Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Milstensvägen 33, vån 3

Ursvik Sundbyberg

Se alla bilder


Kommande bostad

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Milstensvägen 33, vån 3

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 55,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1202 (432)
Våning 3 av 4, hiss finns
Ekonomi Avgift: 2 803 kr/mån Obligatoriskt tillägg om 270 kr för värme och vatten och 239 kr för bredband (100 mbit), kabel-TV (bas) och telefoni.
Andel i föreningen: 1,21574%
Andel av årsavgift: 1,2365%
Driftskostnad 3 668 kr/år
varav
El: 2 000 kr
Försäkring: 1 668 kr
Beräknat antal pers: 2

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2013
Uppvärmning Luftburen värme från FTX-aggregat + fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 2+1-glas
Fastighetsbet. Sundbyberg Blåsippan 1
Med vy över villornas takåsar och föreningens trevliga innergård bor du här på en lugn adress med insynsskyddat läge. Lägenheten är belägen högt upp i huset och de 55 kvadratmetrarna utgör en utomordentlig planlösning. Här finner du en välkomnande hall med säkerhetsdörr och en rymlig klädkammare, ett badrum med tvättpelare, ett väl tilltaget sovrum med goda förvaringsmöjligheter, ett ljust och luftigt vardagsrum med öppen och social planlösning mot köket med matplats. För att inte tala om den fantastiska balkongen på vilken du kan avnjuta eftermiddags- och kvällssolen!

HALL
Välkomnande hall med säkerhetsdörr, inredd med ekparkettgolv och vita målade väggar. Här finns gott om förvaringsmöjligheter i en rymlig klädkammare.

BADRUM
Helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och vita kaklade väggar. Utrustad med WC, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel och belysning, handdukstork, duschhörna med duschvägg i klarglas, ett högskåp, tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

SOVRUM
Sovrummet är inrett med ekparkettgolv och vita målade väggar. Här finns gott om plats för en dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. Fönstret vetter mot föreningens innergård.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är inrett med ekparkettgolv och vita målade väggar. Här finns plats för möblering efter tycke och smak, exempelvis en soffa, TV-möbel och ytterligare förvaring. Planlösningen är öppen mot köket och härifrån nås den trevliga balkongen.

BALKONG
Stor möblerbar balkong med eftermiddags- och kvällssol som vetter mot föreningens innergård.

KÖK
Köket är inrett med ekparkettgolv, vita målade väggar, vita skåpsluckor, vitt kakel och en grå bänkskiva. Utrustat med kyl/frys, diskmaskin, mikovågsugn, induktionshäll, varmluftsugn och en spisfläkt. I köket finns plats för matbord för ca 4-6 personer.

ÖVRIGT
Till lägenheten hör ett förråd om ca 7,4 kvm beläget på gården.
ACCEPTERAT PRIS - Ring för privatvisning - Med vy över villornas takåsar och föreningens trevliga innergård bor du här på en lugn adress med insynsskyddat läge. Lägenheten är belägen högt upp i huset och de 55 kvadratmetrarna utgör en utomordentlig planlösning.

Förening

Milstensvägen 33, vån 3

Förening

Brf Blåsippan i Ursvik

Allmänt om föreningen

Brf Blåsippan i Ursvik är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och omfattas av 62 bostadsrättslägenheter i tre 4-våningshus på Milstensvägen 31, 33, 48 och 50 samt Grönlingens väg 2 och 4. Husen var färdigbyggda år 2013 av Ikano.

Överlåtelseavgift om 1 200 kr betalas av köparen. Eventuell pantsättningsavgift om 650 kr betalas av låntagaren.

EKONOMI
Föreningen har inga planerade avgiftsändringar (2017-08-07). Pga omförhandlade lån har föreningens räntekostnader sjunkit med ca 330 000 kr/år. Överskott planeras att läggas på amortering.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I varje trappuppgång finns barnvagns- och rullstolsrum. I anslutning till carportlängorna finns två cykelförråd och två utrymmen för källsortering och miljöstation. Tvättstuga finns inte.

KABEL-TV / INTERNET
Mot ett obligatoriskt tillägg om 239 kr på månadsavgiften ingår bredband med 100 Mbit, kabel-TV basutbud och telefoni ingår via Comhem.

PARKERING / GARAGE
Föreningen har 49 parkeringsplatser varav 22 i carport och 18 på gården och 9 längs med Grönlingens väg. En p-plats kostar 400 kr/mån och en carport kostar 600 kr/mån. I dagsläget råder ingen kö och det finns en parkeringsplats ledig (2017-08-09).

OMRÅDE
Ursvik ligger vid Järvafältet med fördelaktigt läge med närheten till Sundbybergs Centrum, Solna med Friends Arena och Mall of Scandinavia, Kista med sin Galleria och Stockholms hela utbud men även strategisk placerat mellan E18 och E4:an. Arlanda nås på ungefär 25 minuters bilfärd. I området blandas villor och radhus med lägenhetshus och småstadskänslan är påtaglig. Runt om byggs förskolor och skolor, restauranger, caféer och butiker. Kring torget planeras även ett bra utbud av kommunal service i form av bibliotek, barnavårdscentral och vårdcentral. När stadsdelen är färdigbyggd beräknas den inrymma ca 20 000 invånare!

Kommunikationerna idag är goda men kommer att bli ännu bättre i takt med att området byggs ut. Busshållplats som trafikeras av buss 504 ligger ca 200 meter från huset. Denna går från Ursvik till Hallonbergens tunnelbana och Sundbybergs station. Buss 540 går från Enköpingsvägen till Bergshamra (T-banans röda linje) och Ulriksdal (pendeltåg). Det pågår även en förstudie för att förlänga tvärbana från Alvik via Rissne och Ursvik till Kista.

Igelbäckens naturreservat ger dig stora möjligheter att utöva motionspass sommar- som vintertid. Reservatet skapar goda förutsättningar för naturupplevelser och friluftsliv i storstadens absoluta närhet. Det ska också skydda och bevara Igelbäcken som ett levande vattendrag. Vattendraget är det enda i Stockholms län där fisken Grönlingen finns.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering