Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Fridensborgsvägen 140, 3tr

Järvastaden Solna

2 950 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Fridensborgsvägen 140, 3tr

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 53,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 40 (1302)
Våning 3 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 950 000 kr Accepterat pris
Avgift: 2 164 kr/mån Inkl. värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg om 260 kr/månad tillkommer för kabel-TV och bredband. El och varmvatten debiteras separat enligt faktisk förbrukning.
Andel i föreningen: 0,00511%
Andel av årsavgift: 0,37896%
Driftskostnad 4 216 kr/år
varav
El: 2 716 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar El och varmvatten debiteras efter förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2015
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Liljekonvaljen 1
Modern tvåa med fantastisk planlösning, exceptionell förvaring och mycket låg avgift!

En fantastiskt fin och välplanerad lägenhet i Järvastadens gemytliga kvarter. Bostaden fullkomligt badar i naturligt ljus tack vare stora fina fönsterpartier och en helglasad balkong i söderläge. Utmärkta förvaringslösningar och öppen planlösning gör detta hem optimalt för både en och två personer. Nyproduktion när det är som bäst med allt som önskas av den moderna livsstilen- effektiva ytor, inbyggd förvaring, rymligt badrum och kök med full maskinell utrustning. Bostaden är Svanenmärkt. Varmt välkomna till detta drömboende!

Kontakta mäklaren för privatvisning!

HALL
Askgolv och vitmålade väggar. Gott om förvaring i både garderob med skjutdörr samt klädkammare om ca 3 kvm. Klädkammaren är inredd med hyllplan, klädstång och städskåp. Plats för extra hatthylla eller sittmöbel om så önskas. Säkerhetsdörr.

BADRUM
Mycket fräscht och tilltalande badrum med kakel och klinker. I badrummet finns WC, kommod, handdukstork samt duschhörna med glasväggar och kaklad bord från golv till tak. I badrummet finns kombinerad tvättmaskin och torktumlare, golvvärme samt spotlight i tak.

KÖK
Stilrent kök med gott om förvaring och arbetsytor. Köket har utskjutande del som skapar ännu mer förvaring och skapar en bardisk. Askgolv och vitmålade väggar. Vita skåpsluckor, infällda dimbara spotlights under överskåp, mörk arbetsbänk, ho från Intra och blandare från Mora samt grå/lila-liggande kakel ovanför arbetsytor. All maskinell utrustning är från Siemens med kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, inbyggd micro i överskåp samt integrerad fullstor diskmaskin. I köket är det både tillval med kakel på vägg och vitvaror. Här finns även plats för matbord för ca 4 personer framför fönster i soligt söderläge. Öppen planlösning mot vardagsrummet.

VARDAGSRUM
Askgolv och vitmålade väggar. Fint ljusinsläpp från södervända fönster samt helglasad dörr mot fransk balkong. Vardagsrummet möblerar ni gärna med soffa, soffbord och TV-möbel. Öppen planlösning mot köket ger en luftig och social planlösning.

SOVRUM
Perfekt sovrum om ca. 10,5 kvm. Askgolv och vitmålade väggar. Plats för dubbelsäng med sängbord och övrig möblering som önskas. Ypperlig förvaring i platsbyggd garderobsvägg med skjutdörrar, inredning med hyllplan och klädstång i vitt utförande.

ÖVRIGT
Till bostaden hör förråd i hus på innergården om ca 5 kvm.

Varmt välkomna till detta drömboende!
Modern tvåa med fantastisk planlösning, exceptionell förvaring och mycket låg avgift!

En fantastiskt fin och välplanerad lägenhet i Järvastadens gemytliga kvarter. Bostaden fullkomligt badar i naturligt ljus tack vare stora fina fönsterpartier och en helglasad balkong i söderläge. Utmärkta förvaringslösningar och öppen planlösning gör detta hem optimalt för både en och två personer. Nyproduktion när det är som bäst med allt som önskas av den moderna livsstilen- effektiva ytor, inbyggd förvaring, rymligt badrum och kök med full maskinell utrustning. Bostaden är Svanenmärkt. Varmt välkomna till detta drömboende!

Förening

Fridensborgsvägen 140, 3tr

Förening

BRF Liljekonvaljen i Järvastaden

Allmänt om föreningen

Brf Liljekonvaljen i Järvastaden bildades 2011 av Skanska Nya Hem och består av två miljömärkta flerbostadshus. Föreningen har 145 lägenheter som upplåts med bostadsrätt och 4 lokaler med hyresrätt. Föreningen köpte fastigheten år 2013 och husen byggdes 2014. Överlåtelseavgift om 1 120 kr betalas av köparen. Eventuell pantsättningsavgift om 448 kr betalas av låntagaren.

Bostadsområdet är Svanemärkt och präglas av ett starkt miljötänk. Omsorgsfulla materialval rakt igenom med blandannat:
-energieffektiva fönster
-Vitvaror energiklass A+
.Snålspolade kranar och duschar
-FTX (återvärmning av värme i ventilationsluft)
-Extra källsortering
-Gröna innergårdar

EKONOMI
Föreningens ekonomi är mycket god tack vare de låga räntekostnaderna för föreningens lån. I början av april 2017 har föreningen lagt om två lån. I samband med omläggningen amorterades ett av lånen med 3 Mkr. Efter amortering löper nu ett lån på 21,6 Mkr på 5 år med en räntesats på 1,55% samt amortering med 500.000 kr/år. Det andra lånet på 43,8 Mkr kvarligger med rörlig ränta och förfaller i april 2018. Ränta vid förlängningstillfället blev 0,465%. Förutom dessa lån har föreningen följande belåning: Lån 24,625 Mkr med förfallodag 2018-03-21 till en ränta på 0,80% samt amortering med 500.000/år. Lån 25 Mkr med förfallodag 2021-03-17 till en ränta på 1,76% amorteringsfritt. Lån 25 Mkr med förfallodag 2024-03-20 till en ränta på 2,61% amorteringsfritt.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en gemensam innergård med lekplats. I garaget finns cykelrum och på innergården finns cykelförvaring under tak. Det finns även barnvagnsförråd.

KABEL-TV / INTERNET
Föreningen är ansluten till TV och bredband via Ownit (fiber)

PARKERING / GARAGE
Föreningen har 136 garageplatser. Ca 5 st av dessa är för elbilar och kostar ca 1 500 kr/månad och 6 MC-platser finns för 450 kr/månad. Resterande är vanliga garageplatser som kan hyras till en kostnad om ca 1 000 kr/månad. I dagsläget finns det lediga platser. På gatan råder boendeparkering. För mer information se: www.solna.se.

FÖRBÄTTRINGAR PÅ BYGGNADEN
Då huset är nyproducerat finns inga planerade förbättringar i dagsläget. Hösten 2017 kommer en 2-årsbesiktning att utföras.

För mer information se föreningens hemsida: www.brfliljekonvaljen.se

OMRÅDE
Järvastaden är ett perfekt område för dig som vill bo centralt, men ändå med närhet till naturen. Bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Området kan bäst beskrivas som småstadskaraktär med attraktiva bostäder och grönområden. Ca 100 meter från bostaden finns en Ica-butik. När väl Järvastaden är färdigbyggt kommer det att inrymma 12 000 invånare. Därmed blir Järvastaden Sveriges största nya stadsdel efter Hammarby Sjöstad.

En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de omkringliggande grönområdena. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern

Med ca 15 minuters promenad når du Arenastaden med nya nationalarenan och Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingdestination med butiker, restauranger, service och nöjen. I 250 butiker hittar du det bästa inom allt från mode till mat och teknik.

Från huset är det en kort promenad till Ulriksdals pendeltågstation varifrån du har ca 9 minuter till city. Busshållsplats finns nere på Fridensborgsvägen där du tar dig till blå linjen och Hallonbergens t-banestation på ca 7 minuter åt ena hållet och Röda linjen med Bergshamra på ca 15 minuters avstånd åt det andra. Den bilburne tar sig lätt ut på såväl E18:n som E4:an från området.

På cykelavstånd finns Kista Galleria och Solna Centrum, lägg därtill grönområden och fina promenadstråk runt hörnet i Igelbäckens naturreservat, Ulriksdals Slott och trädgårdar samt Hagaparken.

För mer information om området och dess utveckling går det bra att besöka www.jarvastaden.se.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering