Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Tallbostigen 9, 1,5tr

Duvbo Sundbyberg

5 100 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Tallbostigen 9, 1,5tr

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 88,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 5
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 5 100 000 kr Accepterat pris
Avgift: 5 465 kr/mån Inkl värme, VA & parkering
Andel i föreningen: 17,251%
Andel av årsavgift: 17,251%
Driftskostnad 8 671 kr/år
varav
El: 5 436 kr
Försäkring: 3 235 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Driftskostnader baseras på schablonvärde. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1930
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 28 maj 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 192 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Fastighetsbet. Pilen 10
- VILLAKÄNSLA

- RENOVERAT BOENDE

- PARKERINGSPLATS INGÅR

- DUBBLA BADRUM

- HÖGT I TAK

- FANTASTISK TRÄDGÅRD MED GRILL OCH MÖBLEMANG

- FEM MINUTER TILL T-BANA

- TRIVSAMT OMRÅDE

I Duvbos härligt grönskande villaområde finner ni denna yteffektiva gavel-4a om 88kvm. Ett boende utöver det vanliga där toppfräsch standard möter äldre charm i form av generös takhöjd, vackra trägolv, takrosetter och spröjsade fönster i tre väderstreck med begränsad insyn och utsikt över grönska. Lägg till dubbla badrum, bra förvaring, egen parkeringsplats som ingår i avgiften samt tillgång till gemensam trädgård med grill och utomhuskök så får ni ett boende som slår det mesta. Närmare villa än så här blir det inte! Bostaden har ett lugnt med ändå centralt läge, mitt i Duvbos trivsamma villakvarter med endast några minuters promenadavstånd till Centrala Sundbyberg med kommunikationer och butiker. Detta är ett boende som måste upplevas på plats och ej får missas, varmt välkomna på visning!

HALL
Välkomnande hall med utrymme för avhängning i garderob. Redan innanför säkerhetsdörren möts vi av en helrenoverad atmosfär i form av vitmålade väggar, infällda spotlights i tak och ett vackert, lackat trägolv från byggåret.

BADRUM 1
Topprenoverad badrum med naturligt ljusinsläpp från fönster. Ytskikten består av vitkaklade väggar och svart mosaik med golvvärme. Badrummet är utrustat med dusch med vikbar glasvägg, tvättställ med kommod, badrumsskåp, spegelskåp, handdukstork och WC.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum i ogenerat läge samt med utrymme för dubbelsäng och bra förvaring i 2st garderober samt inbyggd garderob. Härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Ytskikt består av vitmålade väggar och ett vackert trägolv.

SOVRUM 2
Sovrum med plats för säng och arbetsplats om så önskas samt bra förvaring i inbyggd garderob. Vackert trägolv och vitmålade väggar.

BADRUM 2
Nybyggt badrum från 2016 utrustat med dusch, tvättställ med kommod, spegelskåp, handdukstork och WC. Detta badrum är förberett för tvättmaskin. Grått klinkergolv och ljust kaklade väggar. Belysning från infällda spotlights i tak.

KÖK
Toppfräscht kök från 2016 med goda arbetsytor och generös förvaring i många skåp. De vita luckorna går väl ihop med vitt kakel och bänkskiva i komposit. Maskinparken består av inbyggnadsugn, köksfläkt samt diskmaskin i rostfritt, 2st integrerade kyl/frys samt induktionshäll. I köket finns matplats åt 4-6 personer. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ljusa klinkerplattor.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med utrymme åt tilltagen sällskapsdel. Underbart ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. På golvet ligger en vacker fiskbensparkett och väggarna är vitmålade.

SOVRUM 3
Insynsskyddat sovrum med plats för säng och arbetsplats om så önskas och förvaring i garderob. Ljusinsläpp från fönster med utsikt mot allmänning. Vacker fiskbensparkett och målade väggar i vit nyans.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör 2st källarförråd.

TRÄDGÅRD
Gemensamt med grannarna i huset finns tillgång till en underbar trädgård med uteplats utrustad med utemöbler, grill och utomhuskök. Till varje bostad hör även en parkeringsplats som ingår i månadsavgiften.
Av säljaren accepterat pris! I Duvbos härligt grönskande villaområde finner ni denna yteffektiva gavel-4a om 88kvm. Ett boende utöver det vanliga där toppfräsch standard möter äldre charm i form av generös takhöjd, vackra trägolv, takrosetter och spröjsade fönster i tre väderstreck med begränsad insyn och utsikt över grönska. Lägg till dubbla badrum, bra förvaring, egen parkeringsplats som ingår i avgiften samt tillgång till gemensam trädgård med grill och utomhuskök så får ni ett boende som slår det mesta. Närmare villa än så här blir det inte! Bostaden har ett lugnt med ändå centralt läge, mitt i Duvbos trivsamma villakvarter med endast några minuters promenadavstånd till Centrala Sundbyberg med kommunikationer och butiker. Detta är ett boende som måste upplevas på plats och ej får missas, varmt välkomna på visning!

Förening

Tallbostigen 9, 1,5tr

Förening

Brf Pilen 10

Allmänt om föreningen

Brf Pilen 10 är en äkta förening och består av 8st lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen bildades 2000 och äger marken huset står på.

EKONOMI
I dagsläget (2018-02-01) finna inga beslutade avgiftsändringar. Föreningen har ett garage som det avser att bygga om till lägenhet samt sälja vilket kommer att innebära ett bra tillskott i föreningens kassa.

TVÄTTSTUGA
Föreningens tvättstuga är belägen i källaren. Denna är utrustad med 2st tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp.

PARKERING
Till varje bostad hör en kostnadsfri parkeringsplats.

TV/BREDBAND
Kabel-TV och bredband via fiber är nyss indraget (upp till 1000Mbit. Bostadsrättshavaren väljer själv leverantör och bekostar avtal själv.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
En fantastisk trädgård med möblerad uteplats med grill och utomhuskök.

UTFÖRDA RENOVERINGAR
2000 Renovering av samtliga lägenheter
2000 Renovering av fasad
2000 Nya stammar i samtliga lägenheter
2003 Byte av oljepanna till gaspanna
2003 Byte av stammar i källare
2004 Ommålning av tak
2005 Reparation av yttertrappan
2006 Ommålning av garage samt yttertrappan
2008 Energibesiktning
2008 Lasermätning av samtliga lägenheter
2008 Takreparation inkl huvor över samtliga skorstenar
2008 Samtliga stuprör utbytta
2008 Ny tvättmaskin (Miele)
2010 Ny torktumlare (Miele)
2010 Renovering av trappräcke
2011 Målning av trapphus
2011 Renovering av skorsten
2011 Slipning och målning av golv tvättstuga och källare
2011 Uppsättning av skåp i tvättstuga
2011 Slipning av utomhustrappa
2011 Målning av träfasad
2011 Inoljning av slipers runt parkering
2012 Nya rabatter
2012 Två björkar fällda
2013 Byte av gaspanna till bergvärme
2013 Energieffektmätning
2014 Upprustning av trädgården med installation av utekök
2015 Fönsterrenovering
2017 Fiberinstallation.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Under 2018 planerar föreningen att byta ut samtliga maskiner i tvättstugan.

NÄROMRÅDE
Angränsande mot vackra Duvbo villaområde, med närhet till T-bana och bussar. Här bor man i en av Sundbybergs mest attraktiva delar med närhet till fina joggingspår kring Duvbo och Lötsjön och mysiga, populära och picknickvänliga Tornparken. På några minuters promenadavstånd finns även populära Signalfabriken med många butiker, restauranger, cafeér och all tänkbar service.

Mycket goda kommunikationer med kort promenadavstånd till T-bana och pendeltåg samt flera busslinjer, bl.a. buss 515 som går in till Odenplan. Sundbyberg erbjuder även tvärbana och fjärrtåg samt för den bilburne snabb möjlighet att ta sig ut på både E4 och E18.

För den som är sportintresserad har Sundbyberg ett brett utbud av aktiviteter. På kort avstånd finns simhall, idrottsanläggningar med bl a styrketräning, fotbollsplan, tennisbanor och ishall. Även den kulturintresserade har nära till Marabouparken som utnämndes till Sveriges vackraste park 2008. Här finns en mysig park med gräsmatta, gångstigar och ett stort antal skulpturer samt utställningshallar och en populär restaurang.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering