Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Fridensborgsvägen 113, plan 1

Järvastaden Solna

4 300 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Fridensborgsvägen 113, plan 1

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 84,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 51001
Våning 1 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 4 300 000 kr Accepterat pris
Avgift: 4 323 kr/mån Inkl värme, kall-VA. Avgift för varm-VA tillkommer. Obligatorisk avgift för kabel-tv & bredband tillkommer med 220 kr/månad (basutbud).
Andel i föreningen: 0,7197%
Driftskostnad 7 416 kr/år
varav
El: 6 000 kr
Försäkring: 1 416 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftskostnaderna är baserade på schablonvärde. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2017/2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Säljs på ritning - accepterat pris!

Bli först att flytta in i denna underbara 3:a med balkong samt egen uteplats på 19 kvm i söderläge, generösa ytor och en toppfräsch atmosfär. En välplanerad bostad med generösa sociala ytor, dubbla sovrum, goda förvaringsmöjligheter och exklusiva tillval. Järvastaden är ett perfekt område för dig som vill bo centralt med närhet till matbutik men ändå naturnära och barnvänligt. Området kan bäst beskrivas som småstadskaraktär med attraktiva bostäder och grönområden för såväl rekreation som lek. Lägenheten säljs på ritning, genomgång av bostaden sker på Arvid Tydéns allé 16 i Solna.

HALL
Hall med säkerhetsdörr och ytskikt i form av vitmålade väggar samt en mattlackad 3-stavsparkett (tillval). I hallen finns utrymme för avhängning och exemplarisk förvaring genom skjutdörrsgarderob med spegelglas (tillval).

KLÄDKAMMARE 1
Den större klädkammaren i lägenheten med platsbyggda hyllor för förvaring.

KÖK
Rymligt kök med luckor och skåp i vitt, vitt kakel och bänkskiva i laminat. Maskinparken från Siemens går i rostfritt utförande och består av integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro, spiskåpa (tillval) samt dubbla kyl/frys-kombinationer. Här finns gott om utrymme för matplats åt det större sällskapet. I köket finns även generös förvaring i stort skafferi.

BALKONG
Från köket nås lägenhetens balkong. Här finns utrymme för balkongmöblemang.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med en mattlackad 3-stavsparkett och vita väggar, samt utgång till lägenhetens stora uteplats. Här finns gott om utrymme för generös sällskapsdel.

UTEPLATS
Rymlig, trädäckad uteplats på 19 kvm i sydost-läge med gott om utrymme för balkongmöblemang. Framöver kommer det finnas möjlighet att glasa in del av uteplatsen om så önskas.

KLÄDKAMMARE 2
Praktisk klädkammare med platsbyggda hyllor för förvaring.

BADRUM
Stilrent badrum med mörkgrått klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med WC, kommod i svart ek med tvättställ i porslin och lådor(tillval), spegelskåp, dusch med rainshowerfunktion (tillval), duschväggar i klarglas (tillval), handdukstork, samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens med praktisk arbetsbänk ovan i laminat, svart mocka (tillval).

SOVRUM 1
Sovrum med plats för dubbelsäng och övriga möblemang som önskas. På golvet ligger en mattlackad 3-stavsparkett och väggarna är i vit nyans.

SOVRUM 2
Sovrum med plats för säng och övrig förvaring som önskas. Till golv ligger en mattlackad 3-stavsparkett och väggarna är i vit nyans.
Säljs på ritning - accepterat pris! Bli först att flytta in i denna underbara 3:a med balkong samt egen uteplats på 19 kvm, generösa ytor och en toppfräsch atmosfär. En välplanerad bostad med generösa sociala ytor, dubbla sovrum, goda förvaringsmöjligheter och exklusiva tillval. Järvastaden är ett perfekt område för dig som vill bo centralt med närhet till matbutik men ändå naturnära och barnvänligt. Området kan bäst beskrivas som småstadskaraktär med attraktiva bostäder och grönområden för såväl rekreation som lek.

Förening

Fridensborgsvägen 113, plan 1

Förening

Brf Åkerbäret 1

Allmänt om föreningen

BRF ÅKERBÄRET 1
Föreningen består sammanlagt 167 lägenheter om 1-6 rok, fördelade på 4 huskroppar.

Överlåtelseavgift om 1138 kr faktureras säljaren samt pantsättningsavgift om 455 kr faktureras pantsättaren.

För mer information om föreningen se ekonomisk plan för Brf Åkerbäret 1.

EL
Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt elabonnemang och kommer att debitera respektive bostadsrättshavare för dennes förbrukning.

KABEL-TV/BREDBAND
Föreningen är ansluten till bredband, TV och telefoni för 240 kr/mån (obligatorisk avgift).

VARMVATTEN
I månadsavgiften inkluderas ej varmvatten, debitering sker efter förbrukning

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I fastigheten kommer det att finnas utrymme för källsortering av sopor, cykelrum, barnvagnsrum, städrum och fastighetsförråd. Föreningen har även en innergård med lekplats, grillplats med bänkar och förvaring av cyklar på gården.

PARKERING
Föreningen har 109 garageplatser varav 11 för EL-laddning, 29 stycken öppna parkeringsplatser och 6 garageplatser för MC. Avgifter för hyra av garage är 1000 kr/månad, hyra garage inkl. El-laddning 1 500 kr/månad, hyra garage MC-platser 500 kr/månad samt avgift för öppna p-platser 550 kr/månad. I övrigt gäller boendeparkering i området via Solna kommun. Avgift för detta är 300kr/månad eller 750kr/kvartal. Besök gärna www.solna.se för att se mer information.

OMRÅDET
Järvastaden är ett perfekt område för dig som vill bo centralt, men ändå naturnära och barnvänligt. Bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Området kan bäst beskrivas som småstadskaraktär med attraktiva bostäder och grönområden för såväl rekreation som lek. Ca 100 meter från bostaden finns en Ica-butik. När väl Järvastaden är färdigbyggt kommer det att inrymma 12 000 invånare. Därmed blir Järvastaden Sveriges största nya stadsdel efter Hammarby Sjöstad.

Nyligen öppnades en ny skola i Järvastaden. 2017 stod denna klar och tar numera emot 500 barn från förskoleklass upp till årskurs sex. Adressen till den nya skolan blir Fridensborgsvägen 100, en kort promenad stenkast från huset.

En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de omkringliggande grönområdena. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern. Mulle Mecks lekpark är en del av Järvastaden som måste upplevas, det blir lätt barnens favorit.

Med ca 15 minuters promenad når du Arenastaden med nya nationalarenan och Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingdestination med butikskoncept, restauranger och en arkitektur utöver det vanliga. I 250 butiker hittar du det bästa inom allt från mode till mat och teknik. En ny dimension av shopping helt enkelt.

Från huset är det en kort promenad till Ulriksdals pendeltågstation varifrån du har ca 9 minuter till city. Busshållsplats finns precis vid Spegeldammsparken där du tar dig till blå linjen och Hallonbergens t-banestation på ca 7 minuter åt ena hållet och Röda linjen med Bergshamra på ca 15 minuters avstånd åt det andra. Den bilburne tar sig lätt ut på såväl E18:n som E4:an från området.

På cykelavstånd finns Kista Galleria och Solna Centrum, lägg därtill grönområden och fina promenadstråk runt hörnet i Igelbäckens naturreservat, Ulriksdals Slott och trädgårdar samt Hagaparken.

För mer information om området och dess utveckling går det bra att besöka www.jarvastaden.se.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering