Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Rådans Gårdsväg 67

Silverdal

5 350 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

9

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Rådans Gårdsväg 67

Antal rum 4 rum
Boarea 84,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 12
Ekonomi Pris: 5 350 000 kr
Avgift: 3 887 kr/mån inkl vatten och sophämtning
Andel i föreningen: 3,8856%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte

PARHUS I NATURSKÖNA SILVERDAL

FÖRRÅD 4 KVM - EGEN PARKERING

BYGGNATION PÅGÅR

TILLTRÄDE JULI 2020

I natursköna och populära Silverdal börjar nu projektet brf Torparen ta form. Här bygger ALM Equity vackra parhus med tillträde juli 2020.

Alla bostäder har praktiska kallförråd i anslutning till tomten och parkeringsplats. Det här är ett boende för dig som drömmer om ett lantligt boende men med det moderna hemmets bekvämligheter och direkt närhet till city. Tegelhagsskogens naturreservat och Edsvikens vatten ligger precis runt knuten samt närhet till kommunikationer & service.
Torparen har fördelen av att varje bostad är en bostadsrätt. Som köpare slipper du därför dyra extrakostnader för lagfart och pantbrev, och där bostadsrättsföreningen tar hand om det yttre underhållet av varje hus samt det gemensamma.


ENTRÉPLAN

HALL
Praktisk hall med klinkergolv med vattenburen golvvärme och ljusa väggar. Plats för hatthylla, garderob samt teknikskåp.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med ekparkett och ljust väggar. Stora fönsterpartier med skjutdörrar ut till den härliga altanen. Öppen planlösning mot köket.

UTEPLATS
Utgång från vardagsrum till altan med plats för utemöbler.

KÖK
Stilrent kök från Vedum med arbetsbänk i stenkomposit. Lagom öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Full maskinell utrustning från Siemens med integrerad kyl/frys, diskmaskin, inbyggnads ugn, köksfläkt och induktionshäll.

BADRUM 1
Helkaklat badrum med vita kaklade väggar och grått klinkergolv med vattenburen golvvärme, WC, duschplats med glasväggar, elektrisk handdukstork och infällda spotlights i tak.
PANNRUM
Här finns kombinationstvättmaskin och torktumlare från Siemens samt en frånluftsvärmepump från Nibe.

OVANVÅNING
Tre bra sovrum med ekparkett och ljusa väggar.

BADRUM 2.
Snyggt helkaklat badrum med vita kaklade väggar och grått klinkergolv med elburen golvvärme. Tvättkommod samt snygg rund spegel, WC, badkar, elektrisk handdukstork och infällda spotlights i tak.

FÖRRÅD OCH PARKERING
Kallförråd om ca 4 kvm ingår. Varje hus har även tillgång till parkeringsplats.

UPPVÄRMNING
Luftvärmepump från Nibe med frånluftsåtervinning. Pannan värmer upp vatten till radiatorer/golvvärme samt varmvattnet till dusch och bad. Driftskostnaden kan variera beroende på förbrukning och livsstil. Vattenburen golvvärme på entréplan och radiatorer på ovanvåning.

BEKVÄMT PARHUS I LANTLIG IDYLL NÄRA SKOG OCH SJÖ

FÖR VISNING KONTAKTA MÄKLARE
karolina.miamadi@mohv.se

Parhus om 84 kvm med uteplats i väster eller öster.
4 rok fördelat i yteffektiva 1 ½ plan.

Praktiskt kallförråd i anslutning till tomten och parkeringsplatser. Det här är ett boende för dig som drömmer om ett lantligt boende men med det moderna hemmets bekvämligheter och med närhet till city. Tegelhagsskogens naturreservat och Edsvikens vatten ligger precis runt knuten samt närhet till kommunikationer & service.

Från den betongstenslagda förgårdsmarken finns två entrédörrar där den ena leder in till hallen som har fri sikt genom huset till den trälagda altanen. Här når man wc, dusch och ett separat rum för tvättpelare och frånluftsvärmepump. Den andra entrédörren är i glas och öppnar in till det funktionella parallellköket för enkel hantering av matvaror. Vardagsrum och matplats har öppen planlösning mot altanen och har generösa ljusinsläpp från två väderstreck.

Det övre halva planet består av 3 mysiga sovrum där takfönsterkupor skapar extra rymd med ljusinsläpp. På detta våningsplan återfinns badrum med wc, badkar samt ett mindre ljusinsläpp. Se planlösningar och illustrationsplan i dokumenten här till höger. Tillträde Preliminärt Juli 2020.

Förening

Rådans Gårdsväg 67

Förening

Brf Torparen

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Torparen registrerades 2013 och upplåter 24 bostäder (radhus och parhus) upplåtna med bostadsrätt. Bygglov är beviljat. Adresserna är Rådmans Gårdsväg 46-70. Total boyta uppgår 2190 kvm och föreningens skuldsättning ligger på 9 972 kr/kvm boyta.

DRIFTSKOSTNAD
Då husen inte är bebodda ännu har inte ngn driftskostnad gått att få fram. I den ekonomiska planen finns en uppskattad driftskostnad för de poster bostadsrättsinnehavaren själv tecknar avtal för och bekostar såsom, el, värme, internet och hemförsäkring.
För mer information se ekonomisk plan.

PARKERING OCH FÖRRÅD
Alla bostäder har praktiska kallförråd i anslutning till tomten och parkeringsplatser. Det här är ett boende för dig som drömmer om ett lantligt boende men med det moderna hemmets bekvämligheter och med närhet till city. Tegelhagsskogens naturreservat och Edsvikens vatten ligger precis runt knuten samt närhet till kommunikationer & service.

Tv och bredband

Tecknas separat via Sollentuna stadsnät.

Parkering

Finns i anslutning till varje bostad.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter