Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Johan Enbergs väg 7

Västra Skogen SOLNA

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Johan Enbergs väg 7

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 78,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 902
Våning 9, hiss finns
Ekonomi Avgift: 3 645 kr/mån
Andel i föreningen: 1,3665%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1969
Energideklaration Finns för närvarande inte

Dokument

Denna lägenhet är inte färdigställd än, men är som kommande på vår hemsida. För mer information kontakta mäklaren: Sofia Sörensen, 0735096179, sofia.sorensen@mohv.se !

//Sjöutsikt // Inglasad balkong // Högt upp i huset // Nyrenoverat kök // 2 badrum

ÄNTLIGEN!! Nu saluförs denna otroligt väldisponerade 3:a på Johan Enbergs väg i populära Västra Skogen! Lägenheten befinner sig högt upp i huset med ett fantastiskt ljusinsläpp. Lägenheten har även en vacker sjöutsikt! Rymlig balkong som är inglasad. Öppna sociala ytor med två ingångar till köket. Vardagsrummet är stort och där har du även utgång till balkongen med sjöutsikt. 2 badrum finns även här. PASSA PÅ!
Inom promenadavstånd finns allt som önskas, Västra Skogens T-bana rakt nedanför, coop med mer närservice. Runt hörnet finns även café, sushi och gym. Härifrån kan du ta en trevlig promenad eller cykeltur till Hornsbergs Strand eller Torsplan/Vasastan.

Förening

Johan Enbergs väg 7

Förening

BRF Solna Majoren

Allmänt om föreningen

Föreningen äger två hus, Johan Enbergs väg 7 och 9. Husen är byggda 1969. Bostadsrättsföreningen bildades 1999 och husen togs över den 2:a maj 2001. Föreningen har 76 stycken bostadsrätter och 8 hyresrätter. Det finns inga obligatoriska åtaganden som medlem i föreningen, men styrelsen ser gärna att man deltar i de årliga höst- och vårstädningarna.

I dagsläget (------) finns inga beslutade avguftsändringar.

Styrelsen godkänner delat ägandeskap med en minsta ägarandel om----------.

Juridisk person godkännes ej som medlem i föreningen.

GEMNSAMMA UTRYMMEN
I varje fastighet finns ett cykelförråd på bottenvåningen där cyklar kan förvaras. Det finns även möjlighet att parkera cyklar i cykelstället framför husen. Det finns även ett miljörum.

TVÄTTSTUGA
I varje fastighet finns det en tvättstugeavdelning som innehåller en tvättstuga, två torkrum och ett mangelrum.

Tv och bredband

Tv och bredband via---------.

Parkering

Föreningen har inga egna parkeringsplatser utan hänvisar sina medlemmar till Parkering i Solna.

Renoveringar - utförda och planerade

En större ombyggnation gjordes 2003 då fasaderna målades om och balkongerna glasades in. Renovering av trädgårdarna och plantering av växter har gjorts under 2005 och 2006.

I dagsläget (--------) finns inga beslutdae renoveringar.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Västra skogen är ett härligt område där du kommer att trivas. Utmärkta cykelvägar tar dig till city och Vasastan på ca 15 minuter och för den bilburne är det lätt att komma ut på Essingeleden för vidare färd på E4 förbi Stockholm. Det är även goda tvärförbindelser med buss, bl.a linje 123 (Vreten-Solna C), 152 (Älvsjö-Liljeholmen-Bromma Flygplats) och 507 (S:t Eriksplan via Karolinska). I närområdet finns bl.a. mataffär, restauranger, Huvudstabadet, Pampas Marina och Huvudsta Ridhus. Kort avstånd till trevlig gångväg längs med vattnet som leder till Karlbergs slott alt. vidare till Kungsholmen och Vasastan och på ca 10 min promenad nås Solna C med all närservice.

Närservice

Närservice: Vid centrum ligger Coop Västra Skogen samt två restaurangen och Pressbyrån med postombud. Inom gångavstånd ligger Solna Centrum, som har alla förutsättningar för trivsam shopping och god mat. Med 120 butiker, caféer och restauranger i moderna och ljusa lokaler så finner du allt du behöver i vardagen. I Anslutning till centrumet finns även ett nyöppnat Friskis & Svettis

Kommunikation

Kommunikationer: Västra Skogen har sin egen tunnelbanestation med linjer mot Fridhemsplan och T-centralen. Resan till T-centralen tar ca 7 min minuter. Från Armegatan går buss 507 mot Odenplan.

Parkering

I området råder boendeparkering. Avgift för detta är 400kr/mån eller 1000kr/kvartal. För tillstånd - vänligen kontakta Solna stad.

Övrigt

Barnomsorg, skolor: Granbackaskolan, Nya Ängkärrskolan, Västra Skogen förskola. Grönområden: Ulvsundasjön ligger ett stenkast bort och har trevliga promenadstråk. Övrigt i närheten: 5 minuters gångavstånd ner till Karlbergs Strand och Pampas Marina.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter