Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Huvudstalundsvägen 6

Huvudsta Solna

3 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Huvudstalundsvägen 6

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 84,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1027-E13
Våning 0 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 495 000 kr Föreslagen budstart
Avgift: 4 947 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-TV (8 favoriter) och bredband
Andel i föreningen: 1,1585%
Driftskostnad 7 416 kr/år
varav
El: 6 000 kr
Försäkring: 1 416 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Driftskostnader baseras på schablonvärde. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2002
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 27 maj 2008
Energiprestanda: 108 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
- MÖJLIG 4:A

- LEDIGA PARKERINGSPLATSER

- UNDERBAR UTEPLATS

Välplanerad & barnvänlig lägenhet med inbjudande sällskapsytor, öppen planlösning & en underbar uteplats mot lugn & grönskande innergård. Fräscht, helkaklat badrum med golvvärme. Populär brf med fina gemensamma ytor & lediga p-platser. Lugnt, trevligt område med kort gångavstånd till t-bana, mataffär & skola/förskola.

HALL
Välkomnande hall med utrymme för avhängning. Plats finns att ha bänk, byrå eller sätta in garderober. Innanför säkerhetsdörren ligger ett slitstarkt klinkergolv som övergår i en vacker ekparkett och fortsätter vidare in i bostaden.

KÖK
Modernt kök med generösa arbetsytor och gott om förvaring i många skåp. Maskinparken går i grått utförande med fullstor kyl och frys, spis med dubbla ugnar och glaskeramikhäll, diskmaskin och köksfläkt. I anslutning till köket finns en rymlig matplats för stora sällskap vid ett härligt gavelfönster som skänker mycket ljus. Möjligtvis finns att dela av matplatsen till ytterligare ett sovrum.

VARDAGSRUM
I lägenhetens mitt finns ett mycket inbjudande vardagsrum. Delvis öppen planlösning mot köket gör att lägenheten är perfekt för middag och trevliga fester. Plats finns för stor soffgrupp, TV-möbel och ytterligare möblemang.

UTEPLATS
Från vardagsrummet är utgången till den härliga uteplatsen med sol under större delen av dagen. Denna är stenbelagd och det är tillåtet att grilla med gasolgrill.

SOVRUM 1
Sovrum mot lugn innergård. Plats finns för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Exemplarisk förvaring i hel garderobsvägg med skjutdörrar.

SOVRUM 2
Sovrum med ingång från matplatsen.

BADRUM
Rymligt badrum med både badkar och tvättmaskin (torktumlare medföljer ej i köpet). Sjöstensgolv med golvvärme och vita helkaklade väggar. God standard med vägghängd WC, handdukstork, tvättställ med kommod samt badrumsskåp med spegelglas. Fönster underlättar vädringen.
Välplanerad & barnvänlig lägenhet med inbjudande sällskapsytor, öppen planlösning & en underbar uteplats mot lugn & grönskande innergård. Fräscht, helkaklat badrum med golvvärme. Populär brf med lediga p-platser och kort gångavstånd till t-bana, mataffär & skola/förskola. Möjligt att bygga om till 4rok!

Förening

Huvudstalundsvägen 6

Förening

Brf Huvudstalund

Allmänt om föreningen

Brf Huvudstalund består av 90 st lägenheter fördelade på storlekar från 1 till 6 rok med adress Huvudstalundsvägen 2-14. Huskroppen innefattar tre innergårdar med lekytor, boulebana och gemensam trädäckad grillplats. I anslutning till fastigheten finns en härlig planlagd park, Lundbyparken, som är idealisk för picknick och aktiviteter. Föreningen bildades år 2000 och inflyttning skedde 2001/2002.

Föreningen accepterar inte juridisk person som bostadsrättsinnehavare.

I dagsläget finns inga beslutade avgiftsändringar (2018-05).

Överlåtelseavgift om 3,5 % av gällande prisbasbelopp debiteras säljaren och ev pantsättningsavgift om 1 % av gällande prisbasbelopp debiteras köparen.

Gällande kommande renoveringar följer föreningen en underhållsplan. I dagsläget (2016-08-26) finns inga planerade åtgärder som kan komma att störa de boende i föreningen.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV via Comhem och bredband via Bredband 2. 8 st favoriter för kabel-tv och 100 Mbit bredband ingår i avgiften.

TVÄTTSTUGA
Föreningen har två tvättstugor med vardera 2 st tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel samt en obokningsbar tvättmaskin och torktumlare.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelrum finns i källaren mellan Huvudstalundsvägen 8 och 10 och barnvagnsrum finns i källaren på Huvudstalundsvägen 14. Föreningen har nedgrävda sopkärl vid port 6 och 10 och vid Huvudstalundsvägen 4 finns en återvinningsstation där bl.a. papper och glas kan lämnas.

GROVSOPOR
Gemensamt anordnas en vår- och en höstdag för allmän skötsel av gårdarna. I samband med dessa brukar föreningen ha en container där medlemmarna får slänga saker.

PARKERING
Följande parkeringsplatser finns i föreningen: Carport med el (37 st platser), P-plats med el (24 st platser), P-plats (9 st platser) och P-plats hyrd av Skanska (10 st platser). Kostnad mellan 500 kr/mån-800 kr/mån beroende på typ. Kontakta mäklare för info om eventuell kö.

För mer information om föreningen, vänligen besök deras hemsida: www.brfhuvudstalund.se

NÄROMRÅDET
Huvudstalunds prisbelönta byggnader ligger i ett uppskattat, lugnt läge med mycket grönska och en k-märkt äng i direkt anslutning till fastigheten. Den lokala ICA-butiken ligger bara 500 meter från porten och Solna Centrum med T-bana, busstorget samt 120 butiker och restauranger når du med en kort promenad. Västra Skogens tunnelbana når du i motsatt riktning på ungefär samma avstånd. Även flera busslinjer går från Armégatan, ca 3-4 minuter från porten. Vidare snabb förbindelse till E4:an via Pampaslänken, för att inte tala om att man kan nå Stockholm Central på 7 minuter. Sedan en tid tillbaka finns en gång- och cykelförbindelse mellan Ingenting-område och Solnavägen vilket gör det möjligt att nå Torsplan inom 10-15 minuters promenad. Härliga strandpromenadvägar vid Pampasparken med bad, marina och ridskola i närheten. Flertalet skolor samt daghem i området.

I närheten växer även ett nytt område fram i Norra Karlberg/Ingentingområdet som kommer att bestå av bostäder och kommersiella fastigheter. Detta bidrar positivt till föreningen i form av närbutiker, restauranger, förskola och på sikt bli en mer levande stadsdel. Det nya området kommer även att öka attraktiviteten för föreningen.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter