Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Franzéngatan 82

Kungsholmen Hornsbergs Strand Stockholm

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Franzéngatan 82

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea - kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Ekonomi Avgift: 0 kr/mån
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte
- Möjlig fyra
- Två balkonger
- Ett stenkast från vattnet
- Nära tunnelbana och city
- Trevliga promenadstråk i närheten

I omåttligt populära Hornsbergs Strand ligger denna mycker rymliga och tilltalande trea och möjliga fyra. På badrocksavstånd till vattnet och nära flertalet trevliga restauranger och uteserveringar trivs såväl barnfamiljen som paret i denna representativa bostad. Goda kommunikationer med både grön och blå tunnelbana som tar dig till city på några minuter. Varmt välkommen!

HALL
Direkt invid dörren i entrén ligger en grå klinker där gott om plats finns för både ytterkläder och även för att ställa barnvagn. I förlängningen av hallen finns gott om utrymme i platsbyggd förvaring. Här övergår klinkergolvet i parkett som sedan löper vidare genom hela bostaden. Väggarna är vitmålade och dörren är en grå säkerhetsdörr. Går man vidare genom hallen når man lägenhetens båda sovrum.

SOVRUM 1
Mycket mysigt sovrum mot föreningens gård. Här inryms dubbelsäng samt fåtölj eller mindre byrå. Förvaring i stor skjutdörrsgarderob längs ena väggen.

SOVRUM 2
Stort sovrum med utgång till en av bostadens två balkonger. Lugnt läge mot föreningens grönskande gård. Här inryms utan problem både säng, skrivbord och ytterligare möblemang. Förvaringen är mycket god i både klädkammare samt platsbyggda garderober och linneskåp.

BADRUM
I detta välplanerade och stilrena badrum i vitt kakel och grå klinker finns allt man kan önska i form av praktikaliteter. En smart tvättdel med tvättmaskin, torktumlare, bänk och förvaringsskåp. Lägg därtill tvättställ med kommod och ovan den ett spegelskåp. Badrummet är utrustat med badkar men man kan givetvis ta bort detta om man endast önskar dusch istället.

VARDAGSRUM
I det stora och härliga vardagsrummet finns utgång till bostadens andra balkong, här njuter man av solen under eftermiddagen. Vardagsrummet karaktäriseras av härligt ljusinsläpp och väl tilltagna ytor som inrymmer både stora sittmöbler, bokhyllor, tv-möbel etc.

KÖK
Modernt och välutrustat kök där arbetsytorna goda tack vare trevlig köksö. Kökets luckor är vita och bänkskivorna är i mörk sten. Bra förvaring i både över- och underskåp samt hög utrustningsnivå med dubbla kyl/frys, spishäll, fläkt samt integrerad micro, ugn och diskmaskin.

MATPLATS / SOVRUM 3
Den väl tilltagna matplatsen med stort fönsterparti skulle passa perfekt som ett extra sovrum. Dela av med en vägg eller varför inte en trendig smidesvägg i glas och svart stål? Då vardagsrummet inrymmer en matplats kan man göra ytterligare ett sovrum utan att för den delen kompromissa med bostadens rymd och ljus.


Föreslagna ombyggnationer och alternativa planritningar etc är endast förslag och ingen garanti för att de går att utöfra. Tillåtelse från förening krävs vanligtivs samt ev bygglov. En ev ombyggnation ska utföras fackmannamässigt med allt vad det innebär.
- Möjlig fyra
- Två balkonger
- Ett stenkast från vattnet
- Nära tunnelbana och city
- Trevliga promenadstråk i närheten

I omåttligt populära Hornsbergs Strand ligger denna mycker rymliga och tilltalande trea och möjliga fyra. På badrocksavstånd till vattnet och nära flertalet trevliga restauranger och uteserveringar trivs såväl barnfamiljen som paret i denna representativa bostad. Goda kommunikationer med både grön och blå tunnelbana som tar dig till city på några minuter. Varmt välkommen!

Förening

Franzéngatan 82

Förening

Brf Jublet

Allmänt om föreningen

Brf Jublet består av 240 bostadsrätter samt 9 lokaler.
Följande adresser ingår i föreningen:
- Franzéngatan 72-82
- Hornsbergs Strand 83-89
- Lars Forssells Gata 26-34
- Lindhagensgatan 141-151

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I trappuppgången finns barnvagnsrum. Föreningen har även 2st cykelförråd samt cykelställ på gården där det också finns bord och bänkar. Lekplats med gungor, studsmatta och sandlåda. Soprummet har sortering och insamling av mindre grovsopor, små-elektronik, ljuskällor och batterier. Gemensam tvättstuga finns ej.

GARAGE
Det finns 4 MC-platser och 126 bilplatser, varav 12st är dubbelplatser, 5 el- och 5 handikapplatser. Garaget är beläget under huset, och nås enkelt via hissen eller trappuppgången.
Avgift för garageplats är ca 1 700 kr. För närvarande är det kö.

FÖRSÄKRING
Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter som ingår i månadsavgiften.
Hemförsäkring tecknas av bostadsrättsinnehavarna för att täcka lösöre och dylikt som inte ingår i bostadsrättstillägget.

IP-TV & BREDBAND
IP-TV levereras och bredband via Ownit på 100/100 Mbit/s. Tjänsterna är upphandlade av föreningen och den obligatoriska avgiften på 200 kr/månad debiteras tillsammans med månadsavgiften. Det går att uppgradera till 1000/1000 Mbps mot en avgift.

EL & VATTEN
Huset är ett lågenergihus med mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning. Varje lägenhet har en individuell mätare och varje bostadsrättsinnehavare betalar bara för den energi som faktiskt används. El och vatten är upphandlat av föreningen och faktureras utefter förbrukning i efterhand. Mer information återfinns vid Driftskostnader gällande nuvarande ägares förbrukning. Varje lägenhet har inloggningsuppgifter till ett avläsnings system som redovisar statistik för förbrukningen.

ÖVRIGT
Enligt föreningens stadgar debiteras bostadsrättsinnehavaren 1 % av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Vidare debiteras köparen 2,5 % av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift. Delat ägarskap är tillåtet i föreningen. Juridisk person accepteras ej.

Vid ombyggnad krävs godkännande från styrelsen och att ombyggnationen, om den blir godkänd, utförs fackmannamässigt. Ventilationen ordnas enligt instruktioner som återfinns på föreningens hemsida, samt med injustering av luftflöden.

Föreningen har fn. inga planerade avgiftsändringar, kontrollerat med styrelsen 2018-12-11.

Ovanstående information är hämtad från föreningens hemsida: www.brfjublet.se 2018-12-11 samt från föreningens styrelse 2018-12-11. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter