Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sara Lidmans gata 2

Kungsholmen Stockholm

8 000 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sara Lidmans gata 2

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 99,00 kvm
säljarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 2 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 8 000 000 kr Föreslagen budstart
Avgift: 5 000 kr/mån fjärrvärme och bredband/TV ingår
Driftskostnad 9 523 kr/år
varav
El: 8 000 kr
Försäkring: 1 523 kr
Kommentar Driftkostnaderna baseras på ett schablonbelopp och kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2010
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 2 oktober 2014
Energiklass: C
Energiprestanda: 70 kWh/m² (Atemp) och år
- Balkong med sjöutsikt!
- Centralt läge
- Genomgående planlösning

Hall
Välkomnande hall med gott om utrymme för avhängning och plats med förvaring i garderoberna. Väggarna är vita och golvet är av vacker ekparkett som går genom hela lägenheten.

Vardagsrummet
Öppen och social planlösningen mot köket med mycket naturligt ljus från de stora fönsterpartiet. Här har man även utgång till lägenhetens balkong som har en härlig sjöutsikt. Det finns gott om plats soffmöblemang och annat efter tycke och smak och väggarna är vita.

Kök
Fräsch och modernt kök som är fullutrustad med inbyggd ugn, induktionshäll, kyl & frys från Siemens. Gott om plats för förvaring i de vita skåpen både under och ovanför den matchande svarta laminatskivan. Här flödar mycket naturligt ljus in från fönsterpartierna samt finns det plats för ett större matbord för 6-8 personer.

Sovrum 1
Rymligt och luftigt sovrum med gott om plats. Rymmer en dubbelsäng samt finns plats för någon garderob. Väggarna är vita och det finns utgång till balkongen. Sovrum med fin sjöutsikt.

Sovrum 2
Mysigt sovrum med plats för en säng samt finns plats för förvaring i de inbyggda garderoberna.

Sovrum 3
Härlig utsikt över sjön och finns plats för en säng. Finns även plats för förvaring i garderoberna.

Balkong
Rymlig balkong med gott om plats för möbler efter smak och tycke. Härlig utsikt mot Ulvsundasjön och har eftermiddags- och kvällssol.

Badrum 1
Modernt och fräscht badrum omgivet av vitt kakel och ljusgrått klinkergolv. Tvätt- och torkmaskin hittar vi här med generösa förvaringsskåp och arbetsytor ovanför. Dubbla handfat med kommod under och spegelskåp ovan. I hörnet hittar vi en inglasad dusch och bredvid denna en wc. Spotlights i taket ger ett härligt ljus och golvvärme finns.

Badrum 2
Även detta badrum är modernt och fräscht omgivet av vitt kakel och ljusgrått klinkergolv. I detta badrum finns ett handfat med kommod under och spegelskåp ovan. Golvvärme finns och duschen är inglasad och wc bredvid.
- Balkong med sjöutsikt!
- Centralt läge
- Genomgående planlösning

Varmt välkomna till denna moderna och fräscha fyra på populära Kungsholmen om 99 kvm. Ett utmärkt boende för dig som vill ha nära till stan. Ett stenkast ifrån vackra Hornsbergs Strand samt Fridhemsplans puls på kort avstånd och bara någon minut från tunnelbanan. Här kan man inte annat än trivas, välkommen på visning!

Förening

Sara Lidmans gata 2

Förening

Brf Välbehaget

Allmänt om föreningen

BRF Välbehaget
Föreningen är en äkta förening med en mycket god ekonomi. Föreningen äger marken för fastigheten. Byggnaden färdigställdes år 2012 och inflyttningen skedde samma år. Föreningen har 225 lägenheter med bostadsrätt samt 5 lokaler med hyresrätt.

EKONOMI
Föreningen har mycket god ekonomi. Föreningen sänkte avgifterna med 5 procent i januari 2016 och avgifterna sänktes med ytterligare 10 procent den 1 april 2017. Enligt senaste årsredovisningen (2017) planeras inga avgiftshöjningar i dagsläget.
Föreningen äger marken.

RENOVERINGAR
Inga planerade renoveringar enligt senaste årsredovisningen (2017)

BREDBAND OCH TV
Levereras av Ownit. Grundutbud ingår i avgiften. Ett obligatoriskt tillägg om 200kr debiteras per månad.

PARKERING
I föreningens två garage finns 106 respektive 15 bilplatser och fem MC-platser. I dagsläget är det kö till ledig plats. Avgiften per månad uppgår till 1804 kr inklusive moms (år 2016), som betalas månadsvis i förskott. Endast medlemmar i föreningen har möjlighet att hyra garageplats. Uppsägningstiden är tre månader. Vid utträde ur föreningen sägs garageplatsen upp automatiskt.

Det är för närvarande kö för att få garageplats och väntetiden är olika beroende på typ av parkeringsplats och i vilket av de två garagen. För vidare information, kontakta Parkman i Sverige AB som sköter driften och är ansvarig för garageplatserna samt garagekön. Kontaktperson är Lilian Forsling, telefon 08 - 734 90 00 eller via e-post lilian.forsling@parkman.nu.

ÖVRIGT
Juridiska personer får inte förvärva lägenheter i föreningen.

Föreningen har ett elavtal för samtliga lägenheter. Varje lägenhet är försedd med undermätare och var och en betalar för sin egen förbrukning. Kostnad för fjärrvärme ingår i årsavgiften. Kall- och varmvattenförbrukning ingår inte i årsavgiften utan betalas separat av varje bostadsrättshavare efter egen förbrukning. El, kall- och varmvatten debiteras i efterskott med fyra månaders förskjutning. Säljare och köpare reglerar själva övergångsperioder.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter