Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ladugårdsgatan 4, 5/5 tr

Ursvik Sundbyberg

3 180 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ladugårdsgatan 4, 5/5 tr

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 71,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 00554
Våning 5 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 180 000 kr Accepterat pris
Avgift: 4 133 kr/mån
Andel i föreningen: 0,7077%
Andel av årsavgift: 0,70771%
Driftskostnad 6 250 kr/år
varav
El: 3 500 kr
Försäkring: 2 750 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar enligt schablon
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2016-2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Välkomnade till inspirerande och unik "vindslägenhet" med ca 3,5 m i tak, i Ursvik! Lägenheten har tilltagen takhöjd, fönster i två väderstreck, balkong med utsikt över gård, två sovrum, socialt vardagsrum och kök samt stilrent badrum. Välkomna på en visning ni ej får missa!

Kontakta Mikael Ekström, 070-602 49 55 för privatvisning!

Hall
Välkomnande entréhall med gott om utrymme för förvaringsmöjligheter i garderober. I hallen finns krokar för kläder samt plats för hatthylla eller liknande om så önskas. Säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Fantastiskt vardagsrum som flödar i ljus och tilltagen takhöjd! Öppet och socialt vardagsrum med gott om plats för soffmöblemang, mediamöbel samt ytterligare förvaring om så önskas.

Kök
Fullutrustat köket som är modernt och stilrent. I köket finns goda arbetsytor samt förvaring. I köket finns kylar samt frysar, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro i överskåp, diskho, ugn, spishäll samt fläkt monterad i skåp. Invid köket finns naturlig plats för matbord för ca 4-6 personer.

Sovrum 1
Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaring i garderober. Utgång till balkongen via sovrummet.

Balkong
Stor härlig balkong med gott om utrymme för olika möbelarrangemang.

Sovrum 2
Mysigt sovrum med plats för en säng samt kontorsskrivbord/förvaring.

Badrum
Modernt och fräscht badrum i vita kakelväggar och på golvet ligger mörkt klinker. Utrustad med wc, dusch, spegel med belysning, tvättmaskin samt torktumlare med en avlastningsbänk. Spotlights i taket ger ett härligt ljus och finns även golvvärme.

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd i källaren ca 6 kvm (säljarens uppgift)
Välkomnade till inspirerande och unik "vindslägenhet" med ca 3,5 m i tak, i Ursvik! Lägenheten har tilltagen takhöjd, fönster i två väderstreck, balkong med utsikt över gård, två sovrum, socialt vardagsrum och kök samt stilrent badrum. Välkomna på en visning ni ej får missa!

Kontakta Mikael Ekström, 070-602 49 55 för privatvisning!

Förening

Ladugårdsgatan 4, 5/5 tr

Förening

Brf Ursvikskulle

Allmänt om föreningen

Brf Ursvikskulle
Brf Ursvikskulle registrerades 2014 och består av 170 st lägenheter, fördelat på 3 flerbostadshus.

Föreningen äger marken husen står på.

Föreningen godkänner delat ägandeskap. Juridisk person accepteras ej som medlem i föreningen. Överlåtelseavgift om 2,5% av gällande prisbasbelopp debiteras säljaren samt pantsättningsavgift om 1% av gällande prisbasbelopp.
Inga planerade förändringar av avgiften (180411)

Alla lägenheter har egen elmätare.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
På källarplan i varje trappuppgång finns barnvagnsrum att nyttja, samt på innergården finns tillgång till ett gemensamt cykelförråd. I anslutning till gården finns även två miljöhus för återvinning.

Tv och bredband

KABEL-TV/BREDBAND
Föreningen är ansluten till Sundbybergs stadsnät. Varje månad sker ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften för bredband om 81 kr/mån. Gällande Tv-kanaler ingår basutbudet i månadsavgiften.

Parkering

PARKERING
Under huset finns 86 st garageplatser för en kostnad om 1000kr/mån, för nuvarande är det kö. I övrigt gäller boendeparkering i Sundbyberg som kostar 300 kr/mån.

Renoveringar - utförda och planerade

Det finns i dagsläget (180411) inga beslutade renoveringar.

Övrigt

NÄROMRÅDE
Ursvik ligger vid Järvafältet med fördelaktigt läge med närheten till Sundbybergs Centrum och Stockholm men även strategisk placerat mellan E18 och E4:an. Arlanda nås på ungefär 20 minuters bilfärd. I området byggs förskolor och skolor, restauranger, caféer samt butiker planeras. Kring torget planeras även ett bra utbud av kommunal service i form av bibliotek, barnavårdcentral och vårdcentral.

Kommunikationerna idag är goda men kommer att bli ännu bättre i takt med att området byggs ut. Buss 504 går från Ursvik till Hallonbergens tunnelbana och Sundbybergs station. Buss 540 går från Enköpingsvägen till Bergshamra (T-banans röda linje) och Ulriksdal (pendeltåg). Det pågår även en förstudie för att förlänga tvärbana från Alvik via Rissne och Ursvik till Kista.

Igelbäckens naturreservat ger dig stora möjligheter att utöva motionspass sommar- som vintertid. Reservatet skapar goda förutsättningar för naturupplevelser och friluftsliv i storstadens absoluta närhet. Det ska också skydda och bevara Igelbäcken som ett levande vattendrag. Vattendraget är det enda i Stockholms län där fisken Grönlingen finns.

Överlåtelseavgift

1 120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter