Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Södra Långgatan 35B, 1,5tr

Råsunda/Vasalund Solna

2 695 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Södra Långgatan 35B, 1,5tr

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 49,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 00014
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 695 000 kr utgångspris
Avgift: 2 585 kr/mån inkl värme, VA
Andel i föreningen: 3,16423%
Andel av årsavgift: 3,16423%
Driftskostnad 4 000 kr/år
varav
El: 3 000 kr
Försäkring: 1 000 kr
Beräknat antal pers: 2
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1947
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 16 juni 2009
Energiprestanda: 152 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Varmt välkomna till denna ljusa 2:a med fräscha ytskikt, stambytt & renoverat badrum, stilrent & modernt kök med matplats för ca 6 personer samt möblerbar balkong i lugnt läge. Lugnt område med närhet till Arenastaden, goda kommunikationer och Mall of Scandinavia.

HALL
Trevlig entré med plats för avhänging samt förvaring i inbyggd garderob med skåp hela vägen upp till tak. I den inre hallen finns ytterligare 2st garderober samt utrymme för hallmöblemang. Innanför dörren möts vi av vitmålade väggar och en slitstarkt klinkergolv som sedan övergår i en vacker ekparkett och fortsätter vidare in i bostaden.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med plats för tilltagen sällskapsdel och utgång till balkong. Ytskikt i form av vitmålade väggar och en vacker ekparkett.

BALKONG
Härlig, möblerbar balkong i lugnt läge.

BADRUM
Fräscht badrum som renoverats i samband med stambytet 2008. Detta är utrustat med dusch, WC, tvättställ och spegelskåp. Interiören består av grått klinkergolv, vitkaklade väggar samt belysning från infällda spotlights i tak.

KÖK
Fräscht kök med luckor i vitt och vitt kakel ovan bänkskiva i grå laminat. Maskinparken består av inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad kyl/frys och diskmaskin samt köksfläkt i rostfritt. På golvet ligger klinkers i grått och väggarna är vitmålade.

SOVRUM
Trevligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober om så önskas. Ekparkettgolv och vitmålade väggar med en tapetserad fondvägg.
Varmt välkomna till denna ljusa 2:a med fräscha ytskikt, stambytt & renoverat badrum, stilrent & modernt kök med matplats för ca 6 personer samt möblerbar balkong i lugnt läge. Lugnt område med närhet till Arenastaden, goda kommunikationer och Mall of Scandinavia.

Förening

Södra Långgatan 35B, 1,5tr

Förening

Brf Flustret 4

Allmänt om föreningen

Föreningen köpte fastigheten 2007 och består av 30 lägenheter varav 1st upplåts med hyresrätt. Brf Flustret 4 klassas som en äkta förening och man äger marken husen står på.

Överlåtelseavgift om 2,5 % av gällande prisbasbelopp samt ev pantsättningsavgift om 1 % av gällande prisbasbelopp debiteras köparen.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd och ett vindsförråd.

KABEL-TV/BREDBAND
Fastigheten är ansluten till kabel-tv och bredband från Comhem. Tack vare ett fördelaktigt gruppavtal fås kabel-tv (paket "Small") och bredband (50/10Mbit) för en sammanlagd avgift om 160 kr/mån.

TVÄTTSTUGA
Föreningens gemensamma tvättstuga nås från port 35A&B. Denna är utrustad med 2st tvättmaskiner, 1st torktumlare, 1st torkskåp och 1st mangel.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelrum finns beläget i källaren på Södra Långgatan 33 och 35B. Det finns även ett barnvagnsrum på Södra Långgatan 35B. På Södra Långgatan 33 finns en bastu för föreningens medlemmar att nyttja. Föreningen har även en gemensam uteplats på gården mellan de två husen.

PARKERING
Föreningen har 16st parkeringsplatser mot en avgift om 500 kr/mån. För närvarande finns det lediga platser.

UTFÖRDA RENOVERINGAR
2008 - Stambyte badrum & kök, renovering av tak samt byte av uppvärmningssystem
2009 - Renovering av tvättstuga samt målning av trapphus
2010/2011 - Fasadförbättring, förbättrande av gård samt byte av termostater i radiatorerna
2013 - Nya portar, renovering av garage, renovering av trappan till en av lokalerna samt renovering av lokal på Södra Långgatan 33
2014 - Renovering av lokal på Södra Långgatan 35, underhåll av gårdsplan, stamspolning på Södra Långgatan 35

KOMMANDE RENOVERINGAR
Samtliga fönster skall bytas och en ny el-central ska installeras under Q2 2016.

OMRÅDET
Brf Flustret 4 har ett suveränt läge med kort avstånd till både bussar, pendeltåg och tvärbanan vid Solna Station. Buss 515 (Odenplan-Solna Station-Sundbyberg), 509 (Danderyd-Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan) och 505 (Järvastaden-Arenastaden-Solna Centrum) har alla hållplatser i närheten. I området finns flera trevliga restauranger samt en matbutik på ca 100 meters avstånd. Med bil kommer man snabbt ut på både E4 och E18. Det är även bekvämt cykelavstånd till Hagaparken, Brunnsviken och Stockholms Innerstad.

Med ca 5 minuters promenad når du Arenastaden med nya nationalarenan och Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingdestination med butikskoncept, restauranger och en arkitektur utöver det vanliga. I 250 butiker hittar du det bästa inom allt från mode till mat och teknik. En ny dimension av shopping helt enkelt.

I närområdet finner du även grönområden såsom Lötsjön och Råstasjön med promenadstråk och Café Gröna Stugan.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering