Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Eskadervägen 24, Våning 8 och 9

Näsby Park Täby

7 295 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

6

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Eskadervägen 24, Våning 8 och 9

Antal rum 6 rum + Kök
Boarea 153,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 100
Våning 8 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 7 295 000 kr utgångspris
Avgift: 6 386 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-tv och förråd
Andel i föreningen: 1,52195%
Driftskostnad 8 000 kr/år
varav
El: 4 500 kr
Försäkring: 3 500 kr
Beräknat antal pers: 2
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1958
Energideklaration
Utfärdad den 26 mars 2008
Energiklass: -
Primärenergital: 133 kWh/m² och år
ENTRÉPLAN:

Hall:
Välkommen till Eskadervägen 24. Entré med klinkergolv och plats för avhängning. I direktanslutning till hallen finns ett rymligt kapprum.

Badrum:
Helkaklat badrum med tvättmaskin. Duschhörna med vikbara glasdörrar. Wc, handfat och spegelskåp.

Kök:
Stort och utbyggt kök med gott om arbetsyta och skåpförvaring. Tidigare planlösning innehöll detta utrymme även ett sovrum. Gott om plats för matbord med en fantastisk utsikt över Centralparkens grönområde. Gediget kök med integrerad diskmaskin, mikro, ugn, häll samt kyl/frys.

Vardagsrum:
Rymligt allrum på entréplan med fönsterpartier i två väderstreck. Vackra burspråk och utgång till balkong.

Sovrum:
Två sovrum på entréplan i direktanslutning till vardagsrum med plats för dubbelsäng.

ÖVRE PLAN:

Allrum:
Storslaget sällskapsrum med generös takhöjd och fantastiska fönsterpartier. Perfekt utrymme för att samla familj och vänner. Öppen spis för mörka höst-och vinterkvällar. I direktanslutning till detta allrum finns ett praktiskt och stort vindsförråd. Utgång till våningens takterrass i rakt söderläge med utsikt mot Stockholms inlopp.

Sovrum:
Bostadens tredje sovrum som idag disponeras som arbetsrum med tillhörande gäst-wc och garderober.

Näsbyparks mest attraktiva takvåning med en totaltyta på över 170 kvm

Kontakta Oscar för en privatvisning - 0725 55 10 71. Varmt välkommen till Eskadervägen 24. Här kommer denna takvåning i två etage som alla har väntat på. Fantastisk gavelvåning med takterass i populära Brf Jagaren. Här har ni hela 153,5 kvm i två plan + över 20 kvm vindsförråd i direktanslutning till lägenheten. Detta hem erbjuder bland annat ett utbyggt kök, tre sovrum, gedigen öppen spis, generös takhöjd, balkong och takterrass - allt i ett. Senast denna takvåning var ute på marknaden var för 16 år sedan. Nu har du chansen att se en av Näsbyparks mest spektakulära boenden. Solid bostadsrättsförening med direkt närhet till kommunikationer, livsmedelsbutik, restauranger, café, apotek och Stora Värtan. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-555 10 71 alt. oscar.hallbygard@mohv.se för mer information. Välkommen på visning.

Förening

Eskadervägen 24, Våning 8 och 9

Förening

BRF Jagaren

Allmänt om föreningen

Brf Jagaren består utav 101 lägenheter och 4 lokaler och stod färdig 1958. Populär bostadsrättsförening med låg belåning i centrala Näsbypark. Bostadsrättsföreningen består utav två huskroppar i rakt söderläge på höjden av Eskadervägen. Direkt närhet till Näsbyparks Centrum där man erbjuder bland annat livsmedelsbutik, restauranger, café och gym. Buss från Centralvägen alternativt Roslagsbanan från stationen som tar dig in till Tekniska Högskolan på 15-20 minuter. Gångavstånd till Stora Värtan och strandpromenad.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Roslagsbanan gör pendling till Stockholm både snabb och enkel med ca 20 minuters restid. Därutöver god busskommunikation (till bl a Mörby Centrum och Täby Centrum), bra cykelbanor och närhet till E18.

Närservice

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer och den ena ändstationen av Roslagsbanan. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som nyligen fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg. Näsby Park har flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. Näsbyviksskolan har årskurs 1-5 och är en resursskola. För årskurs 1-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola, som är friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter