Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Huvudstalundsvägen 8

Huvudsta Solna

2 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Huvudstalundsvägen 8

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 49,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1002 (1027-C12)
Våning 0 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 995 000 kr Accepterat pris
Avgift: 3 286 kr/mån Inkl. värme, VA, och bredband. Obligatoriskt tillägg om 66 kr tillkommer för kabel-TV.
Andel i föreningen: 0,7697%
Driftskostnad 5 256 kr/år
varav
El: 4 000 kr
Försäkring: 1 256 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaderna baseras på schablonbelopp. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2002
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 27 maj 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 108 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Underbart ljus 2:a på populär adress med tillhörande stor trädäckad uteplats med grillmöjligheter och gott om plats för umgänge. Lägenheten är genomgående ljus med en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Här bor du med närhet till det mesta. På promenadavstånd nås bland annat Västra Skogens T-bana, Pampas Marina samt Hornsbergs strand med alla sina restauranger och barer samt sol- och badmöjligheter sommartid. Åt andra hållet ligger Solna Centrum och Mall of Scandinavia med allt du kan tänka dig inom shopping, matupplevelser, service och nöjen. Precis intill ligger Friends Arena som arrangerar stora evenemang såsom fotbollsmatcher och Melodifestivalen. Varmt välkomna på visning!

HALL
Välkomnande hall med säkerhetsdörr, vacker genomgående ljus ekparkett, ljusa väggar och goda förvaringsmöjligheter i en garderobsvägg.

VARDAGSRUM
Öppen och social planlösning intill köket. Inrett med ett ljust parkettgolv och ljusa målade väggar. Här finns plats för både soffa, TV-möbel samt matplats. Utgång till bostadens uteplats. Stort naturligt ljusinsläpp från de stora fönsterna.

UTEPLATS
Stor trädäckad uteplats med plats för utemöblemang och grill. Intill uteplatsen finns en härlig utegård.

KÖK
Stilrent kök inrett med ett ljust parkettgolv och ljusa målade väggar. Utrustat med rostfri kyl/frys, diskmaskin, två ugnar, spis med rostfri front och glaskeramikhäll samt inbyggnadsfläkt. Här finns gott om plats för förvaring i många skåp och lådor med grå luckor, bra avlastningsyta med en bänkskiva i laminat och ett grått kakel ovanför.

SOVRUM
Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaringsmöjligheter i flera garderober. Inrett med ett ljust parkettgolv och väggar i ljus ton.

BADRUM
Fräscht badrum inrett med klinkergolv samt kaklade väggar. Utrustat med WC, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork och dusch.

ÖVRIGT
Till lägenheten hör ett källarförråd.
ACCEPTERAT PRIS - Ring för visning! Underbart ljus 2:a på populär adress med tillhörande stor uteplats med grillmöjligheter och gott om plats för umgänge. Lägenheten är genomgående ljus med en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Här bor du med närhet till det mesta. På promenadavstånd nås bland annat Västra Skogens T-bana, Pampas Marina samt Hornsbergs strand med alla sina restauranger och barer samt sol- och badmöjligheter sommartid. Åt andra hållet ligger Solna Centrum Mall of Scandinavia med allt du kan tänka dig inom shopping, matupplevelser, service och nöjen. Precis intill ligger Friends Arena som arrangerar stora evenemang såsom fotbollsmatcher och Melodifestivalen. Varmt välkomna på visning!

Förening

Huvudstalundsvägen 8

Förening

Brf Huvudstalund

Allmänt om föreningen

Brf Huvudstalund består av 90 st lägenheter fördelade på storlekar från 1 till 6 rok med adress Huvudstalundsvägen 2-14. Huskroppen innefattar tre innergårdar med lekytor, boulebana och gemensam trädäckad grillplats. I anslutning till fastigheten finns en härlig planlagd park, Lundbyparken, som är idealisk för picknick och aktiviteter. Föreningen bildades år 2000 och inflyttning skedde 2001/2002.

Föreningen accepterar inte juridisk person som bostadsrättsinnehavare.

I dagsläget finns inga beslutade avgiftsändringar (2018-05).

Överlåtelseavgift om 3,5 % av gällande prisbasbelopp debiteras säljaren och ev pantsättningsavgift om 1 % av gällande prisbasbelopp debiteras köparen.

Gällande kommande renoveringar följer föreningen en underhållsplan. I dagsläget (2016-08-26) finns inga planerade åtgärder som kan komma att störa de boende i föreningen.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV via Comhem och bredband via Bredband 2. 8 st favoriter för kabel-tv och 100 Mbit bredband ingår i avgiften.

TVÄTTSTUGA
Föreningen har två tvättstugor med vardera 2 st tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel samt en obokningsbar tvättmaskin och torktumlare.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelrum finns i källaren mellan Huvudstalundsvägen 8 och 10 och barnvagnsrum finns i källaren på Huvudstalundsvägen 14. Föreningen har nedgrävda sopkärl vid port 6 och 10 och vid Huvudstalundsvägen 4 finns en återvinningsstation där bl.a. papper och glas kan lämnas.

GROVSOPOR
Gemensamt anordnas en vår- och en höstdag för allmän skötsel av gårdarna. I samband med dessa brukar föreningen ha en container där medlemmarna får slänga saker.

PARKERING
Följande parkeringsplatser finns i föreningen: Carport med el (37 st platser), P-plats med el (24 st platser), P-plats (9 st platser) och P-plats hyrd av Skanska (10 st platser). Kostnad mellan 500 kr/mån-800 kr/mån beroende på typ. Kontakta mäklare för info om eventuell kö.

För mer information om föreningen, vänligen besök deras hemsida: www.brfhuvudstalund.se

NÄROMRÅDET
Huvudstalunds prisbelönta byggnader ligger i ett uppskattat, lugnt läge med mycket grönska och en k-märkt äng i direkt anslutning till fastigheten. Den lokala ICA-butiken ligger bara 500 meter från porten och Solna Centrum med T-bana, busstorget samt 120 butiker och restauranger når du med en kort promenad. Västra Skogens tunnelbana når du i motsatt riktning på ungefär samma avstånd. Även flera busslinjer går från Armégatan, ca 3-4 minuter från porten. Vidare snabb förbindelse till E4:an via Pampaslänken, för att inte tala om att man kan nå Stockholm Central på 7 minuter. Sedan en tid tillbaka finns en gång- och cykelförbindelse mellan Ingenting-område och Solnavägen vilket gör det möjligt att nå Torsplan inom 10-15 minuters promenad. Härliga strandpromenadvägar vid Pampasparken med bad, marina och ridskola i närheten. Flertalet skolor samt daghem i området.

I närheten växer även ett nytt område fram i Norra Karlberg/Ingentingområdet som kommer att bestå av bostäder och kommersiella fastigheter. Detta bidrar positivt till föreningen i form av närbutiker, restauranger, förskola och på sikt bli en mer levande stadsdel. Det nya området kommer även att öka attraktiviteten för föreningen.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering