Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Tulegatan 18, vån 6

Sundbyberg, Centralt Sundbyberg

2 900 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

6

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Tulegatan 18, vån 6

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 39,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1604 (01604)
Våning 6 av 15, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 900 000 kr Accepterat pris
Avgift: 1 990 kr/mån inkl värme, VA
Andel i föreningen: 0,76794%
Andel av årsavgift: 0,76766%
Driftskostnad 3 141 kr/år
varav
El: 1 141 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal pers: 1

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2014
Uppvärmning Fjärrvärme med FTX
Energideklaration
Utfärdad den 11 april 2016
Energiklass: D
Energiprestanda: 96 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Lärkan 16
Underbar 1:a (möjlig mini-2:a) med högt läge helt skyddad från insyn, milsvid utsikt och exklusiva materialval i form av bland annat bänkskiva i Carra-marmor samt ett vackert, vitpigmenterat parkettgolv. Toppfräsch atmosfär och en bostad som flödar i ljus tack vare stora fönster och utgång till stor balkong. Här erbjuds ett stort badrum med golvvärme och kombinerad TM/TT. En bostad med hög standard där inget lämnats åt slumpen och bekvämlighet som garage i huset. Populärt läge med närhet till Sundbybergs stadskärna med T-bana, pendeltåg, bussar och tvärbana och kort avstånd till grönområden som Lötsjön och Råstasjön.

HALL
Välkomnande hall inredd med ett ljust parkettgolv, målade väggar i en ljus nyans och säkerhetsdörr. I hallen finns utrymme för avhängning och förvaring i intilliggande klädkammare/förråd.

KÖK
Exklusivt kök inrett med ett ljust parkettgolv, ljusa målade väggar, bänkskiva och stänkskydd i Carrara-marmor samt luckor och skåp i grått. Maskinparken från Siemens består av spis med induktionshäll och integrerad spisfläkt, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, inbyggnadsmikro i rostfritt samt integrerad diskmaskin och kyl/frys. Köket ligger i öppen planlösning till vardagsrummet. Stämningsfull belysning från infällda spotlights i tak.

RUM
Luftigt vardagsrum som flödar i ljus tack vare flera stora fönster och utgång till balkong. Rummet har ett ljust parkettgolv och målade väggar i grått. Här finns gott om utrymme för sällskapsyta samt plats för stor säng. Möjlighet finns att dela av rummet för att skapa ett separat sovrum.

BALKONG
Härlig balkong med högt läge, milsvid utsikt och utrymme för stort balkongmöblemang. Här njuter du av eftermiddags- och kvällssolen.

BADRUM
Fräscht badrum med klinkergolv (golvvärme) och kaklade väggar i mörka toner. Badrummet är utrustat med WC, tvättställ med kommod, badrumsspegel, infälld helkroppsspegel, handdukstork, dusch med vikbar glasvägg samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare med praktisk arbetsbänk. Infällda spotlights i tak.
Av säljaren accepterat pris! Underbar 1:a (möjlig mini-2:a) med högt läge helt skyddad från insyn, milsvid utsikt och exklusiva materialval i form av bland annat bänkskiva i Carra-marmor samt ett vackert, vitpigmenterat parkettgolv. Toppfräsch atmosfär och en bostad som flödar i ljus tack vare stora fönster och utgång till stor balkong. Här erbjuds ett stort badrum med golvvärme och kombinerad TM/TT. En bostad med hög standard där inget lämnats åt slumpen och bekvämlighet som garage i huset. Populärt läge med närhet till Sundbybergs stadskärna med T-bana, pendeltåg, bussar och tvärbana och kort avstånd till grönområden som Lötsjön och Råstasjön.

Förening

Tulegatan 18, vån 6

Förening

Brf Kristallen 1

Allmänt om föreningen

Brf Kristallen 1 är en äkta bostadsrättsföreningen som äger fastigheten Lärkan 16 med adress Tulegatan 18. Föreningen innefattar ett flerbostadshus med 90st lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 2st lokaler upplåtna med hyresrätt. De två Tuletornen är uppförda av Wallenstam och interiören är designad av Simon & Tomas. Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC.

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar (2017-10-23 enligt SBC). Föreningen gjorde en extra amortering om 2 000 000kr pga sin goda likviditet. För mer information om föreningens ekonomi vänligen se senaste årsredovisning på MOHV.se

BYGGNADENS SKICK
Då huset stod färdigt 2014 finns inga planerade renoveringar eller större underhåll de närmsta åren.

TV & INTERNET
ComHem levererar kabel-tv där ett grundutbud ingår i månadsavgiften. Bredband levereras via iTUX

PARKERING
Föreningen har nyttjanderätt för ca 70st garageplatser. Kostnaden för att hyra en plats är 950kr/månad och till dessa finns en separat kö. För mer information eller om du vill hyra en plats kontakta föreningens förvaltare SBC på numret 0771-722 722. I övrigt råder boendeparkering i området till en kostnad av ca 300kr/mån.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har ett cykelrum samt ett barnvagnsrum.

ÖVRIGT
Delat ägande är OK. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 896 kr som debiteras pantsättaren, samt en överlåtelseavgift om 1 568 kr som debiteras köparen.

OMRÅDE
I Tuletornen finns det gym (Balance) och Waynes Coffee, Juicebar och frisör. På Tuletorget finns också hamburgerrestaurangen KÄK tillsammans med två andra restauranger. På andra sidan gatan ligger SATS Tuletorget. På kort promenadavstånd nås Sundbybergs kärna med Sturegatans köpstråk och Signalfabriken samt varierade utbud av butiker, restauranger och caféer och service.

Sundbybergs kollektivtrafiknät är ett av de bästa. Buss 515 till Odenplan nås utanför porten och från Sundbybergs centrum går övriga linjer med tunnelbana, (lägenheten ligger mycket bra till mellan de båda blå tunnelbanelinjerna; Näckrosen och Sundbyberg centrum). pendeltåg, fjärrtåg och Tvärbana.

Besök gärna Tuletornens hemsida http://tuletornen.se/

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter