Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Rådans Gårdsväg 54

Silverdal

6 800 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

9

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Rådans Gårdsväg 54

Antal rum 5 rum
Boarea 121,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 17
Ekonomi Pris: 6 800 000 kr
Avgift: 5 334 kr/mån
Andel i föreningen: 5,3321%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte
RADHUS I NATURSKÖNA SILVERDAL

ALTAN I SÖDER

4 SOVRUM

FÖRRÅD 4 KVM - EGEN PARKERING

TILLTRÄDE FRÅN FEBRUARI 2020

I natursköna och populära Silverdal börjar nu projektet brf Torparen ta form. Här bygger ALM Equity sista etappen med vackra radhus och parhus i underbar miljö.
Alla bostäder har praktiska kallförråd i anslutning till tomten och parkeringsplats. Det här är ett boende för dig som drömmer om ett lantligt boende men med det moderna hemmets bekvämligheter och direkt närhet till city. Tegelhagsskogens naturreservat och Edsvikens vatten ligger precis runt knuten samt närhet till kommunikationer & service.
Torparen har fördelen av att varje bostad är en bostadsrätt. Som köpare slipper du därför dyra extrakostnader för lagfart och pantbrev, och där bostadsrättsföreningen tar hand om det yttre underhållet av varje hus samt det gemensamma.

ENTRÉPLAN

HALL
Praktisk hall med klinkergolv med vattenburen golvvärme och ljusa väggar. Plats för hatthylla, garderob samt teknikskåp.

VARDAGSRUM
Ljust stort vardagsrum med ekparkett och ljust väggar. Stora fönsterpartier med skjutdörrar ut till den härliga altanen i rakt söderläge mot den lummiga äppelparken.

UTEPLATS
Utgång från vardagsrum till altan med plats för utemöbler. Här når du även ditt förråd.

KÖK
Stilrent kök från Vedum med arbetsbänk i stenkomposit. Lagom öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Full maskinell utrustning från Siemens med integrerad kyl/frys, diskmaskin, inbyggnads ugn, köksfläkt och induktionshäll. Rymlig matplats.

BADRUM 1
Helkaklat badrum med vita kaklade väggar och grått klinkergolv med vattenburen golvvärme, WC, duschplats med glasväggar, elektrisk handdukstork och infällda spotlights i tak. Här finns också kombinationstvättmaskin och torktumlare från Siemens samt en frånluftsvärmepump från Nibe.

OVANVÅNING
Fyra bra sovrum med ekparkett och ljusa väggar. Hall och badrum med härlig takhöjd.

BADRUM 2.
Snyggt helkaklat badrum med vita kaklade väggar och grått klinkergolv med elburen golvvärme. Tvättkommod samt snygg rund spegel, WC, badkar, elektrisk handdukstork och infällda spotlights i tak.

FÖRRÅD OCH PARKERING
Kallförråd om ca 4 kvm ingår. Varje hus har även tillgång till parkeringsplats.

UPPVÄRMNING
Luftvärmepump från Nibe med frånluftsåtervinning. Pannan värmer upp vatten till radiatorer/golvvärme samt varmvattnet till dusch och bad. Driftskostnaden kan variera beroende på förbrukning och livsstil. Vattenburen golvvärme på entréplan och radiatorer på ovanvåning.
RADHUS om 121 kvm med stor altan mot naturskön park.
5 rok med 4 bra sovrum, stora sociala ytor och en hänförande utsikt mot grönskande park med äppelträd.

Praktiskt kallförråd i anslutning till tomten och parkeringsplatser. Det här är ett boende för dig som drömmer om ett lantligt boende men med det moderna hemmets bekvämligheter och med närhet till city. Tegelhagsskogens naturreservat och Edsvikens vatten ligger precis runt knuten samt närhet till kommunikationer & service.

Tillträde från januari 2020.

Förening

Rådans Gårdsväg 54

Förening

Brf Torparen

Allmänt om föreningen

I Natursköna och populära Silverdal uppför vi Brf Torparen som består av 24 st bostäder fördelat på 6 st radhusbostäder i två ståtliga radhuslängor med uteplats i söder, samt 9 st parhus om 8 st kvadratsmarta bostäder i ett och ett halvt plan med uteplatser.

Bostadsrättsföreningen Torparen registrerades 2013 och avser upplåta 24 bostäder (radhus och parhus) upplåtna med bostadsrätt. Bygglov är beviljat. Adresserna är Rådmans Gårdsväg 46-70. Total boyta uppgår 2190 kvm och föreningens skuldsättning ligger på 9 972 kr/kvm boyta.

TILLTRÄDE
Tillträde för radhusen om 121 kvm beräknas till jan/feb 2020.
Tillträde för parhusen om 84 kvm beräknas till jul 2020.

DRIFTSKOSTNAD
Då husen inte är bebodda ännu har inte ngn driftskostnad gått att få fram. I den intygsgivna kostnadskalkylen finns en uppskattad driftskostnad för de poster bostadsrättsinnehavaren själv tecknar avtal för och bekostar såsom, el, värme, internet och hemförsäkring.
För mer information se intygsgiven kostnadskalkyl.

PARKERING OCH FÖRRÅD
Alla bostäder har praktiska kallförråd i anslutning till tomten och parkeringsplatser. Det här är ett boende för dig som drömmer om ett lantligt boende men med det moderna hemmets bekvämligheter och med närhet till city. Tegelhagsskogens naturreservat och Edsvikens vatten ligger precis runt knuten samt närhet till kommunikationer & service.

Tv och bredband

Tecknas separat via Sollentuna stadsnät.

Parkering

Finns i anslutning till varje bostad.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter