Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kockumsgatan 5

Antal rum 4,5 rum + Kök
Boarea 107,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 1, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr utgångspris
Avgift: 5 881 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 9,5%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1932/33
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft
Energideklaration Finns för närvarande inte
Adressen erbjuder ett centralt boende nära alla bekvämligheter och shoppingstråk på en lugn och mysig gata i ett charmigt och fint 30-talshus en halv trappa upp.

Vi börjar vår resa i hallen som presenteras med ett nytt fint klinkergolv som ingjuter harmoni och kvalité. Hallen binder samman lägenhetens alla rum på ett bra sätt vilket göra att rundvandringen i lägenheten känns naturlig och bra.

Hallen leder oss till lägenhetens första rum som vetter mot föreningens fina innergård. Rummet pryds av ett fint laminatgolv och har högt i tak, vilket gör att det känns stort och trivsamt. Från det första rummet tar vi oss sedan tillbaks till hallen och vidare till sovrummet.

Sovrummet har ett ljust och fint laminatgolv och en fint mönstrad tapet. Sovrummet har även fönster mot innergården som erbjuder ett naturligt och fint ljusinsläpp. Från sovrummet fortsätter vi ut i hallen till badrummet.

Badrummet är rymligt och renoverades under 80-talet med klinker i en vit nyans på väggarna och med en plastmatta på golvet i en ljus och harmonisk färg. Från badrummet tar vi oss sedan till köket via hallen.

Köket är stort och rymligt där man har stora arbetsytor och plats för en större matgrupp. Från köket fortsätter vi vidare till vardagsrummet.

Vardagsrummet erbjuder högt i tak med fina stuckaturer och ett härligt ljusinsläpp. Golvet pryds av ett fint parkettgolv. Här finns plats för en större matgrupp vilket fungerar som en bra avgränsning av rummet med en snygg fondtapet på väggen. Längre in i vardagsrummet kan man slå sig ner i de sköna skinnsofforna som smälter in väl med vardagsrummets härliga rymd. Från vardagsrummet tar vi oss vidare till sällskapsrummet.

ällskapsrummet kan även användas som ett sovrum och har fina fönster mot husets framsida. Rummet har även en trevlig "walk-in-closet" där man kan organisera sina kläder på ett bra sätt.

Från sällskapsrummet tar vi oss sedan vidare ut till hallen och finner på vår högra sida ytterligare en trevlig walk-in-closet där hallens fina klinkergolv följer med på ett naturligt sätt och ger en enhetlig känsla.

Sedan fortsätter tillbaks ut i hallen och vidare till en trevlig liten gästtoalett där även här hallens klinkergolv fortsätter för att binda samman rummet på ett snyggt och enhetligt sätt. Från gästtoaletten tar vi oss sedan ut i hallen för att vara tillbaks vid ingången.
Välkommen till en mysig och fräsch våning på populära Davidshall. Här ligger trendiga restauranger och kvarterskrogar runt hörnet. Ett perfekt boende med en bra planlösning för den trendiga citymänniskan!

Förening

Kockumsgatan 5

Förening

Brf Vargen 3

Allmänt om föreningen

Föreningen:
Bostadsrättsföreningen Vargen 3 är en äkta förening. Föreningen förfogar över 1 hus och består av 12 lägenheter. Föreningen förvaltas av Cymko. I samband med en lägenhetsförsäljning tar föreningen ut en överlåtelseavgift och en handläggningsavgift vid pantsättning.

Husets skick:
Huset genomgick en större renovering och ombyggnation 1988. I samband med detta byttes avlopps- och vattenstammarna samt ny el i hela huset.
Fönstren har nyligen målats om, taket är i gott skick, entrén och trappuppgången har målats om samt nya portar har satts in. Fasaden ska putsas om, pengar finns avsatta till den åtgärden.

Tvättstuga:
Tvättstugan har två tvättmaskiner och en torktumlare. Till tvättstugan finns även ett tillhörande torkrum och en mangel (ej belägen under lägenheten).

Parkering:
Boendeparkering i området.

Övriga utrymmen:
Det finns ett rymligt vindsförråd som tillhör lägenheten. I källaren finns ett stort gemensamt utrymme som kan användas till förvaring samt två hobbyrum. Cykelförråd i källare och på gården, barnvagnsrum intill hissen.

Tv- och internetanslutning:
Canal digital där basutbudet ingår i avgiften. Bredband/Fiber via Bredbandsbolaget 100MBit ingår i avgiften.

Övrigt:
En avgiftssänkning har skett med 4 % i januari 2016. Föreningen har god ekonomi.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter