Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Fridensborgsvägen 148, vån 3

Järvastaden Solna

2 595 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Fridensborgsvägen 148, vån 3

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 55,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 532 (1202)
Våning 3 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 595 000 kr Föreslagen budstart
Avgift: 3 157 kr/mån inkl värme & kallvatten. Obligatoriskt tillägg om 87 kr för bredband & tv (basutbud) och 119 kr för varmvatten
Andel i föreningen: 0,5285%
Andel av årsavgift: 0,5285%

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2015
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Stensötan 1
Välkommen till en mycket hemtrevlig lägenhet nybyggd 2015 med allt du kan tänkas behöva! Genomgående ljus med stor balkong och ett stenkast till bland annat Ica, gym, restauranger och närmaste busshållplats.

Du välkomnas av en rymlig hall med säkerhetsdörr och förvaringsmöjligheter i en dubbelgarderob. Till höger ligger badrummet där du bland annat har lyxen med en egen tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet är inrett i ljusa färger och ger plats åt både dubbelsäng och förvaring i tre garderober. I vardagsrummet finns plats för både soffa och TV-möbel och här är planlösningen öppen mot köksdelen med all nödvändig modern utrustning såsom varmluftsugn, induktionshäll, integrerad mikrovågsugn och diskmaskin. Här finns plats för matbord för många nära och kära och härifrån nås den rymliga balkongen.

HALL
Inbjudande hall inredd med ett ljust parkettgolv och vita målade väggar. Här finns en rejäl säkerhetsdörr och förvaringsmöjligheter i en dubbelgarderob.

BADRUM
Rymligt badrum inrett med ett grått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Utrustat med WC, handfat med en grå kommod, spegel med belysning, duschhörna med vikväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare från Siemens och en arbetsbänk med överskåp och grå luckor.

SOVRUM
Sovrummet är inrett med ett ljust parkettgolv och vita målade väggar. Här finns plats för en dubbelsäng och förvaring i tre garderober.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är inrett med ett ljust parkettgolv och vita målade väggar. Här finns plats för både soffa och TV-möbel och planlösningen är öppen mot köksdelen. Härifrån nås även den rymliga balkongen.

KÖK
Stilrent kök inrett med vita skåpsluckor, vitt kakel och en svart bänkskiva. Utrustat med kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn, varmluftsugn, induktionshäll och spisfläkt.

BALKONG
Stor balkong med trallgolv och gott om plats för utemöbler. Vy mot innergården.

ÖVRIGT
Till lägenheten hör ett vindsförråd.
Välkommen till en mycket hemtrevlig lägenhet nybyggd 2015 med allt du kan tänkas behöva! Genomgående ljus med stor balkong och ett stenkast till bland annat Ica, gym, restauranger och närmaste busshållplats.

Förening

Fridensborgsvägen 148, vån 3

Förening

Brf Stensötan i Järvastaden

Allmänt om föreningen

BRF STENSÖTAN I JÄRVASTADEN
Föreningen förvärvade fastigheten 2013 och består av 105 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och tre lokaler upplåtna med hyresrätt. De tre husen som tillhör föreningen byggdes 2013-2015 och ligger på Brotorpsvägen 2-4 och Fridensborgsvägen 144-154. Föreningen klassas som äkta och äger marken.

Överlåtelseavgift om 1 120 kr betalas av säljaren. Ev pantsättningsavgift om 448 kr betalas av låntagaren.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett vindsförråd.

TV / BREDBAND / TELEFONI
Föreningen har en gruppanslutning för TV, bredband och telefoni som ingår i månadsavgiften mot det obligatoriska tillägget om 87 kr. TV-box och de digitala gratis kanalerna ingår i grundutbudet. Bredbandet som ingår är 50 Mbit upp och 10 Mbit ner samt en trådlös router från Comhem.

EKONOMI
Föreningen har i dagsläget inga planerade avgiftsändringar (2017-08-11).

PARKERING
Föreningen ingår i en gemensamhetsanläggning med Brf Backsötan i Järvastaden som tillsammans har 86 garageplatser och sex parkeringsplatser utomhus. Kostnad för garage är 1000 kr/mån och parkeringsplats utomhus kostar 400 kr/månad. I dagsläget råder kö till uteparkering men det finns lediga garageplatser (2017-08-11).

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Tillsammans med Brf Backsötan i Järvastaden har föreningen en gemensam gård med lekplats och grönytor. I föreningen finns barnvagnsrum.

HEMSIDA
Besök gärna föreningens hemsida www.brfstensotan.nu.

OMRÅDET
Järvastaden är ett perfekt område för dig som vill bo centralt, men ändå med närhet till naturen. Bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Området kan bäst beskrivas som småstadskaraktär med attraktiva bostäder och grönområden. Ca 100 meter från bostaden finns en Ica-butik. När väl Järvastaden är färdigbyggt kommer det att inrymma 12 000 invånare. Därmed blir Järvastaden Sveriges största nya stadsdel efter Hammarby Sjöstad.

En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de omkringliggande grönområdena. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern

Med ca 15 minuters promenad når du Arenastaden med nya nationalarenan och Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingdestination med butiker, restauranger, service och nöjen. I 250 butiker hittar du det bästa inom allt från mode till mat och teknik.

Från huset är det en kort promenad till Ulriksdals pendeltågstation varifrån du har ca 9 minuter till city. Busshållsplats finns nere på Fridensborgsvägen där du tar dig till blå linjen och Hallonbergens t-banestation på ca 7 minuter åt ena hållet och Röda linjen med Bergshamra på ca 15 minuters avstånd åt det andra. Den bilburne tar sig lätt ut på såväl E18:n som E4:an från området.

På cykelavstånd finns Kista Galleria och Solna Centrum, lägg därtill grönområden och fina promenadstråk runt hörnet i Igelbäckens naturreservat, Ulriksdals Slott och trädgårdar samt Hagaparken.

För mer information om området och dess utveckling går det bra att besöka www.jarvastaden.se.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering