Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ulriksborgsgatan 16

Kungsholmen Stockholm

4 295 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ulriksborgsgatan 16

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 64,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 6072
Våning 7 av 18, hiss finns
Ekonomi Pris: 4 295 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 2 774 kr/mån Inkl värme & VA. Obligatoriskt tillägg om 179 kr / mån för Bredband 250/100, TV-paket T-1 Bas och telefonipaket Mini. Levereras av Bredbandsbolaget.
Andel i föreningen: 1,27%
Andel av årsavgift: 1,27001%
Tillträde Enligt ök.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2011
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk
Energideklaration
Utfärdad den 23 oktober 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 105 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
- SKULDFRI FÖRENING
- NÄRA TILL SÅVÄL GRÖN SOM BLÅ TUNNELBANA
- INGLASAD BALKONG
- UTMÄRKT SKICK
- GAVELLÄGE MED FÖNSTER I TVÅ VÄDERSTRECK
- POPULÄR FÖRENING
- SÄKERHETSDÖRR

Varmt välkomna till denna mycket välplanerade bostad som presenteras i utmärkt skick, belägen i mycket populär förening. Stilrent formspråk med ljusa väggar och ekparkett. Oerhört välskött förening som är helt skuldfri. Välkommen på visning!


Planlösning

Entré
Via hiss tar vi oss upp på våning 7, bakom robust säkerhetsdörr välkomnas vi av en rymlig hall med klinkergolv under fötterna. Här finns gott om förvaring för ytterkläderna.

Sovrum
Rymligt sovrum med en hel garderobsvägg som skapar mycket plats för förvaring. Här ryms utan problem en dubbelsäng. Stort fönsterparti.

Badrum
Snyggt och stilrent badrum utrustat med duschhörna, kommod, väggspegel, Wc, tvättmaskin, torktumlare samt väggskåp ovanför. Spotlights i taket samt golvvärme.

Vardagsrum/kök
I öppen planlösning samspelar kök och vardagsrum på ett utmärkt sett. Disponeringen skapar naturlig plats för såväl soffgrupp som matsalsbord för 4-6 personer. I likhet med badrummet så är skicket i köket även det mycket bra. Gedigen utrustning i form av kyl, frys, integrerad micro, spishälls, varmluftsugn, integrerad diskmaskin samt takhängd köksfläkt. Got om skåpsförvaring i vitt med arbetsyta i såväl laminat som rostfritt med vitt kakel ovanför.

Inglasad balkong
Härlig, möblerbar balkong belägen i lugnt läge med eftermiddags/kvällssol. Inglasningen förlänger säsongen.

Förening

Ulriksborgsgatan 16

Förening

BRF Lindhagensterrassen 6

Tv och bredband

Föreningen har gruppavtal med Bredbandsbolaget för bredband, TV och telefoni. Bredband 250/100, TV-paket T-1 Bas och telefonipaket Mini ingår som en fast del i årsavgiften. Fastigheten har inga traditionella nät för kabel-TV och telefoni utan allting går via IP-nätet.

Parkering

Föreningen disponerar 25 garageplatser som hyrs ut till de boende via Skanska, tel 020-31 03 10. Månadshyran under 2017 är 1788 kr för bil och 894 kr för MC. Skanska har aviserat en årlig höjning med 2% t o m 2020 då avtalet mellan föreningen och Skanska löper ut.

Möjlighet kan även finnas att hyra plats i de allmänna delarna av garaget via Corepark, tel 08-650 02 15.

Förutom garageplats kan den kommunala boendeparkeringen vara ett alternativ. Man måste då registrera fordonet på Stockholms Stads hemsida för att erhålla boendeparkeringstillstånd. Den som registrerar fordonet måste vara folkbokförd i området.

Boendeparkeringsavgiften är f n 1100 kr/mån vid månadsbetalning eller 75 kr/dag vid betalning i biljettautomat. Det brukar vanligtvis inte vara något större problem att hitta en parkeringsplats på gatorna i närområdet men man måste tänka på att flytta fordonet när det är servicetider. Kontrollera alltid skyltningen.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Kungsholmen är en eftertraktad stadsdel inte långt från Stockholms innerstad. Läget är oslagbart med direkt närhet till pulsen på Flemminggatan och Fridhemsplan men även till promenadstråket längs Norr Mälarstrand och härliga Kronobergsparken. Här finner du populära Västermalmsgallerian och ett stort utbud av restauranger och caféer runt hela ön. Att rekommendera är kaféet Petite France som är kända för sin franska bak konst med utsikt över Riddarfjärden. Kommunikationsmöjligheterna är mycket goda med tunnelbana runt hörnet och T-centralen på nära gångavstånd.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter