Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sofierogatan 3C

Ellstorp

695 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sofierogatan 3C

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 53,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 73
Våning 6 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 695 000 kr utgångspris
Avgift: 2 762 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 0,89311%
Andel av årsavgift: 0,89311%
Driftskostnad 6 910 kr/år
varav
El: 5 520 kr
Försäkring: 1 390 kr
Beräknat antal pers: 1
Pantsatt Ja
Allmänt - Mätstandard från föreningen saknas

- Stadgar och ekonomisk plan finns att läsa och skriva ut via bostadsbeskrivningen på vår hemsida www.MOHV.se, eller kan fås av mäklaren.

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte
Välkommen till trevliga och lugna Ellstorp där vi har äran att presentera denna ljusa tvåa högst upp i huset. Stora fönsterpartier ut mot den grönskande gården ger fantastiskt ljus i hela lägenheten. Bra planering och gott om förvaringsmöjligheter gör detta till en lägenhet att trivas i. Lägenheten disponeras enligt följande:

- Rymlig hall med ljust parkettgolv och neutralt vita väggar. Här finns plats för avhängning och direkt till vänster finns en stor garderob/klädkammare som nås från två håll. Hallen utgör navet i lägenheten och är härifrån når man samtliga rum.

- Till höger finner vi sovrummet med ljust parkettgolv och vita väggar. Här får man gott om plats dubbelsängen och även garderobsvägg eller annan förvaring om man så önskar. Stort fönsterparti längs ena väggen ger fantastiskt ljus till detta trivsamma sovrum.

- Originalkök som fått sig en uppfräschning i form av målade luckor och nytt laminatgolv. I övrigt vitmålade väggar och plats för matplats vid fönstret ut mot gården. Utrustning i form av spis och kyl/frys, bänkskiva i rostfritt stål och svart kakel.

- På vardagsrummets välbevarade originalparkett får man plats med både soffgrupp och matbord eller arbetshörna om så önskas. Fönsterparti mot den grönskande gården ger härligt ljus och väggarna är neutralt vita.

- Helkaklat badrum med duschhörna, toalett och handfat med praktisk trähylla bredvid för förvaring. Vita väggar och på golvet ligger nyare svartskimrande plastmatta.
Välkommen till trevliga och lugna Ellstorp där vi har äran att presentera denna ljusa tvåa högst upp i huset. Stora fönsterpartier ut mot den grönskande gården ger fantastiskt ljus i hela lägenheten. Bra planering och gott om förvaringsmöjligheter gör detta till en lägenhet att trivas i. Välkomna på visning!

Förening

Sofierogatan 3C

Förening

Hsb Brf Ymer

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen HSB Ymer är en äkta förening som bildades under 1940-talet. Föreningen förfogar över ett hus som förvärvades 1945 och består av 110 lägenheter varav alla är upplåtna med bostadsrätt det finns även 2 st lokaler. Brf Ymer innefattar 6 trappuppgångar; Sofierogatan 3 A-D samt Idaborgsgatan 55 A-B. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Föreningen har tecknat fastighetsförsäkring hos Folksam. Föreningen har valt att komplettera fastighetsförsäkringen med en bostadsrättsförsäkring för alla medlemmar. Föreningen äger marken. Föreningen har infört gemensam el vilket innebär att man betalar för sin faktiska förbrukning.

HUSETS SKICK
Fönster: 3-glas utbytta.
Vattenstammar: Bytta 1996
Avloppsstammar: Bytta 2003
Nya radiatorer 2005
Omläggning av taket 2017
Relining av avloppsstammarna i badrummen 2018
Föreningen följer en underhållsplan.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I källaren finns 3 st tvättstugor med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torkrum i varje. Cykelrum finns i källaren.
Grillplats på gården finns till förfogande för föreningens medlemmar.

KABEL-TV/INTERNET
Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem, där basutbudet ingår i avgiften.
Föreningen har slutit ett gruppavtal med Bredband2 som innebär att alla boende har tillgång till internet med nedladdningshastighet 100 Mbps och uppladdningshastighet 10 Mbps, via nätverksuttag i lägenheten. Månadskostnaden är inbakad i månadsavgiften för lägenheten, oavsett om den boende använder internet eller ej.

PARKERING
Föreningen har inga egna garage eller parkeringsplatser. I området finns det boendeparkering, för mer information angående boendeparkering se, www.malmo.se

EKONOMI:
Föreningen höjde avgifterna med 1% 1 oktober 2017.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

BUDGIVNING
All budgivning via MOHV Fastighetsförmedling i Malmö är s.k. öppen budgivning. För att du som spekulant skall känna dig trygg redovisar vi alla inkomna bud. Alla som deltar i budgivningen godkänner att budlistan med deras namn, nummer samt lagda bud delas ut till köparen och säljaren vid kontraktsskrivningen. Ingenting är klart förrän kontraktet är skrivet. I det fall det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan kontrakt är skrivet, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren.

FRI PRÖVNINGSRÄTTT
Säljaren har enligt lag fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren är fri att välja till vem, vilket pris, hur och när de väljer sälja sin bostad. Säljaren kan när som helst välja att avsluta en försäljningsprocess eller påbörja en ny. D.v.s. säljaren är inte bunden att sälja till bud över utgångspriset.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter