Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Evenemangsgatan 18, 10tr

Arenastaden Solna

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Evenemangsgatan 18, 10tr

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 45,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 10 av 21, hiss finns
Ekonomi Avgift: 2 600 kr/mån inkl. värme, VA & kabel-tv
Driftskostnad 5 256 kr/år
varav
El: 4 000 kr
Försäkring: 1 256 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaderna baseras på ett schablonbelopp och kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2014
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas + isolerruta
Varmt välkomna till denna tilltalande och fräscha 2:a i trivsamma Arenastaden! Bostaden erbjuder en öppen och praktisk planlösning med ljusa ytor, social disponering mellan vardagsrum och kök, trivsam, inglasad balkong, sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring samt stort, stilrent badrum. Arenastaden erbjuder det bästa av två världar med grönska och shopping i världsklass.

HALL
Välkomnande hall med gott om förvaring i form skjutdörrsgarderob i spegelglas samt plats för avhängning. Vita väggar samt slitstarkt klinkergolv som sedan övergår i en vacker ekparkett och fortsätter vidare i lägenhetens samtliga rum.

BADRUM
Fräscht badrum med mörkt klinkergolv och vita kakelväggar. Badrummet är utrustat med WC, dusch med vikbara glasväggar, tvättställ med kommod, spegelskåp, handdukstork, tvättmaskin samt torktumlare.

SOVRUM
Mysigt och praktiskt sovrum med målade väggar i mörk pastell. Här finns plats för dubbelsäng samt mindre möblemang, det finns även förvaring i två stycken garderober.

VARDAGSRUM
Ljust och rymligt vardagsrum med plats för tilltagen sällskapsdel samt matplats. Vita målade väggar och ekparkett.

KÖK
Stilrent och modernt kök med gott om förvaring via de vita över- och underskåpen. Ovanför den laminerade arbetsbänken sitter svart mosaik. Köket är utrustat med inbyggnadsugn, köksfläkt, inbyggnadsmikro och kyl/frys i rostfritt, integrerad diskmaskin samt induktionshäll.

BALKONG
Härlig och trivsam inglasad balkong med fri utsikt och plats för balkongmöblemang. På golvet ligger en trätrall.
Tilltalande och fräsch 2:a i trivsamma Arenastaden! Bostaden erbjuder en öppen och praktisk planlösning med socialt utrymme mellan vardagsrum & kök, balkong med fri utsikt, bra förvaring samt stilrent badrum. Arenastaden erbjuder det bästa av två världar med grönska och shopping i världsklass. Välkomna på visning!

Förening

Evenemangsgatan 18, 10tr

Förening

Brf Fribiljetten

Allmänt om föreningen

Brf Fribiljetten är en äkta förening som bildades 2011. Föreningen äger fastigheten Solna Nationalarenan 4 som är bebyggd med ett flerbostadshus med 143st lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt två lokaler upplåtna med hyresrätt. BoNea sköter den ekonomiska förvaltningen.

EKONOMI
December 2017 var avgiftsfritt. 2018-01-01 sänktes avgiften med 15%. Inga beslut kring kommande avgiftsändringar (2018-02-20). Föreningen arbetar aktivt med att se över de olika avtal som föreningen har för att förbättra den långsiktiga ekonomin.

Varmvatten
Styrelsen har beslutat att från och med årsskiftet införa faktisk debitering av varmvattenförbrukning i varje lägenhet. Detta genomförs för att var och en skall få stå för sin egen varmvattenkostnad. Du som lägenhetsinnehavare kommer alltså själv kunna påverka din varmvattenkostnad. Kostnad 49 kr/ m3.

Detta innebar att avgiften sänktes för alla lägenheter och varmvattenkostnaden debiteras separat kvartalsvis i efterskott, på samma sätt som elförbrukningen.

EL
El debiteras efter den faktiska förbrukningen och kommer som separat post på månadsavgiften. Kostnad 1,2 kr/kwh.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I huset finns garage, cykel- och barnvagnsrum samt övernattningsrum. Nya priser gäller för övernattningslägenheten från och med den 1 maj 2017. Avgiften är 300kr fredag- och lördagnatt. Övriga dagar 200kr/natt.
Det finns en gemensam tvättstuga med tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Föreningen har en trevlig innergård med planteringar och lekplats.

ÖVRIGT
En övernattningslägenhet finns tillgänglig för gäster till medlemmar i Brf Fribiljetten. Perfekt när du får besök och sovplatserna i din egen lägenhet inte räcker till. I lägenheten finns dusch, toalett och ett litet pentry. Lägenheten är möblerad. Porslin, täcke och kuddar finns, men lakan, örngott och handduk behöver du ta med dig själv. Läs mer: http://www.fribiljetten.com/

Tv och bredband

Telia levererar både internet och TV. Bredband (700/700Mbit/s) och Kabel-TV (lagom) ingår i avgiften. Varje bostadsrättsinnehavare ska besitta 2 stycken digitala tv-boxar. Digitalboxarna tillhör lägenheten.

Parkering

Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Parkeringsplatserna i Arenagaraget hyrs ut av Parkman. Det finns ca 850 platser fördelat på tre plan. Om du vill hyra en garageplats kontakta Parkman på 08- 734 90 00 eller fyll i formulär på deras hemsida. Kostnaden för boende är ca 1873kr/mån (24/7) alt vardagar 16-09 + helg 936 kr/mån. Önskar man plats med laddmöjligheter kostar det 400 kr extra per månad. Boendeparkering finns på gatan.

Renoveringar - utförda och planerade

Nybyggt hus från 2014. 2-års besiktning genomförd.

Övrigt

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering