Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Klippgatan 16A, 5tr

Solna Centrum Solna

2 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Klippgatan 16A, 5tr

Antal rum 1,5 rum + Kök
Boarea 46,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 16A-505
Våning 5 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 495 000 kr Föreslagen budstart
Avgift: 2 528 kr/mån Inkl värme, VA & kabel-tv. Bredband (1000Mbit) tillkommer med 180kr/mån
Andel i föreningen: 0,7082%
Driftskostnad 3 200 kr/år
varav
El: 1 800 kr
Försäkring: 1 400 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnader baseras på uppgifter från säljaren. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1965
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 26 juni 2009
Energiprestanda: 96 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Varmt välkomna till populära Klippgatan och denna underbara 1,5:a högt upp i huset i stambytt förening! Lägenheten erbjuder ett stort, renoverat kök med matplats, lättmöblerat vardagsrum med sovalkov. Helkaklat badrum samt stor klädkammare i hall. Bostaden är belägen ett stenkast från Solna C med T-bana, bussar, tvärbana & butiker!

HALL
Välkomnande hall med vitmålade väggar och ljust laminatgolv som fortsätter vidare till den inre hallen. Här finns gott om plats för avhängning direkt till höger. För extra förvaring finns även en rymlig, inredd klädkammare. Från hallen nås bostadens samtliga rum.

BADRUM
Väl tilltaget badrum där väggarna pryds av vitt kakel och grått klinkergolv. Utrustningen består av tvättmaskin, dusch med glasvägg, wc, tvättställ, spegelskåp samt handdukstork.

VARDAGSRUM
Stort och luftigt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Ytskikt i form av vitmålade väggar och vacker slipad och vitoljad originalparkett.

SOVALKOV
Sovalkov som lätt kan avskiljas från vardagsrummet och med plats åt 140-säng. Här finns generös förvaring i inbyggda originalgarderober med skåp hela vägen till tak.

KÖK
Lägenhetens kök består av köksinredning i vitt samt mörkt kakel ovan arbetsbänk i grå laminat. Här finns gott om arbetsyta, generös förvaring i många skåp och matplats för ca 4 personer invid fönstret, vilket skänker ett behagligt ljusflöde till rummet. Köksutrustningen består av kyl/frys, mikrovågsugn och inbyggnadsugn i rostfritt, diskmaskin i vitt, induktionshäll samt integrerad köksfläkt.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett vindsförråd.

ANDEL AV ÅRSAVGIFT
Andel av årsavgift har efterfrågats men ej kunnat erhållas
Underbar 1,5:a högt upp i huset på populära Klippgatan! Stort, renoverat kök med matplats, lättmöblerat vardagsrum med sovalkov. Stambytt & kaklat badrum samt stor klädkammare i hall. Bostaden är belägen ett stenkast från Solna C med T-bana, bussar, tvärbana & butiker! Varmt välkomna på visning!

Förening

Klippgatan 16A, 5tr

Förening

Brf Vimpeln 16

Allmänt om föreningen

BRF VIMPELN 16
Föreningen är en äkta förening och ombildades 2001. Den består av 100st lägenheter varav 5st upplåts med hyresrätt samt 2st lokaler.

Styrelsen godkänner delat ägandeskap med ett krav på minsta andel om 10 %. Juridisk person accepteras ej som medlem i föreningen. Överlåtelseavgift om 2,5% av gällande prisbasbelopp samt ev pantsättningsavgift om 1% av gällande prisbasbelopp debiteras köparen.

I dagsläget (2018-08-27) finns inga beslutade avgiftsändringar.

Mer info om Brf Vimpeln 16 finns på föreningens hemsida: http://www.vimpeln16.se/

KABEL-TV/BREDBAND
Huset är anslutet till kabel-tv via Bredbandsbolaget (basutbud ingår i avgiften) och bredband via Ownit (1000/1000 Mbit ingår i avgiften).

FÖRSÄKRING
BRF Vimpeln 16 har en kollektiv bostadsrättsförsäkring som gäller för alla medlemmar. Det är dock viktigt att alla har en hemförsäkring men ni behöver alltså inte ha det bostadsrättstillägg som ofta annars är vanligt att försäkringsbolagen rekommenderar.

TVÄTTSTUGA
I föreningen finns 2st tvättstugor. Dessa är belägna på entréplan mellan B- och C-porten och är försedda med totalt 6st tvättmaskiner, 2st torktumlare, 2st torkskåp, 1st mangel och 2st torkrum.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelrum/barnvagnsrum finns på entréplan. Föreningen har ett rum med kokvrå samt tillhörande dusch och toalett som medlemmarna kan hyra för korta perioder (350 kr/dag vardagar och 400 kr/dag helgdagar). Ett hobbyrum finns i källargången mellan A- och B-porten. Där finns möjlighet att snickra och måla. En liten uppsättning verktyg och maskiner finns att tillgå.

PARKERING
Föreningen har 52 parkeringsplatser på egen mark, 24 utomhus för 300kr/mån och 28 i garage för 660 kr/mån mellan Klippgatan 16 och 20. För närvarande (2018-08-27) råder det kö till samtliga platser på cirka 6 månader för utomhusplats samt 2år för garageplats. I övrigt gäller boendeparkering i området via Solna kommun. Avgift för detta är 300 kr/månad eller 750 kr/kvartal. Besök gärna www.solna.se för mer information.

UTFÖRDA RENOVERINGAR
2008/2009 - All el byttes: jordfelsbrytare. Tillval: en del lägenheter har trefas va: stambyte utfört samt nya badrum
2010 - Hissar till EU-standard
2012 - Trapphus och entré renoverades
2014 - Miljöhus
2017 - Garage, ramp till parkering och trappa

KOMMANDE/PÅGÅENDE RENOVERINGAR
I dagsläget (18-08-27) finns inga beslutade renoveringar.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

NÄROMRÅDE
Med sitt centrala läge i Solna har Klippgatan utmärkta kommunikationer. Inom ca fem minuters gångavstånd hittar du Solna Centrum som har flertalet butiker och ett antal restauranger samt även ett brett serviceutbud så som apotek, bibliotek och vårdcentral. Här finner du även flertalet bussar mot både västerort samt norrort, t-bana där restiden till T-centralen endast är ca 10 min samt tvärbanan som trafikerar sträckan Solna Station - Alvik.

I närområdet finner du även grönområden såsom Lötsjön och Råstasjön med promenadstråk och Café Gröna Stugan.

Med ca 15 minuters promenad når du Arenastaden med nya nationalarenan och Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingdestination med butikskoncept, restauranger och en arkitektur utöver det vanliga. I 250 butiker hittar du det bästa inom allt från mode till mat och teknik. En ny dimension av shopping helt enkelt.

Om du önskar att få bo i ett naturskönt område men samtidigt med direkt närhet till Stockholm innerstad är garanterat Solna något för dig. Solnas yta består till ungefär en tredjedel av natur och parker. Här finns gröna rekreationsområden, flera strandpromenader och dessutom många fina små och halvstora parker och naturområden mellan bostadsområdena.

Några som förtjänar ett extra omnämnande är exempelvis Kungliga nationalstadsparken, öster om Uppsalavägen, med Ulriksdals slottspark, Tivolihalvön, Hagaparken och strandpromenader vid Brunnsviken och Edsviken. Några särskilt fina stranpromenader och rekreationsområden finner du vid Råstasjön och Lötsjön samt i natur- och parkstråket utmed Ulvsundasjön och Bällstaviken.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Med sitt centrala läge i Solna finns det utmärkta kommunikationer. Solna Centrum, har flertalet butiker och ett antal restauranger samt även ett brett serviceutbud så som apotek, bibliotek och vårdcentral. Här finner du även flertalet bussar mot både västerort samt norrort, t-bana där restiden till T-centralen endast är ca 10 min samt tvärbanan som trafikerar sträckan Solna Station - Alvik. I närområdet finner du även grönområden såsom Lötsjön och Råstasjön med promenadstråk och Café Gröna Stugan. Med ca 15 minuters promenad når du Arenastaden med nya nationalarenan och Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingdestination med butikskoncept, restauranger och en arkitektur utöver det vanliga. I 250 butiker hittar du det bästa inom allt från mode till mat och teknik. En ny dimension av shopping helt enkelt. Om du önskar att få bo i ett naturskönt område men samtidigt med direkt närhet till Stockholm innerstad är garanterat Solna något för dig. Solnas yta består till ungefär en tredjedel av natur och parker. Här finns gröna rekreationsområden, flera strandpromenader och dessutom många fina små och halvstora parker och naturområden mellan bostadsområdena. Några som förtjänar ett extra omnämnande är exempelvis Kungliga nationalstadsparken, öster om Uppsalavägen, med Ulriksdals slottspark, Tivolihalvön, Hagaparken och strandpromenader vid Brunnsviken och Edsviken. Några särskilt fina stranpromenader och rekreationsområden finner du vid Råstasjön och Lötsjön samt i natur- och parkstråket utmed Ulvsundasjön och Bällstaviken.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter