Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bergsgatan 51

Kungsholmen Stockholm

4 950 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Bergsgatan 51

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 48,60 kvm
faktisk uppmätn SS 21054:2009

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 113
Våning 1, hiss finns
Ekonomi Pris: 4 950 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 1 985 kr/mån inkl värme, VA & kabel-tv (basutbud)
Andel i föreningen: 0,99629%
Andel av årsavgift: 0,98%
Driftskostnad 7 500 kr/år
varav
El: 4 500 kr
Försäkring: 3 000 kr
Beräknat antal pers: 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1963
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 9 februari 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 168 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Fastighetsbet. Morellträdet 26
Varmt välkommen till denna exceptionellt smakfulla och trendsäkra tvåa mitt på Kungsholmen! Med påkostade materialval i alla bostadens rum, härligt ljusinsläpp och balkong i söderläge mot lugn gård. I bostadens direkta närhet finns Kungsholmens bästa utbud av affärer, restauranger, barer och caféer såväl som vattnet längs Norr Mälarstrand och grönskan i Kronobergsparken. Belägen i äkta bostadsrättsförening med bra intäkter och som stambytts 2016. Rådhusets t-bana finns runt hörnet och flertalet bussar går i området. Den perfekta bostaden för dig som vill ha det lilla extra!

HALL
Direkt i bostadens hall slås man av det fantastiska ljuset som strålar från de stora fönsterpartierna i vardagsrummet. Kvalitetskänslan och materialvalen är av högsta sort. Golvet består av vit carrara marmor med golvvärme, väggarna är vitmålade och taket har smakfull infälld belysning. Invid dörren finns platsbyggda hyllor för skor och i förlängningen av hallen föravarar man i en garderob med fördel ytterkläder m.m.

BADRUM
Den fantastiska känslan av medvetna och exklusiva materialval fortsätter utan tvekan i badrummet. Här samsas marmorklädda väggar och golv med mörka badrumsmöbler vilket förstärker hotellkänslan. Utrustningsnivån är hög och består av golvvärme, takdusch, tvättställ med kommod och wc.

KÖK
Köket eller bostadens hjärta har en öppen och social planlösning där matplats och vardagsrum aldrig är långt borta. De ljusa trägolven, vitmålade väggarna och vita marmorn bryts effektfullt av med mörka över och underskåp. Utrustningsnivån är hög även här med induktionshäll, diskmaskin, varmluftsugn, micro samt dold och kombinerat tvättmaskin/torktumlare. Detaljer såsom infälld belysning under köksskåpen, underlimmad diskho och stilrena spotlights i taket förhöjer känslan ytterligare. I anslutning till köket invid fönstret finns matplatsen för 4-6 personer från vilken man blickar ut över föreningens gård och omgivande vackra sekelskiftesbyggnader.

VARDAGSRUM
Med gott om plats för soffa och TV samt härligt ljusinläpp från de stora fönsterpartierna är detta sannerligen ett trevligt rum att vistas i. Då rummet flyter ihop med matplats och kök finns de absolut bästa förutsättningarna för att trevligt socialt umgänge. Från vardagsrummet nås även bostadens balkong.

BALKONG
Väl tilltagen balkong vänd mot söder ger sol större delen av dagen. Här överblickar man föreningens gård och omgivande bebyggelse. Att ha kunna njuta av solen större delen av dagen och dessutom utan att störas av buller och trafik är verkligen unikt när man bor så här centralt.

SOVRUM
En trendsäker vägg av svart smide och glas skiljer sovrum från vardagsrum och ger en industriell touch till bostaden. Med mörkläggningsgardiner kan man välja om man vill att ljuset ska flöda eller om man vill uppnå en mörk och mysig känsla Här finns gott om plats för dubbelsäng och förvaringen är utomordentlig med både garderober och väggskåp samt en intilliggande lyxig walk-in-closet.

Till bostaden hör ett källarförråd.
Varmt välkommen till denna exceptionellt smakfulla och trendsäkra tvåa mitt på Kungsholmen! Med påkostade materialval i alla bostadens rum, härligt ljusinsläpp och balkong i söderläge mot lugn gård. I bostadens direkta närhet finns Kungsholmens bästa utbud av affärer, restauranger, barer och caféer såväl som vattnet längs Norr Mälarstrand och grönskan i Kronobergsparken. Belägen i äkta bostadsrättsförening med bra intäkter och som stambytts 2016. Rådhusets t-bana finns runt hörnet och flertalet bussar går i området. Den perfekta bostaden för dig som vill ha det lilla extra!

Förening

Bergsgatan 51

Förening

Brf Morellträdet 9

Allmänt om föreningen

Brf Morellträdet 9 ombildades 2008 och innefattar 101 lägenheter med bostadsrätt och 15 lägenheter med hyresrätt. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening.

Tv och bredband

“Sappa alltid” IP-TV ingår i avgiften. Stockholms stadsnät fiber 1000Mbit/s ingår i avgiften.

Parkering

Finns under fastigheten (Polhemsgaraget). Kontakta http://www.parkando.se/ för prisuppgift och tillgänglighet.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Det finns inga planerade avgiftsändringar, kontrollerat med föreningens styrelse 2019-01-03. Föreningens senaste årsredovisning hittar ni på MOHV.se

Renoveringar - utförda och planerade

Stambyte 2015-2016
Elstambyte 2015-2016
Tätskikt & innergård 2015-2016
Nya maskiner i tvättstugan 2014-2015
Byte av fönster lokaler 2013
Undercentral/Ventilation 2013
Byte av fönster 2009-2012
Ommålning av tak 2009
Renovering av balkonger 2004-2005

PLANERAT UNDERHÅLL
2019 Renovera garaget
2020 Man undersöker möjligheten att bygga lägenheter på vinden. Om det går att genomföra kommer det troligtvis att påbörjas våren/sommaren 2020. Då kommer även hissarna att renoveras.

Övrigt

Barnvagnsparkering finns på markplanet på Bergsgatan, dörren till höger om källardörren. Cykelrum finns i gatuplan på Bergsgatan, cykel kan även parkeras på gården. Tvättstuga finns 2st, en i källaren Bergsgatan, en i källaren på Polhemsgatan.

Andrahandsuthyrning måste gå via styrelsen. Andrahandsuthyrningar godkänns så gott som alltid, förutsatt att uthyrningen är begränsad i tid, och/eller medlemmen har för avsikt att komma tillbaka. Delat ägarskap är tillåtet, den familjemedlem som bor i lägenheten måste äga minst 10%.

Se gärna föreningens hemsida för mer information: http://brfmorelltradet9.se/

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter