Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Gamla Enköpingsvägen 178, 5 tr

Ursvik Sundbyberg

2 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Gamla Enköpingsvägen 178, 5 tr

Antal rum 4 rum + kök
Boarea 84,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1404/00254
Våning 5 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 995 000 kr Föreslagen budstart
Avgift: 4 671 kr/mån inkl värme, varm och kallvatten, förråd och TV
Andel i föreningen: 0,8158%
Andel av årsavgift: 0,81581%
Driftskostnad 5 100 kr/år
varav
El: 3 600 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal pers: 3
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2016-2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Högt belägen 4:a med balkong i söder och ljusinsläpp från två väderstreck. Bostaden är mycket välplanerad med social planlösning. Planlösningen erbjuder tre sovrum, centralt beläget vardagsrum och kök, balkong i söderläge och fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är genomgående genom huset vilket skapar ljusinsläpp in från två väderstreck och bostaden upplevs som ljus. I hela lägenheten ligger ljusare parkettgolv som var tillval.

Ursvik är ett barnvänligt och trevligt område med närhet till naturen och mataffärer. Inne i området finns café, restauranger och närservice. Du tar dig enkelt vidare ut i Stockholm med både bil och kommunal transport.

// Söderläge // Tre sovrum // Social planlösning // Gott skick // Högt läge // Påkostade tillval //

Hall
Praktisk entré med hatthylla för avhängning och förvaring i både garderob och städskåp.

Kök
Stilrent kök med goda arbetsytor och gott om förvaring. Köket är delvis öppet mot vardagsrummet vilket skapar en trevlig och social planlösning. Köket är fullutrustat med integrerad diskmaskin, rektangulär diskho, inbyggd mikro, inbyggd ugn, spishäll, fläkt monterad i skåp samt fullstor kyl och frys. Invid köket finns köksö med 6 - 8 sittplatser. Köksön är tillverkad med likadana fronter som köket och har flera smarta förvaringslådor. Från köket nås balkongen.

Balkong
Trivsam balkong med högt läge belägen i söder. Här finns plats för rottingmöbler eller liknande.

Vardagsrum
Centralt beläget vardagsrum med gott om plats för soffa, mediamöbel och ytterligare förvaringsmöbler om så önskas. Rummet är genomgående i hela huset och har ljusinsläpp från två väderstreck och är väldigt ljust och trevligt.

Sovrum 1
Det mindre av sovrummen ligger invid hallen och har plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbler. Det är ett perfekt barnrum eller t.ex. kontor. I rummet finns en garderob.

Sovrum 2
Det största av sovrummen ligger in mot gården och har plats för dubbelsäng och sängbord. Rummet har en egen klädkammare samt garderober.

Sovrum 3
Det tredje sovrummet har plats för dubbelsäng och sängbord. Rummet har garderober och används idag som gästrum.

Badrum
Fräscht badrum med mörk klinker på golv och vitt kakel på vägg. I badrummet finns kommod, spegelskåp, WC, takdusch med glasväggar samt tvättmaskin och torktumlare. Ovan vitvarorna finns praktisk arbetsbänk och överskåp för extra förvaring. Rummet har mindre fönster för naturligt ljus och perfekt om man vill vädra. Badrummet har komfortvärme i golv och spotlights i taket.

Förråd
Till lägenheten hör förråd i källaren om ca 4-5 kvm (säljarens uppgift)
Högt belägen 4:a med balkong i söder och ljusinsläpp från två väderstreck. Bostaden är mycket välplanerad med social planlösning. Planlösningen erbjuder tre sovrum, centralt beläget vardagsrum och kök, balkong i söderläge och fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är genomgående genom huset vilket skapar ljusinsläpp in från två väderstreck och bostaden upplevs som ljus.

Ursvik är ett barnvänligt och trevligt område med närhet till naturen och mataffärer. Inne i området finns café, restauranger och närservice. Du tar dig enkelt vidare ut i Stockholm med både bil och kommunal transport.

// Söderläge // Tre sovrum // Social planlösning // Gott skick // Högt läge //

Förening

Gamla Enköpingsvägen 178, 5 tr

Förening

Brf Ursvikskulle

Allmänt om föreningen

Brf Ursvikskulle
Brf Ursvikskulle registrerades 2014 och består av 170 st lägenheter, fördelat på 3 flerbostadshus.

Föreningen äger marken husen står på.

Föreningen godkänner delat ägandeskap. Juridisk person accepteras ej som medlem i föreningen. Överlåtelseavgift om 2,5% av gällande prisbasbelopp debiteras säljaren samt pantsättningsavgift om 1% av gällande prisbasbelopp.
Inga planerade förändringar av avgiften (180411)

Alla lägenheter har egen elmätare.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
På källarplan i varje trappuppgång finns barnvagnsrum att nyttja, samt på innergården finns tillgång till ett gemensamt cykelförråd. I anslutning till gården finns även två miljöhus för återvinning.

Tv och bredband

KABEL-TV/BREDBAND
Föreningen är ansluten till Sundbybergs stadsnät. Varje månad sker ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften för bredband om 81 kr/mån. Gällande Tv-kanaler ingår basutbudet i månadsavgiften.

Parkering

PARKERING
Under huset finns 86 st garageplatser för en kostnad om 1000kr/mån, för nuvarande är det kö. I övrigt gäller boendeparkering i Sundbyberg som kostar 300 kr/mån.

Renoveringar - utförda och planerade

Det finns i dagsläget (180411) inga beslutade renoveringar.

Övrigt

NÄROMRÅDE
Ursvik ligger vid Järvafältet med fördelaktigt läge med närheten till Sundbybergs Centrum och Stockholm men även strategisk placerat mellan E18 och E4:an. Arlanda nås på ungefär 20 minuters bilfärd. I området byggs förskolor och skolor, restauranger, caféer samt butiker planeras. Kring torget planeras även ett bra utbud av kommunal service i form av bibliotek, barnavårdcentral och vårdcentral.

Kommunikationerna idag är goda men kommer att bli ännu bättre i takt med att området byggs ut. Buss 504 går från Ursvik till Hallonbergens tunnelbana och Sundbybergs station. Buss 540 går från Enköpingsvägen till Bergshamra (T-banans röda linje) och Ulriksdal (pendeltåg). Det pågår även en förstudie för att förlänga tvärbana från Alvik via Rissne och Ursvik till Kista.

Igelbäckens naturreservat ger dig stora möjligheter att utöva motionspass sommar- som vintertid. Reservatet skapar goda förutsättningar för naturupplevelser och friluftsliv i storstadens absoluta närhet. Det ska också skydda och bevara Igelbäcken som ett levande vattendrag. Vattendraget är det enda i Stockholms län där fisken Grönlingen finns.

Överlåtelseavgift

1 120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter