Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Tecknarvägen 5, 2tr

Huvudsta/Västra Skogen Solna

5 195 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Tecknarvägen 5, 2tr

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 96,50 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 99-2304-1-70-1
Våning 2, hiss finns
Ekonomi Pris: 5 195 000 kr Accepterat pris
Avgift: 5 138 kr/mån Inkl värme & kallvatten, obligatorisk avgift om 160kr för bredband & IP-telefoni tillkommer
Andel i föreningen: 1,18181%
Andel av årsavgift: 1,2601%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Skulptören 1
Av säljaren accepterat pris! Innerstadsnära 4:a i nyskick med dubbla balkonger, samt genomgående och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Denna toppfräscha bostad erbjuder ett stort badrum med dusch samt tvätt- och torktumlare och en separat gäst-wc. Vidare erbjuds toppfräscha ytskikt, bra sovrum och exemplarisk förvaring. I Solnas nya storsatsningsområde i gamla Ingentingskogen bor man med några minuters cykelavstånd till Torsplan och Hornsberg. Området kommer att få en tydlig stadsstruktur med gator och torg och beräknas vara färdigställt om något år. Mittemot lägenheten byggs en förskola och redan nu har gym, café och restaurang startats upp i området. Här finns utmärkta kommunikationer med T-bana (västra skogen) och buss mot Odenplan samt direktbuss till Liljeholmen. I området finns även välrenommerade restaurang Asplund.

Hall
Praktisk entré med tapetserade väggar i vackert mönster tillsammans med slitstarkt klinkergolv som övergår i en ekparkett och fortsätter vidare in i bostaden. Här finns förvaring i garderob och städskåp. I hallen finns även plats för hatthylla samt plats för att tex förvara barnvagnen.

Vardagsrum
Socialt vardagsrum i delvis öppen planlösning mot köket. Vardagsrummet har rikligt ljusinsläpp från tre stora fönsterpartier vilket skapar ett trivsamt ljusinsläpp. I rummet finns plats för större sällskapsdel, mediamöbler och ytterligare förvaringsmöbler om så önskas. Vackert ekparkettgolv och vitmålade väggar,

Balkong
Från vardagsrummet nås den stora balkongen om 10,9kvm mot lugna Tecknarvägen. Här finns gott om utrymme för såväl solstolar som matgrupp för det stora sällskapet.

Kök
Välplanerat och stilrent kök i vitt med grå laminatbänkskiva. I köket finns kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro i vitt samt induktionshäll och utdragbar fläktkåpa. Köket har goda arbetsytor och förvaring. Invid köket finns naturlig plats för matbord åt det stora sällskapet. Ekparkettgolv och målade väggar i vit nyans.

Sovrum 1
Sovrum 1 ligger i den bortre delen planlösningen mot innergården. Rummet är strax över 7 kvm och har plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbler. Ytskikt består av ekparkettgolv och

Sovrum 2
Detta sovrum är det största av dem tre och är strax under 14 kvm stort. Rummet har gott om plats för dubbelsäng och sängmöbler. I rummet finns tre garderober samt utgång till balkong mot innergård. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Balkong
Den mindre balkongen, som även den är stor nås från ena sovrummet och är ca 5 kvm stor. Här finns plats för bord och stolar eller t.ex. rottingmöbler. Denna balkong är lugnt belägen med trevlig utsikt över innergården.

Sovrum 3
Sovrum 3 ligger invid vardagsrummet och är mellan 12-13 kvm stort med parkettgolv och vitmålade väggar. Sovrummet har en egen klädkammare och inrymmer även 3 garderober.

Klädkammare/arbetsrum
I sovrum 3 finns klädkammare om ca 3,5 kvm som även kan utnyttjas som arbetsrum alternativt gästrum.

Badrum
Fräscht och stilrent badrum med svart klinkergolv och vitkaklade väggar. Inredningen består av WC, kommod, badkar samt tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och överskåp ovan. Badrummet är utrustat med golvvärme.

WC
Gäst-WC med svart klinkergolv och vitkaklade väggar. Gäst-WC är utrustad med WC, tvättställ och spegelskåp.

Övrigt
Till lägenheten hör förråd på entréplan.
Av säljaren accepterat pris! Innerstadsnära 4:a i nyskick med dubbla balkonger, samt genomgående och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Denna toppfräscha bostad erbjuder ett stort badrum med dusch samt tvätt- och torktumlare och en separat gäst-wc. Vidare erbjuds toppfräscha ytskikt, bra sovrum och exemplarisk förvaring. I Solnas nya storsatsningsområde i gamla Ingentingskogen bor man med några minuters cykelavstånd till Torsplan och Hornsberg. Området kommer att få en tydlig stadsstruktur med gator och torg och beräknas vara färdigställt om något år. Mittemot lägenheten byggs en förskola och redan nu har gym, café och restaurang startats upp i området. Här finns utmärkta kommunikationer med T-bana (västra skogen) och buss mot Odenplan samt direktbuss till Liljeholmen. I området finns även välrenommerade restaurang Asplund.

Förening

Tecknarvägen 5, 2tr

Förening

HSB BRF Ektorget i Solna

Allmänt om föreningen

HSB:s Brf Ektorget i Solna. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 117 bostadsrättslägenheter samt 1 hyresrättslokal. Föreningen äger marken.

Föreningen godkänner delat ägandeskap under förutsättning att den som bosätter sig i lägenheten äger minst 33 %.

I dagsläget (2018-10-26) finns inga beslut om ändring av avgiften.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information, https://www.hsb.se/stockholm/brf/ektorget/

HUSHÅLLSEL/VARMVATTEN
Hushållsel och varmvatten debiteras löpande på månadsavierna efter förbrukning och avläsning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har ett styrelserum med pentry i hus 2, trapphus 5. Det finns 4 st barnvagns-/rullstolsrum samt 9 st cykelrum samt cykelställ på gården. Det finns även WC-utrymme i anslutning till grovtvättstuga och styrelserummet i hus 2, trapphus 5. Till föreningen hör även en innergård med gemensam uteplats, lekyta och cykelparkering.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga finns på bottenvåningen på Epistelvägen 7, nåbar via gården. Denna är utrustad med en tvättmaskin en torktumlare, ett torkskåp samt en mangel

NÄROMRÅDET
Bostaden ligger med ca 5 min promenad till T-bana Västra Skogen (både Akalla och Hjulstalinjerna) varifrån resan tar ca 7 min till T-Centralen. Utmärkta cykelvägar tar dig till city och Vasastan på ca 15 minuter och för den bilburne är det lätt att komma ut på Essingeleden för vidare färd på E4 förbi Stockholm. Det är även goda tvärförbindelser med buss, bl.a linje 123 (Vreten-Solna C), 152 (Älvsjö-Liljeholmen-Bromma Flygplats) och 507 (S:t Eriksplan via Karolinska). I närområdet finns bl.a. mataffär, restauranger, Huvudstabadet, Pampas Marina och Huvudsta Ridhus. Kort avstånd till trevlig gångväg längs med vattnet som leder till Karlbergs slott alt. vidare till Kungsholmen och Vasastan och på ca 10 min promenad nås Solna C med all närservice.

I Ingentings-området växer ett nytt område fram som kommer att bestå av bostäder och kommersiella fastigheter. Detta bidrar positivt till föreningen i form av närbutiker, restauranger, förskola och på sikt bli en mer levande stadsdel. Det nya området kommer även att öka attraktiviteten för föreningen.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till fibernät för överföring av kabel-TV, bredband och IP-telefoni via Com Hem. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 160 kr/månad för TV/bredband och IP-telefoni via Com Hem.

Parkering

Föreningen har 38 stycken nattgarageplatser i gemensamhetsanläggning, samt 77 stycken garageplatser, varav 2 stycken är reserverade för bilpoolsbilar och 4 stycken är handikapplatser. I garaget finns 5 st laddplatser för elbil samt 5 st till är förberedda för installation. I dagsläget finns det lediga platser. Garaget är uthyrt av Brf Ektorget till CorePark som administrerar uthyrningen av platser. Garageplats kan hyras för 1 250 kr/månad. Platserna hyrs ut oreserverade vilket innebär att den som hyr parkeringsplats och innehar tillstånd parkerar på ledig plats. Det finns även möjlighet att hyra MC-plats, i dagsläget finns det lediga platser för MC. Föreningen erbjuds även ca 1 års fritt medlemskap i Sunfleets Bilpool. Föreningen kommer även att ha tillgång till p-platser i ett intilliggande garage som beräknas stå färdigt 2018.
I övrigt råder boendeparkering via Solna kommun i området. Avgift för detta är 300 kr/månad eller 750 kr/kvartal. Besök gärna www.solna.se för mer information.

Renoveringar - utförda och planerade

Då husen är byggda 2014-2016 finns för närvarande (2018-10-26) inga utförda eller planerade renoveringar.

Övrigt

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1592,5 kr, betalas av säljaren. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 682,5 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2018.

Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar ca 500 kr/person och årsavgiften är ca 300 kr/hushåll. (Halvårsavgift ca 150 kr/hushåll). Ansökan om medlemskap görs på; www.hsb.se/stockholm.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter