Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Rödabergsgatan 10, 4/4 tr

Vasastan Stockholm

4 650 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

6

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Rödabergsgatan 10, 4/4 tr

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 66,00 kvm
faktisk uppmätn norm SS 021053

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 00019
Våning 4 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 4 650 000 kr accepterat pris
Avgift: 2 776 kr/mån Värme, Va, Fiberbredband och analog kabel-TV
Andel i föreningen: 0,03036%
Andel av årsavgift: 3,03617%
Driftskostnad 6 861 kr/år
varav
El: 3 500 kr
Försäkring: 3 361 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnaden är individuell och varierar beroende på förbrukning, livsstil och avtal.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1926
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 3 juli 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 123 kWh/m² (Atemp) och år
HÖGST UPP I HUSET

HÖRNLÄGE

20-TALS CHARM

FINA ORIGINALGOLV


ACCEPTERAT PRIS RING FÖR VISNING! Välkommen till trendiga Röda bergen. Lägenheten har ett hörnläge högst upp i huset med en bevarad 20-tal charm med originalgolv, spegeldörrar, generös takhöjd och stora spröjsade fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp.
Här bor du naturskönt med vackra promenadstråk utanför porten. Ett stenkast bort finner du ett pulserande stadsliv med caféer, restauranger, butiker och andra nöjen. St Eriksplan och T-bana når du på några minuter likaså pendeltåg. Föreningen har en mysig gemensam innergård med fontän och sittmöbler samt grill. Välskött skuldfri och stambytt hus. Välkommen på visning!

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Välkomnande tambur med vackert plankgolv i original och platsbyggd avhängning. Klädkammare för extra förvaring. Rymlig hall som enkelt kan möbleras med skrivbord samt garderober.

BADRUM
Helkaklat badrum med vita väggar och grått golv med golvvärme. Kommod och spegel med belysning. Förvaringsskåp samt hyllor i rostfritt stål. Handdukstork och tvättmaskin från 2018.

VARDAGSRUM
Vardagsrum i hörnläge med stora vackra fönster i två väderstreck. Vackert plankgolv och sobert gråa väggar. Generös takhöjd och speglade originaldörrar. Gott om plats för både soffgrupp och matbord.

KÖK
Stilrent vitt kök med inbyggda handtag. Full maskinell utrustning med induktionshäll, ugn, inbyggd micro, fläkt, diskmaskin samt integrerad kyl/frys. Arbetsbänk i grå stenkomposit. Matplats för ca 4 personer. Serveringsskåp i original. Vackert spröjsat fönster med djup fönsternisch i trä. Trägolv och fondtapet. I omedelbar närhet till köket finns en garderob som kan användas som extra köksförvaring eller städskrubb.

SOVRUM
Rofyllt sovrum med två ingångar som skapar en luftig känsla. Vackert fönster med utsikt över grönska. Plats för dubbelsäng och sängbord samt ytterligare möblemang. Två garderober med vita speglade dörrar. Sobert grå väggar och vackert plankgolv.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett större vindsförråd samt ett mindre källarförråd.
ACCEPTERAT PRIS RING FÖR VISNING! Välkommen till trendiga Röda bergen. Lägenheten har ett hörnläge högst upp i huset med en bevarad 20-talscharm med originalgolv, spegeldörrar, spröjsade stora fönster och generös takhöjd.
Här bor du naturskönt med vackra promenadstråk utanför porten. Ett stenkast bort finner du ett pulserande stadsliv med caféer, restauranger, butiker och andra nöjen. St Eriksplan och T-bana

Förening

Rödabergsgatan 10, 4/4 tr

Förening

Brf Eken 8

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN

Brf Eken 8 en äkta bostadsrättsförening och förvärvade fastigheten 1994. Föreningen består av 35 lägenheter med bostadsrätt och föreningen har även 1 lokal med hyresrätt. Byggnadens totalyta enligt taxeringsvärdet är 1995 kvm, varav 1894 kvm utgör bostadsyta och 101 kvm lokalyta. Föreningen äger marken.

Den vackra byggnaden uppfördes 1926. Föreningen har löpande underhållit huset och under åren har bl.a. följande större renoveringar utförts.

2017 installerades elmätare

2016 installerades fönster ventiler

2015 målades trapphuset på Torsgatan och fiber drogs in

2014 målades tvättstugan, ytterdörrar och hissen på Torsgatan

2013 byttes kodlås på entréerna

2012 utfördes en radonmätning

2012 bytts värmeventiler, torktumlare, torkskåp och källaren målades

2011 byttes el och belysning på vinden

2010-2012 målades och reparerades den nedre fasaden

2010 byttes el och belysning i källaren

2009 renoverades och målades fönsterna utvändigt samt innergården dränerades

2002 installerades fjärrvärme och stammarna spolades

1992-1993 byttes V/A stammarna

KOMMANDE RENOVERINGAR

2018 Målning av yttertak

2018 Fasadrenovering av gatusidan

HEMSIDA
www.eken8.se

KABEL-TV OCH BREDBAND
Föreningen är ansluten till bredband via Ownit (fiber) och kabel-TV via Comhem. Bredband via Comhem går också att få.

TVÄTTSTUGA
Föreningen har en gemensam tvättstuga utrustad med 2 tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Även en mangel finns till förfogande.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Föreningen har en mysig grönskande innergård med sittmöbler och grill. Här finns en örtträdgård för den som tycker om att odla och en porlande fontän. I källaren finns gemensamt cykel och barnvagnsförråd med ingång Torsgatan.

PARKERING
I området råder boendeparkering. För mer information se www.stockholm.se

AVGIFTER OCH EKONOMI
Inga planerade avgiftsändringar. Föreningen har idag 2,9 miljoner. Belåningsgrad per kvm ligger på 1500 kr. Har 437 000 kr i kassan. Överlåtelseavgift ca 1138 kr samt pantsättningsavgift ca 455 kr betalas av köparen enligt prisbasbelopp 2018. Mer information om fastigheten och föreningen finns i bifogad årsredovisning på MOHVs hemsida. Vill du få en personlig boendekostnadskalkyl upprättad – kontakta ansvarig mäklare som erbjuder detta.
Energiprestanda 123 kWh/m².

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

VASASTAN/NORRA DELEN OMRÅDET Vasastan tillhör en av de populäraste stadsdelarna i Stockholms innerstad. Ett hemtrevligt område med ett rikligt utbud av välrenommerade brasserier, kvarterskrogar, butiker och små unika vintagebutiker. Vill du slå dig ner på ett fik eller strosa i små butiker är gatorna runt Odenplan, Sankt Eriksplan ett bra alternativ. I de närmaste kvarteren finns lummiga Eknehusparken, nyrenoverade Vanadisbadet, välsorterade livsmedelsbutiker samt populära skolor och förskolor. Utmärkta kommunikationer med buss och T-bana. Under 2017 kommer dessutom Citybanans uppgång "Vanadis" att finnas i kvarteren. Ett stenkast bort finner du vackra Hagaparken som lockar picknickande soldyrkare på sommaren eller skridskoåkare på vintern. Närheten till vatten och härliga grönområden kombinerar det bästa av två världar.

Bilder

Visa alla

HitCounter