägenhet som renoverat under senare år genomgående slitstarka och mönstrade linoleummattor i sovrummen och i hallen. Vackert trägolv i vardagsrum och i matplatsen.

Hall

Inbjudande hall med bra förvaring i flera garderober. Anslutning till praktisk klädkammare med gott om skåp, hängare och hyllor.

Kök

Stilrent kök från 2015 med vitt kakel med svarta detaljer ovan en väl tilltagen arbetsbänk i svart laminat. Snickerier i vitt och vitvaror i rostfritt.

Matplats

Mysig matplats med bra ljusinsläpp. Öppen planlösning mot kök och vardagsrum ger ytterligare rymd och plats för även större sällskap.

Sovrum

I anslutning till matplatsen ligger ett mindre sovrum. Perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Vita målade väggar och fönster i väster.

Vardagsrum

Ljust och lättmöblerat vardagsrum. Bra ljusinsläpp från en hel fönstervägg och en fransk balkong med härligt västerläge. Vackert trägolv, vita målade väggar och en snygg och praktisk platsbyggd hylla som säljaren lämnar kvar.

Sovrum

Huvudsovrum med gott om plats för en dubbelsäng och annat möblemang. Utgång till ostörd balkong i öster.

Sovrum

Ytterligare ett rejält sovrum.

Badrum

Badrum som helt renoverades 2015 i samband med att lägenheten fick nya stammar. Våtrumsmatta med mönster av ett notat skeppsgolv täcker golv och väggen bakom badkaret. Övriga väggar är vitmålade. Handfat, wc, badkar samt tvättmaskin och torktumlare.

Ljus och inbjudande 4:a med riktigt bra läge i populära BRF Pluto

Är du orolig för att gå på en öppen visning. Kontakta mäklaren för privat visning.
Välkommen till en riktigt ljus och välplanerad lägenhet i populära BRF Pluto. Genomgående renoverad ytskikt och helt renoverat kök och duschrum 2015 i samband med att stammarna i lägenheten byttes ut. Välkomnande hall med bra förvaring och anslutning till stor och praktisk klädkammare. 2 rejäla och lättmöblerade sovrum. Ljust och luftigt vardagsrum med bra ljusinsläpp via en hel fönstervägg och en fransk balkong. Öppen planlösning mot matplats och kök. Tidlöst kök med vita snickerier och vitvaror i rostfritt. Rymligt badrum med trämönstrad våtrumsmatta på golv och som fondvägg. Tvättmaskin och torktumlare. En riktigt trevlig lägenhet med bra läge nära kommunikationer, centrum och natur.

Förening

Bollmoravägen 114

Förening

BRF Pluto

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Pluto i Tyresö (fastighetsbeteckning Kumla 3:1296 - Kumla 3:1302) bildades 16 september 1968. Husen byggdes under åren 1970-1971, och de första inflyttningarna skedde sommaren 1971.
Totalt finns i området 14 bostadshus med sammanlagt 208 lägenheter. De charmiga tvåvåningshusen ligger i Lindalen på adresserna:
• Bollmoravägen 90-176.
• Herkulesvägen 20-34.
Området har förändrats över tiden. Garage har byggts i flera omgångar. Ett större renoveringsprojekt blev klart 1994. Då tillkom de röda plåttaken, som ersatte de tidigare av svart tjärpapp. Fasaderna var ursprungligen gröna på varannan gård och gula på varannan. Husen tilläggsisolerades och fasaderna täcktes med Marmoroc-stenar i rött och vitt respektive gult och vitt. År 2005 färdigställdes nya servicehus med soprum för källsortering, cykelförråd samt en ny och större festlokal.
Föreningen har en god ekonomi. Avgifterna sänktes 1994, och har därefter varit oförändrade.

Tv och bredband

I Brf Pluto finns ett kabel-tv-nät som levereras av Com Hem.
Mer information om Com Hem och deras utbud kan du finna på företagets hemsida; www.comhem.se.
I varje lägenhet finns ett datauttag (Ethernet).
För att aktivera tjänsterna tar du kontakt med Bredbandsbolaget: www.bredband.com.
Bredbandet och basutbud-tv ingår i avgiften.

Parkering

141 st. parkeringsplatser, varav 23 besöksplatser.
123 st. garageplatser.

Till parkeringsplatserna är det en separat kö. Kontakta styrelsen för att boka plats.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Överlåtelseavgift betalas av säljaren enligt föreningen, motsvarande 2,5% av prisbasbeloppet. Pantsättningsavgift betalas av köparen med 1% av prisbasbeloppet. HSB Stockholm ställer som krav på köparen att man deponerar en medlemsavgift per köpare på kr 500. Årsavgift betalas av köparen kr 250.

Renoveringar - utförda och planerade

Under 2006 förbättrades ventilationen; fläktar i krypgrunderna under husen sattes in och luftventiler ovanför fönstren sattes in. Under senare åren har bland annat uppförts ny garagelänga, cykelhus, och miljöhus.

Mellan husen finns lekplatser och härliga grönområden. Tvättstugor finns med gott om maskiner. Dessutom finns bastu, föreningslokal med möjlighet att hyra för festligheter, och snickerilokal. Kabeltv via ComHem. Bredband via Bredbandsbolaget/ComHem.

Hushållsel ingår i månadsavgiften.

Övrigt

Det är förvaltaren HSB som handhar överlåtelser och pantskrivningar. Enligt föreningens stadgar debiteras säljaren respektive pantförskrivaren de administrativa kostnaderna.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Tyresö är en skärgårdskommun där aldrig havet är långt borta. Här blandas den härliga naturen och närheten till havet och allt detta bara 20 minuter från Stockholm City.

Närservice

Tyresö centrum har 75 butiker och restauranger med ett brett utbud för dina vardagliga ärenden. Butikerna andas service och personlighet och centrumet erbjuder en lugn och trivsam shoppingupplevelse där du kan handla, äta en god lunch, eller umgås med vänner och familj över en fika.

Kommunikation

Från hållplatsen i centrum går tät busstrafik till Gullmarsplan och tar ca 20 minuter. I rusningstrafik går även direktbuss till Vattugatan med en restid på cirka 30 minuter. Det finns även buss via Fornudden till Haninge. Från busshållplats Masten går tät trafik och det tar därifrån bara 15 minuter till Gullmarsplan.

Övrigt

Tyresö gymnasium Bergfotens skola, skolår F-6 Fårdala skola, skolår F-6 Njupkärrs skola, skolår F-6 Nyboda skola, skolår 6-9, samt särskola Stimmets skola, skolår F-6, samt särskola Tyresö Montessoriskola (friskola), skolår F-6 Engelska skolan (friskola), skolår 4-9 Förskolan Speldosan Förskolan Teddybjörnen Förskolan Pusslet Förskolan Gunghästen Förskolan Farmarstugan, Förskolan Kardemumman Förskolan Båten Förskolan Sagan Förskolan Stimmet Förskolan Solskenet

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter