Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Roslins väg 4

Ribersborg

2 675 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Roslins väg 4

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 104,00 kvm
säljarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1503
Våning 5 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 675 000 kr utgångspris
Avgift: 4 873 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 4,7643%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration Finns för närvarande inte
Välkommen till denna vackra lägenhet belägen på en av Malmös mest attraktiva adresser. Med gångavstånd till hav, parker och underbara rekreationsområden. Här har du naturen runt hörnet och city en kort promenad bort. I området finns restauranger med mat från alla världens hörn, mysiga småbutiker, allt som kan behövas med andra ord!

Vi erbjuder nu en genomgående lägenhet med nyrenoverat kök och badrum, här finner du även öppen spis samt en härlig balkong, vad mer kan man begära?

Hall:
Välkommen in till en hall med goda avhängningsmöjligheter. Väggarna är ljusa och på golvet ligger ekparkett.

Kök:
När vi stiger in i det ljusa och stilrena köket vaknar lusten att laga mat! Här finner du ett kök med högblanka luckor som matchar fint mot det svarta kaklet. Elegant skeppsgolv samt rostfria vitvaror skapar tillsammans ett kök att umgås i. Här finns det gott om förvaringsmöjligheter samt utrymme för matplats. I taket sitter det spotlights för att förhöja den lyxiga känslan.

Badrum:
Det generösa badrummet har helkaklade vita väggar. På golvet ligger svart klinker, wc:n är vägghängd och de insvängbara duschdörrarna ökar den användbara golvytan. Badrummet erbjuder även egen tvättmaskin.

Vardagsrum:
Luftigt och mycket ljust vardagsrum med vacker fiskbensparkett och ljusa väggar. Här finns gott om plats för såväl soffhörna som för en lite mer formell matplats. Det stora fönsterpartiet släpper in rikligt med dagsljus och den öppna spisen förhöjer den mysiga känslan. Här finner du utgången till balkongen i soligt läge, umgängesytorna kan på så sätt utökas ytterligare när vädret tillåter.

Balkong:
Mysig balkong där du kan njuta av den utsikt som 5:e våningen ger.

Sovrum 1
Det större sovrummet har stilrent grå väggar och även här finner du den vackra fiskbensparketten. Rummet är lugnt och harmoniskt, här har du ett fönster som ger ljus och den kommande sommargarderoben ryms med lätthet i den stora klädkammaren.

Sovrum 2
Med fiskbensparkett och vita väggar, samt en modern fondvägg.

Sovrum 3
Fiskbensparkett och vita väggar förutom den moderna fondväggen, fönstret ger en härlig utsikt!

I hallen finner du även 2 rymliga klädkammare, förvaringsutrymme är det med andra ord gott om.

Omgivning
Här finner ni ett boende som är beläget på första parkett med den grönskande Slottsparken runt hörnet, havet och den vita sandstranden på gångavstånd samt City med hela dess utbud i form av service, shopping samt fik och mysiga restauranger på nära avstånd! Varför inte ta en fika och njuta av de vackra kvarteren? Här finner ni även bank, fik, restauranger, affärer och så mycket mer. Helt enkelt ett fantastiskt boende på bästa adress! Flytta in och njut av ett hem få förunnat!

Välkommen på visning!
Fantastiskt ljus och välplanerad lägenhet belägen på attraktiv adress. Lägenheten erbjuder nyrenoverat kök och badrum samt öppen spis. Långa vita sandstränder och ett böljande blå väntar runt hörnet! Här kan ni njuta av ert morgonkaffe på balkongen, verklig livskvalitet!

Förening

Roslins väg 4

Förening

Brf Inland 2

Allmänt om föreningen

Brf Inland 2 är en välskött och stabil förening. Man äger fastigheten som stod färdig 1935, och föreningen består idag av 28 lägenheter fördelat på 6 våningar och 2 trapphus. Föreningen hyr även ut en 25 kvm stor butikslokal i markplan. Bostadsrättsföreningen bildades 2002-2003.

Fastighetens skick:
2004 - Rörstambyte.
2005 - Renovering av tvättsrtuga.
2005 - Renovering av skorstenar och ventiler.
2009 - Renovering av källare, balkonger och fönster.
2012 - Spolning och filming av avloppstammar.
2013 - Renovering av innergården.
2013/2016 - Elrenovering
2013 - Byggnation av miljöhus samt barnvagnsförråd.
2014 - Relining av dagsvattenledningar.
2014 - Installation av fiber.

Planerat underhåll:
Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig till 2021 och har inga större renoveringar planerade de närmsta åren. Man avsätter varje år medel för att förbereda för underhåll som kan dyka upp i framtiden.

Avgiftsförändringar:
Inga planerade höjningar enligt 2016 års årsredovisning. Styrelsens syn på ekonomin är väldigt god och man utvärderar en eventuell sänkning av månadsavgifterna.

Gemensamma utrymmen:
Den gröna och trivsamma innergården knyter samman fastighetens två trappuppgångar. Här finns en härlig gräsmatta och gott om sittplatser för sommarfesten.
Gården har genomgått en renovering och här finns snygg lösning med miljörum såväl som barnvagnsförråd. Bägge två smälter stilfullt in i omgivningen.
De boende har tillgång till ett gemensamt hobbyrum i källaren. Tvättstuga belägen över gården med två tvättmaskiner och två torktumlare.

TV: Canal Digital, basutbudet ingår i avgiften.
Bedband: Fiberanslutning från Ownit till en kostnad om 175 kr /månad.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter