Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hagalundsgatan 36

Hagalund Solna

Se alla bilder

DontShowBidding

6

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hagalundsgatan 36

Antal rum 2 rum
Boarea 57,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 3, hiss finns
Ekonomi Avgift: 2 340 kr/mån
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte
- Totalrenoverad
- Inglasad balkong i västerläge
- Tvättmaskin
- Stor klädkammare
- Öppen och social planlösning

Förening

Hagalundsgatan 36

Förening

HSB Brf Blåkulla nr 248 i Solna

Allmänt om föreningen

Brf Blåkulla bildades 1983 och är därmed den äldsta bostadsrättsföreningen i Hagalund. Föreningen har adresserna Hagalundsgatan 30-46 och husen är uppförda 1971-1972. Föreningen består av 439 lägenheter varav 33st är upplåtna med hyresrätt, hyresrätterna säljs av i takt med att de blir lediga. Brf Blåkulla är en HSB-ansluten förening. Föreningen äger marken.

TVÄTTSTUGA
Föreningen har 1 bokningsbar tvättstuga per uppgång med vardera 3 tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torkskåp. Föreningen har också en grovtvättstuga.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har både en samlingslokal, en gästlägenhet samt ett gästrum. Lokalen har plats för ca 40 personer, gästlägenheten har 4 sovplatser och gästrummet har 2 sovplatser. Föreningen har ett gym som drivs av Motionsföreningen Blåkulla där man tecknar ett årskort. Det finns också bastu, cykelrum, enskilda cykelgarage och barnvagnsförvaring.

Föreningen har en vädigt informativ hemsida med mycket matnyttigt för dig som spekulant, föreningens hemsida hittar ni på www.blakulla.net

Tv och bredband

Kabel-TV levereras av Elpa. Basutbud genom ingår i månadsavgiften. Fler kanaler kan köpas direkt via Elpa. Internet levereras av Stockholms Stadsnät, STOSN. En engångsavgift på 750 kronor debiteras för tillgång till bredband upp till 1000 Mb när köpare av bostadsrätt flyttar in

Parkering

Föreningen har garageplatser på två plan, undre och övre källarplanet. I det undre garaget finns två tvätthallar, mekarplats, tillgång till tryckluft och i mån av plats, möjlighet till däckförvaring för hyrd p-plats. Däcksförvaring debiteras med 200 kronor per år. Garageplatser hyrs ut av kontoret, för närvarande ingen kötid.

Renoveringar - utförda och planerade

UTFÖRDA RENOVERINGAR
2019 Stamspolning
2016 Fasad och balkong renovering
2015-2016 Relining genomfört
2014 Relining av tappvattenledningarna
2011 Byte av fläktar i alla portar
2010 Nya maskiner i tvättstugorna
2009-2010 Garagen renoverades
2005 Byte av fönster till isolerrutor/3-glas
2001-2002 Ombyggnad av hissar

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Hagalund ligger centralt i Solna, här finns Solna centrum och Mall of scandinavia inom gångavstånd för den shoppingsugne. Grönområden samt Råstasjön med omgivning är ett viktigt och uppskattat rekreationsområde som sedan 2018 är ett naturreservat.

Närservice

Solna Centrum, som har alla förutsättningar till trivsam shopping och god mat. Med 120 butiker, cafeer och restauranger i moderna och ljusa lokaler så finner du allt du behöver i vardagen. I Anslutning till centrumet finns även ett nyöppnat Friskis & Svettis. I närheten ligger också Arenastaden där du hittar Mall of Scandinavia som rymmer 250 butiker, Sveriges första IMAX ® och erbjuder allt du kan önska dig med shopping i världsklass, flertal stora matbutiker, enormt restaurangutbud, skomakeri, kemtvätt och skönhetsvård. Bredvid gallerian ligger Friends Arena där du båda kan se landslagsfotboll och konserter med världens största artister. I anslutning till detta ligger ett av landets modernaste hotell Quality Hotel Friends.

Kommunikation

Solna Centrum, tunnelbana blå linje. Mot Fridhemsplan & T-centralen. Buss 509 mot Brommaplan.

Parkering

I området råder boendeparkering. Avgift för detta är 400kr/mån eller 1000kr/kvartal. För tillstånd - vänligen kontakta Solna stad.

Övrigt

Barnomsorg, skolor: Vittra Frösunda. Grönområden: Bara ett stenkast bort ligger Hagaparken, det stora gröna lugnet mitt i stan. Hagaparken är det perfekta stället för långpromenader och mysiga helgluncher, eller för en löprunda! Parken innehåller både större restauranger och enklare kaféer. Passa också på att besöka Fjärlishuset och Haga Ocean, med Nordens största hajakvarium.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter