Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Wallingatan 30, 3 tr

Vasastan / Norrmalm Stockholm

7 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Wallingatan 30, 3 tr

Antal rum 3 rum
Boarea 89,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 6
Våning 3 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 7 995 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 2 379 kr/mån ingår värme, vatten
Andel i föreningen: 6,78%
Andel av årsavgift: 6,78%
varav
Beräknat antal pers: 2

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1906
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 16 maj 2018
Energiklass: C
Energiprestanda: 156 kWh/m² (Atemp) och år
- SEKELSKIFTESDRÖM
- LÅG AVGIFT
- RYMLIG BALKONG
- LUGN ENKELRIKTAD GATA
- GÄST-WC
- SOLID BRF

Ljuvlig sekelskiftes-3:a med balkong, låg avgift och gäst-WC! Välkomna till en ståtlig sekelskiftestrea i toppskick med 3.10 m i takhöjd och vackra ursprungsdetaljer ifrån 1906. Lägenheten är genomgående och präglas av påkostade materialval, fantastiskt ljusinsläpp samt en mycket tilltalande planlösning. Här finns även en rymlig balkong i norr mot den lugna innergården.
Två stora sovrum med bra förvaring - det ena är mot gård och har flertalet inbyggda garderober och det andra mot gata och har en fin walk-in-closet. Fräscht badrum och gäst-WC. Pampig entré med Marrakech-klinker på golv (golvvärme) samt fina speglar och stuckaturer. Flexibelt tillträde. Låg avgift och stabil förening. Hiss finns.

Lägenhetens yta om 89 kvm fördelas enligt följande:

HALL
Pampig entré med golv i klinker (golvvärme), högt till tak och takrosett. Vackra sekelskiftesdetaljer. Ingång till gästtoalett.

KÖK
Fullt utrustat kök i hög klass med bland annat bänkskiva i marmor och vitvaror i rostfritt. Vitaliserade furugolv, fyra öppningsbara fönster mot gård som ger goda vädringsmöjligheterna. Här finns varmluftsugn, mikrovågsugn, diskmaskin, induktionshäll och fläkt ifrån SMEG. Plats för matbord för ca 4 - 6 personer.

BADRUM
Stort badrum med marockanskt klinker och golvvärme, toalett med mal och pump (se instruktioner för användning), duschdel med vikbara glasväggar, handfat samt speglar på vägg. Takrosett. Torktumlare och tvättmaskin från Miele samt handdukstork.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med fantastiskt fönsterparti, djupa fönsternischer, högt till tak, stuckaturer och takrosett. Gott om plats för soffgrupp, bord och annat möblemang.

SOVRUM 1
Rofyllt och generöst sovrum beläget mot lugn och härlig innergård. Bra förvaring i garderober som går hela vägen upp och utgång till stor balkong. Vitlaserade furugolv och ljusa väggar.

SOVRUM 2
Rum som idag används som sovrum/arbetsrum. Vitlaserade golv i furu, vackert burspråk med underbart fönsterparti som ger ett suveränt ljusinsläpp. Högt till tak och många fina stuckaturer. Walk-in-closet med spegel på vägg där också el finns indraget.

FÖRRÅD
Förråd om ca 8 kvm på vinden.

ÖVRIG INFORMATION
Renoveringar och förändringar i planlösningen måste presenteras för styrelsen och godkännas av dessa innan arbeten i lägenheten påbörjas.
Ljuvlig sekelskiftes-3:a med balkong, låg avgift och gäst-WC!
- SEKELSKIFTESDRÖM
- LÅG AVGIFT
- RYMLIG BALKONG
- LUGN ENKELRIKTAD GATA
- GÄST-WC
- SOLID BRF

Ljuvlig sekelskiftes-3:a med balkong, låg avgift och gäst-WC! Välkomna till en ståtlig sekelskiftestrea i toppskick med 3,10 m i takhöjd och vackra ursprungsdetaljer ifrån 1906. Lägenheten är genomgående och präglas av påkostade materialval, fantastiskt ljusinsläpp samt en mycket tilltalande planlösning. Här finns även en rymlig balkong mot den lugna innergården. Två stora sovrum med bra förvaring - det ena är mot gård och har flertalet inbyggda garderober och det andra mot gata och har en fin walk-in-closet. Fräscht badrum och gäst-WC. Pampig entré med Marrakech-klinker på golv (golvvärme) samt fina speglar och stuckaturer. Flexibelt tillträde. Låg avgift och stabil förening. Hiss finns.

Förening

Wallingatan 30, 3 tr

Förening

Lindbacken 3

Allmänt om föreningen

Brf Lindbacken 3 är en äkta bostadsrättsförening bestående av 15 lägenheten som alla upplåts med bostadsrätt samt 3 lokaler. Föreningen äger marken. Delat ägande godkänns av föreningen, dock ej juridisk person.

Tv och bredband

Tv - Comhem
Bredband - Fiber via IP-only

Parkering

Boendeparkering tillämpas.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Stabil förening med god ekonomi med relativt låga lån och med betydande intäkter från de lokaler som föreningen hyr ut . För närvarande finns inga inplanerade avgiftsförändringar, enligt samtal med styrelse 2018-07-23. Utöver värdet av de uthyrda lokalerna, av vilka en lokal om 195 kvm som vid behov enkelt kan omvandlas till lägenhet har föreningen även en oexploaterad vind som kan ses som en dold tillgång inför kommande renoveringsbehov.

Renoveringar - utförda och planerade

PLANERADE RENOVERINGAR
Det pågår diskussioner om att renovera gatufasaden inom 1-2 år. Diskussioner pågår även om att sälja av vindsutrymmet, dock är inga beslut tagna på ännu.

UTFÖRDA RENOVERINGAR
2018 - Förbättring av gårdsmiljön
2015 - Fönster mot gatan genomgick en omfattande utvändig renovering
2015 - Ny värmecentral
2013 - Entré och trapphus renoverades
2010 - 2012 - Gårdsfasad samt fönster mot gård och gata renoverades
2001 - 2005 - Stambyte i del av fastighet
90-talet - Stambyte i en del fastigheter i gathuset

Överlåtelseavgift

1 138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Föreningen äger marken.

Området

Här bor du med ett lugnt och attraktivt läge i hjärtat av Vasastan med närhet till både, city, Odenplan och omgivande parker. Norrmalm symboliseras av sekelskiftesdrömmar med vackra fasader och pampiga entréer. Här har du restauranger, caféer och butiker från världens alla hörn samlat runt knuten. Det är goda kommunikationer med både buss- och tunnelbana ett stenkast från bostaden. Med en kort promenad når du citypulsen.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter