Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ängspiren 22

Strandängarna Tyresö

7 500 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ängspiren 22

Antal rum 6 rum + Kök
Boarea 155,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 22-3
Våning 0, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 7 500 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 5 767 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-tv (basutbud, Telia start
Andel i föreningen: 5,6048%
Driftskostnad 1 734 kr/år
varav
Värme: 684 kr
El: 750 kr
Övrigt: 300 kr
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på entreprenörs uppskattning av kostnad för genomsnittligt bodende
Allmänt Det finns stor altan runt hela bostadsrättsradhuset, ca 75 kvm, tack vare att huset är belägen närmast vattnet finns här ett riktigt bra solläge.
På mellanplanet finns två balkongen på ca 12 kvm vardera, samt en balkong på ca 8 kvm.
En bilplats, med elstolpe, hör till huset.

Byggnad

Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Läckert tornhus med genomgående stora fönsterpartier, fina, stilrena tillval som till exempel vackra golv i vitlaserad ek i hela huset. Även för samtliga vitvaror har bättre tillval valts.
Rymlig hall med fint mörkt klinkergolv samt stor garderob med spegeldörrar.
Helkaklat badrum med klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med wc, handfat, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Väggskåp finns för förvaring, infällda spotlights ger fin belysning.
Trevligt kök med likadant klinkergolv som i hallen och med öppen planlösning mot vardagsrum och matplats. Köksinredning från Vedum med vita, matta luckor. Integrerad kyl, frys och diskmaskin, induktionshäll, ugn och inbyggd mikrovågsugn. I köket finns även högskåp med draglådor.
Trevlig matplats med gott om plats vid fönster mot terrass. I vardagsrummet finns bra plats för soffgrupp och det finns stora skjutdörrar ut till terrassen samt fönster i två väderstreck.
Terrassen är hela 75 kvm och går runt hela lägenheten, här finns även ett förråd. Även på husets entrésida finns terrass med ett utvändigt förråd.
En trappa upp i huset finns tre sovrum samt vardagsrum (går att göra om till sovrum), klädkammare och helkaklat badrum med golvvärme. I det större av sovrummen finns stor skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. På samma våningsplan finns utgång till tre balkonger, två av balkongerna är på 12 kvm vardera och en balkong på 8 kvm.
Trappa upp till tornrummet som är omgivet av glaspartier här finns ett underbart sällskapsrum med vidsträckt utsikt över vattnet. Här finns även möjlighet att installera kamin.

Nära havet vill jag bo!

Ta chansen att förvärva detta läckra tornhus, belägen i yttersta hörnet, direkt mot vattnet. Stora fönsterpartier med direktacess till 75 kvm altan i tre väderstreck. Bästa möjliga utsikt mot Erstaviken! Från mellanplan finns utgång till 3 balkonger.
Stilrena vackra tillval, bl.a. vitlaserad ekparkett i hela huset.
Ta chansen att förvärva detta läckra tornhus, belägen i yttersta hörnet, direkt mot vattnet. Stora fönsterpartier med direktacess till 75 kvm altan i tre väderstreck. Bästa möjliga utsikt mot Erstaviken! Från mellanplan finns utgång till 3 balkonger.
Stilrena vackra tillval, bl.a. vitlaserad ekparkett i hela huset.
Bostaden är under produktion och säljs på ritning (visning ej möjlig i dagsläget). Preliminär tillträdesdag är 2/5-2017.

Förening

Ängspiren 22

Förening

Brf Ängspiren

Allmänt om föreningen

Brf Ängspiren registrerades hos bolagsverket 2014. Föreningen har påbörjat nyproduktion av sammanlagt 20 radhus på fastigheten Strand 1:258 belägen i Tyresö Strand i Tyresö. Inflytt beräknas ske under kvartal 2 2017.
Brf Ängspiren består av 20 st brf-radhus som ligger längs en pir med ett vackert läge på Strandängarna, med havet på utsidan och villaområde på insidan. Alla radhus har viss sjöutsikt och är försedda med 2 st terrasser + 2 st balkonger. I anslutning till varje radhus ingår en parkeringsplats med el-stolpe. Föreningen äger fastigheten, Strand 1:258 med en areal om 4.075 kvm.

Tv och bredband

Kollektivavtal från Telia med bredband, kollektivavtal för bredbandstelefoni och digital TV paket "Lagom" med 18 kanaler.

Parkering

Till varje lägenhet hör en parkeringsplats.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Välkommen till Strandängarna i Tyresö! Här bor du med omedelbar närhet till den vackra skärgårdsnaturen. Området ligger i nordöstra Tyresö, invid, Erstaviken och passar verkligen för den som uppskattar ett modernt och fräscht boende vid havet. I Strandängarna kan du kliva rätt ut i naturen från din lägenhet. Nackareservatet är endast ett stenkast bort och det är nära till Tyresta Nationalpark och Sörmlandsleden. Här bor du också nära badplatser, svampplockning, vaxholmsbåtar och det finns möjligheter till aktiviteter som ridning, sportfiske och golf. Du når centrala Stockholm på ca 20 minuter med bil och det finns flera busslinjer som trafikerar Tyresö mot Gullmarsplan och Stockholm. I Tyresö centrum som ligger ca 4 km bort, hittar du allt från bibliotek och konsthall till matvarubutiker, apotek, systembolag, biograf och vårdcentral. Här finns även ett flertal mindre butiker.

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter