Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Gjutargatan 6 1,½ tr

Kungsholmen / Fridhemsplan STOCKHOLM

3 595 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Gjutargatan 6 1,½ tr

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 46,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 02621-1106
Våning 1,5, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 595 000 kr Föreslagen budstart
Avgift: 2 548 kr/mån inkl värme, VA
Andel i föreningen: 2,71239%
Andel av årsavgift: 2,7497%
Driftskostnad 5 000 kr/år
varav
El: 3 000 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hushållsel samt hemförsäkring. Driftskostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1935
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 7 september 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 156 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Fastighetsbet. Skutan 35
- Öppen spis
- Vackra originaldetaljer från 30-talet
- Nyrenoverad
- Stabil förening som gjort alla stora renoveringar
- Nära shopping, restauranger och kommunikationer

På Gjutargatan 6, mitt emellan Mälarens glittrande vatten och Fridhemsplans stadspuls ligger denna synnerligen smakfulla bostad för den mest medvetna bostadssökaren. Här har man med fingertoppskänsla för detaljer renoverat och skapat ett boende utöver det vanliga. Varmt välkommen att uppleva denna pärla på plats!

HALL
Från första stund du vistas i denna bostad slås du av detaljerna, takhöjden (ca 2,7m) och finishen. Golvet är parkett som vaxats med samma ytbehandling som samtliga golv i lägenheten. Väggarna är målade i en mellangrå färg och i hallens förlängning finns en platsbyggd förvaringslösning för skor och accessoarer. Precis invid entrén finns plats för hatthylla och skoställ och dörren är en säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM
Här sträcker bostaden ut sig. Takhöjden ger extra rymd och det stora fönsterpartiet skänker härligt ljus åt rummet. Golvet är vacker fiskbensparkett från byggnadsåret och mot köket finns den underbara och fungerande eldstaden som höjer mysfaktorn rejält. Den smakfulla platsbyggda förvaringen har måttbeställts från Järfällakök och är målat i samma kulör som väggarna, beslagen kommer från Bäccman Berglund. Här inryms det mesta och plats finns för stor TV där TV- och bredbandsuttag snyggt har dolts i möbeln. Rummet har gott om plats för både stor matplats invid den öppna spisen samt soffa och ytterligare möblemang.

KÖK
Detta smakfulla Bistro-kök ger bostaden en rejäl dos karaktär. Lägg därtill hög utrustningsnivå i form av varmluftsugn, induktionshäll, integrerad diskmaskin och kyl/frys samt fläkt.
Det minimalistiska vita kaklet i 10x20-utförande harmonierar väl med bänkskivan i exklusiv kompositsten "Noble Carrara" och övriga delar av köket. Köket erbjuder gott om förvaring med skåp upp till taket, städskåp samt skafferi förberett för micro. Här finns även gott om arbetsytor med bänk på bägge sidor av köket. Med en trendsäker vägg och skjutdörr i gjutjärn och glas separeras köket från det mysiga sovrummet.

SOVRUM
Genom ett fantastiskt spröjsat fönster från byggnadsåret blickar man ut mot den lugna gården. Mysfaktorn är hög och här finns gott om plats för dubbelsäng och flera möbleringsalternativ då säng ryms på båda ledderna. Beroende på storlek på säng finns också plats för sängbord eller mindre byrå. Här stannar man gärna kvar länge och njuter av en kopp te i sängen och en god bok.

BADRUM
Så sent som 2013 stambyttes hela föreningen och bostaden badrum genomgick renovering i samband med detta. Det resulterade i detta toppfräscha badrum med vitt kakel och klinker. Utrustningen består av dusch med duschdörrar i klarglas, tvättmaskin, WC samt tvättställ med spegelskåp ovan.

Med hög kvalité och finish!

- Fungerande öppen spis
- Vackra originaldetaljer från 30-talet
- Renoverad med känsla för detaljer och stil
- Stabil förening som gjort alla stora renoveringar
- Nära shopping, restauranger och kommunikationer

På Gjutargatan 6, mitt emellan Mälarens glittrande vatten och Fridhemsplans stadspuls ligger denna synnerligen smakfulla bostad för den mest medvetna bostadssökaren. Här har man med fingertoppskänsla för detaljer renoverat och skapat ett boende utöver det vanliga. Varmt välkommen att uppleva denna pärla på plats!

Förening

Gjutargatan 6 1,½ tr

Förening

Brf Skutan 35

Allmänt om föreningen

Föreningen Brf Skutan 35 är en äkta förening som bildades 2002 och förvärvade fastigheten 2012. Fastigheten är belägen på Gjutargatan 6 och består av 37 lägenheter och 1 lokal. Totalyta 1778kvm fördelat på boyta 1728kvm och lokalyta 50kvm.

OVK utförd 2016

Ekonomisk förvaltning Fastighetsägarna Stockholm

AVGIFTER OCH EKONOMI

Avgifterna sänktes med 5% i januari 2017 och med ytterligare 5% i januari 2018. Inga planerade avgiftsändringar 2019. Kontrollerat med föreningens styrelse 2019-12-17.

Köparen betalar överlåtelseavgift. Pantsättningsavgift betalas av pantsättaren.

Föreningen äger marken.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
2017 Fiber installerat
2016 OVK utförd
2015 Hissrenovering
2015 Byte av ytterdörr
2015 Entrélampor bytta
2015 Nytt inpasseringssystem
2014 Fasadrenovering
2014 Fönsterrenovering
2014 Säkerhetsdörrar insatta
2014 Trapphus målat
2013 Genomgående stambyte i fastigheten samt badrum renoverade
2013 Genomgående elstigar utbytta
2013 Förråden är ombyggda
2013 Tvättstugan nybyggd
2013 Byggnation av vindslägenheter
2012 Lokal renoverad
2009 Rökgångar renoverade till öppna spisar

KOMMANDE RENOVERINGAR
Inga beslutade renoveringar.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Fiber från IP-Only och Kabel-Tv från ComHem.

TVÄTTSTUGA
Finns i källaren.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Cykelförråd och barnvagnsförråd.

ÖVRIGT
Juridiska personer godkänns inte som medlemmar i föreningen. Endast fysiska personer beviljas medlemskap. Max två personer kan beviljas medlemskap i samma bostadsrätt. Delat ägande är godkänt dvs där t.ex. förälder köper med barn. Minsta tillåtna andel är 10%. Föreningens medlemmar hjälps åt med vårstädning.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Här bor du minst sagt mitt i pulsen och i hjärtat av Kungsholmen. Här samsas nischade specialaffärer i vackra sekelskifteslokaler med Västermalmsgallerian och dess stora urval av shopping. Här finns dessutom ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. Fik och caféer i kombination med småbutiker skapar härlig atmosfär och erbjuder storstadens alla fördelar. Men, precis som resten av Kungsholmen, med direkt närhet till vatten och natur. Här har du bland annat nära till Rålambshovsparken, Kronobergsparken, Karlbergsparken och härliga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längs vattnet. Dessutom finns nyanlagda gångstråket vid Hornsbergs Strand kantat med badbryggor och vattennära restauranger där kvällssolen kan avnjutas. Perfekt ställe att även avsluta löpturen runt Kungsholmen med träning i utegymmet, ett dopp i Mälaren eller en runda i vackra och närbelägna Kronobergsparken - fritt fram att hitta sin egen favoritplats! Kommunikationerna här är goda. Trafikplatsen Fridhemsplan var förr en stor spårvägsknut och idag är den bytesplats för blåa och gröna tunnelbanelinjerna. Flera blå bussar (1, 3 och 4) liksom många andra busslinjer passerar här. Med en kort promenad på S:t Eriksbron över Karlbergsjön är du plötsligt mitt i Birkastan. Där kan du även vandra vidare och njuta av Vasastans mysiga kvarter och utbud.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter