Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Forskningsringen

Sundbyberg

6 895 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

6

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Forskningsringen

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 111,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 3 - TILL SALU
Våning 0, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 6 895 000 kr fast pris
Avgift: 5 650 kr/mån inkl. vatten och sophämtning
Andel i föreningen: 11,635%
Andel av årsavgift: 10,763%
Kommentar Till avgiften tillkommer kostnad för värme, hushållsel och hemförsäkring. Dessa kostnader är individuella och varierar beroende på avtal och förbrukning.

Byggnad

Byggnadsår 2018
Energideklaration Finns för närvarande inte
PÅ FÖSRTA PARKETT, HÖGT BELÄGET UPPFÖRS URSVIKSVILLORNA.
Tilltaget parhus i tre plan med en totalyta om 158 kvm. Boytan är 111 kvm och biytan är 47 kvm med ett stort varmgarage. Stor terrass högst upp!

Tillsammans med Arkitektstudio Witte har vi skapat ett unikt område där varje hus fått sin egen utformning. Projektet kännetecknas av mycket hög standard och nordiskt arkitektur i puts och trä där varje liten detalj har specialritats och är noga genomtänkta för att passa även den mest kräsna köparen.
Garaget är förberett med golvvärme och vatten/avlopp för den som vill använda ytan till annat än parkering. Möjligt att bygga kök, gillestuga eller en gästbostad.
Genomgående ekparkettgolv och målade väggar. Golvvärme i badrum samt exklusiv belysning som ingår både i badrummen, kök & vardagsrum samt terrassen.

BYGGSTART- TILLTRÄDE
Projektet beräknas att byggstartas under våren 2017 och vara klar för inflyttning i juni 2018.

ENTRÉPLAN

HALL
Praktisk hall med klinkergolv med vattenburen golvvärme och vita väggar. Plats för hatthylla, garderob samt teknikskåp.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med ekparkett och vita väggar. Stora fönsterpartier med skjutdörrar ut till den härliga altanen. Öppen planlösning mot köket.

KÖK
Välplanerat exklusivt kök från Ballingslöv med marmorskivor. Gott om förvaring bakom köksluckor i sobert grått. Köket har ett modernt formspråk och blandar de klassiska ljusgrå luckorna med ett trendigt industriellt kakel och stilren belysning. Öppen planlösning mot vardagsrum. Full maskinell utrustning från Cylinda med integrerad kyl/frys, diskmaskin, inbyggnads ugn, köksfläkt och induktionshäll.

BADRUM 1
Snyggt helkaklat badrum med vita kaklade väggar och mörkgrått klinkergolv med vattenburen golvvärme. Tvättkommod med bra förvaring, WC, duschplats med glasväggar, elektrisk handdukstork och infällda spotlights i tak. Tvättmaskin och torktumlare.

PLAN 2

TERRASS
Fin terrass med plats för utemöbler och grill.

SOVRUM
Tre bra sovrum med ekparkett och ljusa väggar. Garderober i varje sovrum.

BADRUM 2.
Snyggt helkaklat badrum med vita kaklade väggar och mörkgrått klinkergolv med elburen golvvärme. Tvättkommod med bra förvaring, WC, duschplats med glasväggar, elektrisk handdukstork och infällda spotlights i tak.

UPPVÄRMNING
Klimatsmarta och energieffektiva hus med luftvärmepumpar med frånluftsåtervinning. Genom att kombinera de mest energieffektiva teknikerna, byggmaterialen skapar vi bostäder som förbrukar mindre energi än motsvarande nyproducerade bostäder. Täta välisolerade ytterväggar och superenergiglas ger mycket låga uppvärmningskostnader för den boende. Uppskattad värmekostnad ligger på 75 kr/kvm och år. Driftskostnaden kan variera beroende på förbrukning och livsstil. Vattenburen golvvärme på entréplan och radiatorer på ovanvåning.
SISTA PARHUSLÄGENHETEN MED EN TOTALYTA OM 158 KVM TILL SALU! På första parkett, högt beläget uppförs Urvsviksvillorna. Ett tilltaget parhus med en totalyta om 158 kvm. Stort varmgarage och härlig terrass!

Förening

Forskningsringen

Förening

Brf Ursviksvillorna

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Ursviksvillorna registrerades 2016-02-18. Bostadsrättsföreningen är lagfaren ägare till fastigheterna Fysikern 1, Fysikern 4, Kemisten, 1, Kemisten 2, Kemisten 3 samt Kemisten 4. Totalt kommer föreningen att ha 12 bostadsrätter. Husen är under byggnation och beräknad inflyttning sker 31 aug 2018.

Brf Ursviksvillorna har ritats av Arkitektstudio Witte som noggrant planerat bostäderna utifrån de högt belägna tomterna och det soliga läget. Husen byggs i trästomme med puts och träpanel som fasad. Större delen av produktionsprocessen sker i inomhus. Moduler förtillverkas i en skyddad miljö, där varken väder eller vind påverkar produktionen. Denna typ av byggande gör byggprocessen snabbare, bättre och mer miljövänlig. Ett energieffektivt hus med hållbara lösningar för framtiden ger låga driftskostnader.

Bostadsrättsformen skapar trygghet och enkelhet i boendet och fördelar som vare sig lagfarts eller kostnader för pantbrev som vid förvärv av traditionella parhus eller radhus.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter