Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Krysshammarvägen 38, vån 3

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 54,60 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1302 (132)
Våning 3 av 8, hiss finns
Ekonomi Avgift: 2 718 kr/mån Värme, VA, kabel-TV och bredband
Andel i föreningen: 0,34711%
Driftskostnad 4 400 kr/år
varav
El: 3 000 kr
Försäkring: 1 400 kr
Beräknat antal pers: 1
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1966
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 12 februari 2009
Energiprestanda: 117 kWh/m² (Atemp) och år
I det bortersta huset på Krysshammarvägen ligger den här fantastiskt ljusa och väldisponerade lägenheten med fri utsikt och en solig balkong. Här kan du njuta av solen från 14-tiden på dagen och hela kvällen. Bostaden har en rymlig hall med säkerhetsdörr och gott om förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är väl tilltaget och rymmer allt ifrån soffgrupp och TVV-möbel till matplats och extra förvaring om så önskas. I sovrummet ryms gott och väl en dubbelsäng och här finns också en utmärkt arbetshörna intill garderoberna med skjutdörrar. Köket har allt som behövs och plats för matbord för 4-6 personer. Det exklusivt renoverade badrummet går i mörka toner och erbjuder bland annat en tvättmaskin.

HALL
Välkomnande hall inredd med laminatgolv, väggar målade i en vit nyans och spotlights i taket. Här finns en säkerhetsdörr och gott om förvaring i flera platsbyggda garderober med överskåp. Från hallen nås vardagsrummet, sovrummet, köket och badrummet.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är inrett med parkettgolv och väggar målade i en vit nyans med en grå spacklad fondvägg. Här finns gott om plats för både soffgrupp, TV-möbel, matbord och annan möblering efter tycke och smak. Från vardagsrummet nås den trevliga balkongen.

BALKONG
Underbar balkong i västerläge med sol från ca kl 14 till solnedgång. Här finns trall på golvet och plats för utemöbler. Då inget hus ligger framför är utsikten fri och risken för insyn från gatan är obefintlig.

SOVRUM
Sovrummet är inrett med laminatgolv, väggar målade i en gråblå ton och spotlights i taket. Här finns goda förvaringsmöjligheter i en garderobsvägg med vita skjutdörrar, gott om plats för dubbelsäng och en perfekt arbetshörna.

KÖK
Köket är inrett med ett plastgolv i klinkerimitation, väggar målade i en vit nyans med en ljus mönstrad fondtapet, vita skåpsluckor med grått kakel ovanför och en bänkskiva i ek. Utrustat med ugn/spis, spisfläkt, kyl/frys och diskmaskin. Här finns extra avlastningsyta på ett rullbord och gott om plats för matbord för ca 4-6 personer.

BADRUM
Mycket påkostat badrum renoverat 2016! Helkaklat i mörka toner med ett grått klinkergolv med golvvärme, grått kakel på väggarna och ett svartmålat tak med spotlights. Utrustat med en svart WC, ett runt handfat handgjort av kalksten med svart blandare ovanpå en laminatbänk, duschhörna med takdusch och vikväggar i klarglas samt en tvättmaskin av märket Hoover.

ÖVRIGT
Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 4 kvm.
I det bortersta huset på Krysshammarvägen ligger den här fantastiskt ljusa och väldisponerade lägenheten med fri utsikt och en solig balkong där du kan njuta av solen från 14-tiden på dagen och hela kvällen. Här bor du nära Huvudsta C. På några hundra meter nås tunnelbanan och bussar stannar rakt utanför huset.

Förening

Krysshammarvägen 38, vån 3

Förening

BRF Krysshammaren

Allmänt om föreningen

Överlåtelseavgift om 2,5% av gällande prisbasbelopp betalas av köparen. Eventuell pantsättningsavgift om 1% av gällande prisbasbelopp betalas av låntagaren.

EKONOMI


GEMENSAMMA UTRYMMEN
I källaren finns tvättstuga med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkskåp, 1 torkrum och 1 mangel. Det finns också cykelförråd, pulkarum och barnvagnsrum.

KABEL-TV / INTERNET


PARKERING / GARAGE
I området råder boendeparkering på gatan. Kostnad är 300 kr/månad eller 750 kr/kvartal. Läs mer på https://www.solna.se.

FÖRBÄTTRINGAR PÅ BYGGNADEN


KOMMANDE FÖRBÄTTRINGAR PÅ BYGGNADEN


ENERGIDEKLARATION
Detta hus använder kWh/m² och år,

Vänligen besök föreningens hemsida för mer information:

OMRÅDE

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter