Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Tulegatan 18, 15tr

Sundbyberg

3 500 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Tulegatan 18, 15tr

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 39,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 2504 / 154
Våning 15 av 15, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 500 000 kr Accepterat pris
Avgift: 1 990 kr/mån inkl värme, VA & kabel-tv (basutbud)
varav
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftskostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hushållsel och hemförsäkring.
Tillträde enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt - Föreningen har ett gemensamt elavtal och debiterar efter faktisk förbrukning var tredje månad.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2014
Uppvärmning Fjärrvärme med FTX
Energideklaration
Utfärdad den 11 april 2016
Energiprestanda: 96 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Lärkan 16
- ACCEPTERAT PRIS!

- VÅNING 15 AV 15(!)

- EXKLUSIVT

- BALKONG MED MILSVID UTSIKT OCH KVÄLLSSOL

- KVALITATIVA MATERIALVAL

- BRA KOMMUNIKATIONER

- UTMÄRKT LÄGE

- GARAGE I HUSET

- LÅG AVGIFT

Välkommen till detta fantastiska boende högst upp i ett av Tuletornen och med balkong i bästa läge! Milsvid utsikt med kvällssol gör detta till en helt unik lägenhet för dig som kräver det bästa utav ditt boende. Toppfräsch atmosfär och en bostad som flödar i ljus tack vare stora fönster & utgång till stor balkong. En bostad med högsta standard där inget lämnats åt slumpen och även med bekvämlighet som garage i huset. Populärt läge med närhet till Sundbybergs stadskärna med T-bana, Pendeltåg, bussar och tvärbana och kort avstånd till grönområden som Lötsjön och Råstasjön.

En unik chans att förvärva en av de populära ettorna i Tuletornen med de bästa möjliga förutsättningarna; högst upp och balkong med kvällssol! Säkra din framtid i det som bör ses som Sundbybergs mest exklusiva etta! Kontakta ansvarig mäklare Daniel Fredricson på 0761-76 00 25 för mer information.

I Tuletornen finns det gym och Waynes Coffee, Juicebar och frisör. På Tuletorget finns också flera restauranger bl.a hamburgerrestaurangen KÄK. På andra sidan gatan ligger SATS Tuletorget. På kort promenadavstånd nås Sundbybergs kärna med Sturegatans köpstråk och Signalfabriken med ett stort och varierat utbud av butiker, restauranger och caféer samt service.

Sundbybergs kollektivtrafiknät är ett av de bästa. Buss 515 till Odenplan nås utanför porten och från Sundbybergs centrum går övriga linjer med tunnelbana, (lägenheten ligger mycket bra till mellan de båda blå tunnelbanelinjerna; Näckrosen och Sundbyberg centrum). Från Sundbybergs Centurm går även pendeltåg samt tvärbanan för att snabbt kunna förflytta sig var man än ska!

- INTERIÖRTEXT -

HALL
Luftig & välkomnande hall med ett ljust parkettgolv, målade väggar i ljus nyans och säkerhetsdörr. I hallen finns utrymme för avhängning och förvaring i intilliggande klädkammare/walk-in closet.

KÖK
Exklusivt kök med bänkskiva och stänkskydd i Carrara-marmor samt luckor och skåp i grått. Maskinparken från Siemens består av spis med induktionshäll och integrerad spisfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro i rostfritt samt integrerad diskmaskin och kyl/frys. Köket ligger i öppen planlösning till vardagsrummet. Stämningsfull belysning från infällda spotlights i tak.

VARDAGSRUM
Luftigt vardagsrum som flödar i ljus tack vare flertalet stora fönster och utgång till den fantastiska balkongen. Rummet har parkettgolv och ljusa väggar. Tack vare den öppna planlösningen har man en härlig och social yta.

SOVALKOV
Praktisk sovalkov som lätt skärmas av från övriga rummet. Möjligheten finns att med lätta medel kunna bygga en vägg och då skapa ett sovrum med fönster som rymmer dubbelsäng.

BALKONG
Härlig balkong med fantastisk utsikt och med kvällssol! Här finns utrymme för stort balkongmöblemang och blir en underbar plats att på sommarkvällarna njuta av den vackra solnedgången. Bättre än såhär blir det inte!

BADRUM
Exklusivt badrum med klinkergolv (golvvärme) och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med WC, tvättställ med kommod, badrumsspegel, handdukstork, dusch med vikbar glasvägg samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare med praktisk arbetsbänk Infällda spotlights i tak.
ACCEPTERAT PRIS! - Högst upp i ett av Tuletornen och med balkong i bästa västerläge, vill du bo i Sundbybergs mest imponerande bostad? Kontakta ansvarige mäklare Daniel Fredricson på 0761-76 00 25 för mer information.

Förening

Tulegatan 18, 15tr

Förening

Brf Kristallen 1

Allmänt om föreningen

Brf Kristallen 1 är en äkta bostadsrättsföreningen som äger fastigheten Lärkan 16 med adress Tulegatan 18. Föreningen innefattar ett flerbostadshus med 90st lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 2st lokaler upplåtna med hyresrätt. De två Tuletornen är uppförda av Wallenstam och interiören är designad av Simon & Tomas. Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC.

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar (2017-10-23 enligt SBC). Föreningen gjorde en extra amortering om 2 000 000kr pga sin goda likviditet. För mer information om föreningens ekonomi vänligen se senaste årsredovisning på MOHV.se

BYGGNADENS SKICK
Då huset stod färdigt 2014 finns inga planerade renoveringar eller större underhåll de närmsta åren.

TV & INTERNET
ComHem levererar kabel-tv där ett grundutbud ingår i månadsavgiften. Bredband levereras via iTUX

PARKERING
Föreningen har nyttjanderätt för ca 70st garageplatser. Kostnaden för att hyra en plats är 950kr/månad och till dessa finns en separat kö. För mer information eller om du vill hyra en plats kontakta föreningens förvaltare SBC på numret 0771-722 722. I övrigt råder boendeparkering i området till en kostnad av ca 300kr/mån.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har ett cykelrum samt ett barnvagnsrum.

ÖVRIGT
Delat ägande är OK. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 896 kr som debiteras pantsättaren, samt en överlåtelseavgift om 1 568 kr som debiteras köparen.

OMRÅDE
I Tuletornen finns det gym (Balance) och Waynes Coffee, Juicebar och frisör. På Tuletorget finns också hamburgerrestaurangen KÄK tillsammans med två andra restauranger. På andra sidan gatan ligger SATS Tuletorget. På kort promenadavstånd nås Sundbybergs kärna med Sturegatans köpstråk och Signalfabriken samt varierade utbud av butiker, restauranger och caféer och service.

Sundbybergs kollektivtrafiknät är ett av de bästa. Buss 515 till Odenplan nås utanför porten och från Sundbybergs centrum går övriga linjer med tunnelbana, (lägenheten ligger mycket bra till mellan de båda blå tunnelbanelinjerna; Näckrosen och Sundbyberg centrum). pendeltåg, fjärrtåg och Tvärbana.

Besök gärna Tuletornens hemsida http://tuletornen.se/

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter