Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Grönvägen 5E

Strandängen

795 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Grönvägen 5E

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 68,50 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 268
Våning 7 av 9, hiss finns
Ekonomi Pris: 795 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3 394 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, elschablon
Andel i föreningen: 0,20803%
Andel av årsavgift: 0,20801%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1965
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 10 september 2010
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Vi tar hissen upp till sjunde våningen och träder in i denna genomgående och renoverade tvårumslägenhet, med möjlighet att göra om till en trea. Väl tilltaget kök, stort sovrum och vardagsrum med utgång till inglasad balkong, härifrån kan vi dessutom skymta havet. Här bor ni på lugnt läge med närhet till kommunikationer till såväl Malmö som till Lund.

HALL: Vita väggar och antracitgrått klinkers, spotlights i taket. Till vänster finner vi gott om utrymme bakom garderober med spegeldörrar.

SOVRUM: Från hallen når vi lägenhetens sovrum, detta är av god storlek och har plats för dubbelsäng. På golvet ligger björklaminat och väggarna är målade vita med en lila fondvägg som kontrast.

KÖK: Längst ner ligger köket. Detta är smakfullt renoverat i ek, rostfri kyl/frys i halvhöjd, micro och ugn i arbetshöjd, spishäll, fläkt, diskmaskin. Även här återfinns antracitgrått klinkers och väggarna är målade vita. Möjlighet finns att dela av för ytterligare ett rum, för den som så önskar.

VARDAGSRUM: Parkettgolv och vita väggar kompletteras med en snyggt mönstrad fondtapet. Här finns utrymme för såväl matsalsmöblemang som för soffgrupp. Utgång till stor inglasad balkong, från vilken man skymtar havet.

BADRUM: Stilrent och elkaklat badrum i vitt och grått, utrustat med duschhörna, wc, handfat, spegel och tvättmaskin.
Vi tar hissen upp till sjunde våningen och träder in i denna genomgående och renoverade tvårumslägenhet, med möjlighet att göra om till en trea. Väl tilltaget kök, stort sovrum och vardagsrum med utgång till inglasad balkong, härifrån kan vi dessutom skymta havet.
Vi tar hissen upp till sjunde våningen och träder in i denna genomgående och renoverade tvårumslägenhet, med möjlighet att göra om till en trea. Väl tilltaget kök, stort sovrum och vardagsrum med utgång till inglasad balkong, härifrån kan vi dessutom skymta havet.

Förening

Grönvägen 5E

Förening

Riksbyggens Brf Burlövshus Nr 1

Allmänt om föreningen

FÖRENING
Bostadsrättsföreningen Brf Burlövshus Nr 1 består av 467 lägenheter och alla är upplåtna med bostadsrätt. Husen byggdes mellan 1964-1965 och föreningen äger marken. Riksbyggen förvaltar föreningen.

EKONOMI
Föreningen planerar att höja avgiften med en summa som motsvarar inflationen. I dagsläget är denna summa obestämd. Föreningen höjde månadsavgiften 2% 2015-01-01. Föreningen har inga beslutade avgiftshöjningar i nuläget.

HUSETS SKICK
- Fönster: Nya 2010
- Tak: Nytt 2010, gjort vid taket 2014
- Avloppsstammar relinades under 2014.
- Vattenstammar planeras att bytas ut under 2015/2016. Upphandling pågår.
- Föreningen har installerat gemensam el, bredband och ip-telefoni.
- Föreningens ska byta värmekulvertarna under sommaren 2015.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Tvättstugor: Finns gemensamt i föreningen, placerade i källaren.
Cykelförråd i källaren mot mindre kostnad.

PARKERING
97 garageplatser finns till en kostnad på ca 250 kr/mån och 370 p-platser finns för ca 105 kr/mån. Till dessa är det ett kösystem som tillämpas.

TV OCH INTERNETANSLUTNING
Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com Hem. Ingår i månadsavgiften. Internet via net at once, 100 mbit/s, vilket kostar 99kr/månaden och är en obligatorisk avgift.

GEMENSAM EL
Föreningen har ett gemensamt el-abonnemang där förbrukningen debiteras tillsammans med månadsavgiften i efterhand (3 månader) och varierar alltså beroende på förbrukning.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2015-04-28. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter