Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Forskningsringen LGH 4 KM

Sundbyberg

2 195 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

1

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Forskningsringen LGH 4 KM

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 30,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 4 - SÅLD
Våning 0, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 195 000 kr fast pris
Avgift: 1 995 kr/mån inkl. vatten och sophämtning
Andel i föreningen: 3,144%
Andel av årsavgift: 3,8%
Kommentar Till avgiften tillkommer kostnad för värme, hushållsel och hemförsäkring. Dessa kostnader är individuella och varierar beroende på avtal och förbrukning.

Byggnad

Byggnadsår 2018
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
HÖGT BELÄGEN

EGEN UTEPLATS

HÖG STANDARD

FRI ANDRAHANDSUTHYRNING


På första parkett, högt beläget uppförs Ursvikvillorna. Detta är en av totalt två ettor i området. Tillsammans med Arkitektstudio Witte har vi skapat ett unikt område där varje hus fått sin egen utformning. Projektet kännetecknas av mycket hög standard och nordiskt arkitektur i puts och trä där varje liten detalj har specialritats och är noga genomtänkta för att passa även den mest kräsna köparen. Genomgående ekparkettgolv och målade väggar. Golvvärme i badrum samt exklusiv belysning som ingår i badrum, kök & vardagsrum.

BYGGSTART- TILLTRÄDE
Projektet beräknas att byggstartas under våren 2017 och vara klar för inflyttning i juni 2018.


HALL
Praktisk hall med klinkergolv med vattenburen golvvärme och vita väggar. Plats för hatthylla, garderob samt teknikskåp.

RUM
Ljust vardagsrum med ekparkett och vita väggar. Stora fönsterpartier med skjutdörrar ut till den härliga altanen. Öppen planlösning mot köket.

UTEPLATS
Direktaccess från kök/vardagsrum till den härliga uteplatsen med plats för utemöbler, grill och solstol!. Trädäcket är rillat och behandlat i en varm brun-guldig ton. Rillningen medför ett mjukt och behagligt golv som samtidigt blir väldigt lätt att sköta och rengöra. Uteplatsen är förberedd med vattenutkastare för smidig vattning av växter samt har ett eluttag.

KÖK
Välplanerat exklusivt kök från Ballingslöv. Gott om förvaring bakom köksluckor i sobert grått. Köket har ett modernt formspråk och blandar de klassiska ljusgrå luckorna med ett trendigt industriellt kakel och stilren belysning. Öppen planlösning mot vardagsrum. Full maskinell utrustning från Cylinda med integrerad kyl/frys, diskmaskin, inbyggnads ugn, köksfläkt och induktionshäll.

BADRUM 1
Snyggt helkaklat badrum med vita kaklade väggar och mörkgrått klinkergolv med vattenburen golvvärme. Tvättkommod med bra förvaring, WC, duschplats med glasväggar, elektrisk handdukstork och infällda spotlights i tak. Tvättmaskin och torktumlare.

UPPVÄRMNING
Klimatsmarta och energieffektiva hus med luftvärmepumpar med frånluftsåtervinning. Genom att kombinera de mest energieffektiva teknikerna, byggmaterialen skapar vi bostäder som förbrukar mindre energi än motsvarande nyproducerade bostäder. Täta välisolerade ytterväggar och superenergiglas ger mycket låga uppvärmningskostnader för den boende. Uppskattad värmekostnad ligger på 75 kr/kvm och år. Driftskostnaden kan variera beroende på förbrukning och livsstil. Vattenburen golvvärme på entréplan och radiatorer på ovanvåning.
HÖGT BELÄGEN - EGEN UTEPLATS - HÖG STANDARD - FRI ANDRAHANDSUTHYRNING

Förening

Forskningsringen LGH 4 KM

Förening

Brf Ursviksvillorna

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Ursviksvillorna registrerades 2016-02-18. Bostadsrättsföreningen är lagfaren ägare till fastigheterna Fysikern 1, Fysikern 4, Kemisten, 1, Kemisten 2, Kemisten 3 samt Kemisten 4. Totalt kommer föreningen att ha 12 bostadsrätter. Husen är under byggnation och beräknad inflyttning sker 31 aug 2018.

Brf Ursviksvillorna har ritats av Arkitektstudio Witte som noggrant planerat bostäderna utifrån de högt belägna tomterna och det soliga läget. Husen byggs i trästomme med puts och träpanel som fasad. Större delen av produktionsprocessen sker i inomhus. Moduler förtillverkas i en skyddad miljö, där varken väder eller vind påverkar produktionen. Denna typ av byggande gör byggprocessen snabbare, bättre och mer miljövänlig. Ett energieffektivt hus med hållbara lösningar för framtiden ger låga driftskostnader.

Bostadsrättsformen skapar trygghet och enkelhet i boendet och fördelar som vare sig lagfarts eller kostnader för pantbrev som vid förvärv av traditionella parhus eller radhus.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter