Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Krysshammarvägen 22, BV

Huvudsta/Västra Skogen Solna

1 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Krysshammarvägen 22, BV

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 53,70 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 4904-02211
Våning 0 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr utgångspris
Avgift: 1 944 kr/mån Inkl värme, VA & kabel-TV (basutbud)
Andel i föreningen: 0,36198%
Driftskostnad 3 100 kr/år
varav
El: 2 400 kr
Försäkring: 700 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftskostnader baseras på säljarens faktiska kostnader. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1966
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 9 november 2009
Energiprestanda: 131 kWh/m² (Atemp) och år
Varmt välkomna till denna välplanerade 2:a med låg avgift. Mycket tacksamt boende med avskilt sovrum, rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp, stort, fräscht kö med matplats och helkakalt badrum. God förvaring i flertalet inbyggda garderober och klädkammare. Närhet till grönska, vatten & Västra Skogens T-bana!

HALL
Stor och välkomnande, möblerbar hall. Här finns avhängningsmöjligheter samt inbyggd garderobsvägg för undanhängning av ytterkläder. Väggarna är målade i grön nyans och golvet utgörs av ett ljust laminatgolv.

KÖK
Det nyrenoverade köket från 2011 är rymligt och trevligt. Gott om förvaring och arbetsytor för matlagning. Ovan arbetsbänken är det vit mosaik och skåpsluckorna är vita med en mörk arbetsbänk. Väggarna är målade i vitt och golvet utgörs av ett ljust laminatgolv. Maskinella utrustningen går i vitt utförande och består av kyl/frys, spis samt ugn från Electrolux. Vid matbordet får 4-6 personer plats.

BADRUM
Fräscht, helkaklat badrum med vitkaklade väggar och ljust klinkergolv. Badrummet är utrustat med dusch, tvättställ, WC, handdukstork samt badrumsskåp.

VARDAGSRUM
Luftigt vardagsrum med ljusgrå väggar och ekparkettgolv. Fönster mot lugn innergård. Här får en generös soffgrupp plats.

SOVRUM
Sovrummet i anslutning till vardagsrummet är en smart lösning. De inbyggda garderoberna i kombination med klädkammare/arbetsrum med skjutdörrar i spegelglas ger gott om utrymme för förvaring alternativt arbetsplats. Ekparkettgolv och väggar i grå nyans.
Välplanerad 2:a med låg avgift. Mycket tacksamt boende med avskilt sovrum, rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp, stort, fräscht kö med matplats och helkakalt badrum. God förvaring i flertalet inbyggda garderober och klädkammare. Närhet till grönska, vatten & Västra Skogens T-bana!

Förening

Krysshammarvägen 22, BV

Förening

Brf Entitan i Solna

Allmänt om föreningen

BRF ENTITAN I SOLNA
Föreningen klassas som äkta och ombildades 2003. Den består av två åttavåningshus och ett mellanhus innehållande 213 lägenheter och 23 lokaler. Ca 20st av dessa är fortfarande hyresrätter och utgör ett sk. dolt kapital som kan tillgodoräknas vid framtida försäljning.

Överlåtelseavgift om 2,5 % av gällande prisbasbelopp debiteras köparen. Pantsättningsavgiften om 1 % av gällande prisbasbelopp per pant debiteras låntagaren.

För mer information, besök gärna föreningens hemsida: http://www.entitanisolna.se/

DISPONERING
Bostaden är registrerad hos föreningen som 1 rok men disponeras i dagsläget som 2 rok.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 6,5 kvm. Detta är beläget på samma våningsplan som bostaden.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV (Basutbud ingår i avgiften) och bredband via Comhem och Telia. Comhem erbjuder internet via kabel-tv uttaget som finns i varje lägenhet- Telia erbjuder fiber LAN och via detta kan man få bredband i olika hastigheter ända upp till 1000Mbit/s.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensamma cykelrum finns i båda husen. Det finns ett separat återvinningsrum att tillgå. Föreningen har en trevlig innergård med gräsytor, en sandlåda, och en liten lekyta för barnen. Det finns två fasta grillaplatser med tillhörande bord och sittplatser.

TVÄTTSTUGA
Föreningen har två tvättstugor i vardera hus samt fyra torkrum per hus. I den ena tvättstugan finns även en mattvättmaskin.

PARKERING
Boendeparkering via Solna Stad (300 kr/mån alt. 750 kr/kvartal) finns både längs Krysshammarvägen och i slutet av Huvudstagatan.

UTFÖRDA RENOVERINGAR
2004 - Tvättstugor
2004-2005 - Hissar
2005 - Ny undercentral
2005 - Delvis renovering av tak
2007 - Stamspolning
2007-2008 - Badrum
2009-2010 - Balkonger
2010 - Målning av våningsplan och källargångar
2011 - Godkänd OVK
2013 - Omändring av gården
2013 - Stamspolning

OMRÅDET
Många grönområden inom fem minuters promenad såsom 4H-gården, Pampas Marina, caféer/restauranger och Huvudsta Ridhus. Huvudstabadet med simbassäng, klipp och bryggbad, vid Mälarens strand. För dig som gillar att träna finns Granbacka inom några minuters promenad. Här finns möjligheter till styrekträning, solarium och massage.

Huvudsta Centrum ligger mycket nära och där hittar ni restauranger, kaféer, apotek, livsmedelsaffär, gym och direktentré till tunnelbanans blå linje mot Hjulsta. Här passerar även flertalet bussar.

Det är även kort promenadavstånd till Västra Skogen T-banestation och ca 10 minuters promenad till Solna Centrum.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter