Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Torsgatan 82, 11 tr

Vasastan Stockholm

5 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Torsgatan 82, 11 tr

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 59,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1:2102
Våning 11 av 33, hiss finns
Ekonomi Pris: 5 495 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 3 657 kr/mån inkl värme och VA
Andel i föreningen: 0,43512652%

Byggnad

Byggnadsår 2018
Energideklaration Finns för närvarande inte
VÅNING 11

NORRA TORNEN

BRF INNOVATIONEN

OPTIMAL PLANERING

TILLTRÄDE OKTOBER 2018

Norra Tornen - ett unikt konceptboende med livskvalitet på en ny nivå. Föreningen har gästlägenhet, biorum, gym, relaxavdelning, direktaccess till garage, Audi bilpool och festvåning. Norra Tornen kommer att bli innerstans högsta bostadshus och är beläget i en ny knytpunkt mellan Vasastan och växande Hagastaden. Har bor du med ett högt läge på 11:e våningen. Stor terrass och en hänförande utsikt över Stockholms siluett och Hagaparken. Stora panoramafönster och genomgående exklusiva materialval.

Lägenheten har målade väggar i vitt och ljuspigmenterade, mattlackade trägolv. Vidare är det vattenburen golvvärme i hela bostaden samt komfortvärme i badrum. Följande planlösning presenteras:

HALL
Trevlig hall med gott om plats för avhängning.

KÖK
Kök och vardagsrum i öppen planlösning med plats för stor matplats samt soffgrupp. Exklusivt kök från Poliform med släta luckor i grått och bänkskiva i ljus natursten. Full maskinell utrustning med vitvaror från Miele bestående av helintegrerad kylfrys och diskmaskin, varmluftsugn, samt induktionshäll med ovansittande fläkt. Köksblandaren och downlights i kopparfinish är speciellt framtagna för projektet.

SOVRUM
Sovrum med gott om plats för dubbelsäng och fantastisk vy över hela Stockholm från sängen, tack vare sovrummets stora panoramafönster. God förvaring med garderobsvägg. Utgång till terrass som har räcken i glas. Terrassen nås via stora skjutdörrar.

BADRUM
Exklustivt badrum i natursten, specialdesignad förvaringslösning och stämningsfull ljussättning. Tvättställ och vägghängd wc med dold cistern från Duravit. Tvättpelare och handdukstork.

FÖRRÅD
Källarförråd.

NORRA TORNEN
Norra Tornen kommer att bli innerstadens högsta bostadshus. Föreningen kommer också att erbjuda exklusiva faciliteter som gym med relaxavdelning, biorum, festvåning, gästlägenhet och direktaccess till garage.

TILLTRÄDE
Lägenheten är under uppförande och inflyttning är preliminärt satt till oktober/november 2018.

ENERGIDEKLARATION
Energideklaration upprättas efter husets färdigställande.

DRIFTSKOSTANDER
Obligatorisk kostnad för TV/Bredband och telefoni tillkommer. Beräknad kostnad enligt Oscar Properties är ca 260 kr/månad.
Egen förbrukning av hushållsel tillkommer.
Har bor du med ett högt läge i Vasastans coolaste hus. Stor terrass och en hänförande utsikt över Stockholms siluett och Hagaparken. Stora panoramafönster och genomgående exklusiva materialval. För intresse ring 0734-236409.

Förening

Torsgatan 82, 11 tr

Förening

Brf Innovationen

Allmänt om föreningen

Om föreningen
Att bo i Norra Tornen kommer att ge livskvalité på en ny nivå. Några exempel på inbyggda faciliteter är biorum, ett gym och en relaxavdelning med bastu. Norra Tornen blir också en visuell upplevelse för alla förbipasserande på gränsen mellan Vasastan och Hagastaden som kommer att bli den nya innerstadsdelen. Här kommer finnas tusentals bostäder och arbetsplatser som smälter samman till en modern, tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Här får du uppleva såväl storstadspuls och närhet till citykärnan som närhet till gröna och lugna Hagaparken. Här ska också den nya gula tunnelbanelinjen passera .Redan nu finns vid Torsplan flertalet livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket och nyöppnade SATS Torsplan. Vidare kommer korsande Norra Stationsgatan att utvecklas snabbt till ett mysigt promenadstråk med nya bostäder, restauranger, barer och butiker.

Föreningen har 182 lägenheter och 3 loklaer.

FÖRRÅD
Varje lägenhet kommer att ha ett tillhörande källarförråd.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I fastigheten kommer det att finnas cykel- och barnvagnsrum.

TV OCH BREDBAND
Obligatorisk kostnad för TV, bredband och telefoni om 260 kr/månad tillkommer. Leverantör ej fastställd.

PARKERING
Det kommer att finns möjlighet att hyra garageplats i stadens garage i direktanslutning till Norra Tornen.

Besök gärna följande hemsidor från ytterligare information:
www.norratornen.se
www.hagastaden.se
www.norrastationsgatan.se

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter