Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Dammtorps Allé 6, 1tr

Järvastaden Solna

4 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Dammtorps Allé 6, 1tr

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 99,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 11101
Våning 1 av 3, hiss finns
Ekonomi Pris: 4 995 000 kr Accepterat pris
Avgift: 4 766 kr/mån Inkl värme, kall-VA. Obligatorisk avgift för bredband & kabel-TV tillkommer
Andel i föreningen: 3,49%
Andel av årsavgift: 3,48531%
Driftskostnad 8 591 kr/år
varav
El: 6 000 kr
VA: 1 068 kr
Försäkring: 1 523 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Drftskostnader baseras på schablonvärde. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2013
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 23 maj 2016
Energiprestanda: 90 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Av säljaren accepterat pris! Rymlig gavel-4:a med insynsskyddat läge, trevlig utsikt över spegeldammsparken, generösa ytor, genomgående exklusiva tillval & toppfräsch atmosfär. En bostad som flödar i ljus med toppfräscha ytskikt, 3st bra sovrum samt 2st badrum. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt stor, inglasad balkong med plats för utemöbler. Populärt & barnvänligt område med närhet till grönska & kort promenad till Mall of Scandinavia. Välkomna på visning!

HALL
Hall med säkerhetsdörr och ytskikt i form av vitmålade väggar och ett slitstarkt klinkergolv som övergår i en vacker ekparkett och fortsätter vidare in i bostaden. I hallen finns utrymme för avhängning och exemplarisk förvaring i skjutdörrsgarderob, separat garderob med spegel samt stor, inredd klädkammare.

BADRUM 1
Fräscht badrum med mörkgrått klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med WC, tvättställ med kommod, spegel, dusch, badkar, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och förvaring i skåp ovan samt torkställ.

BADRUM 2
Badrum som även detta har mörkgrått klinkergolv och vitkaklade väggar. Utrustningen består av WC, tvättställ med kommod, spegel samt dusch med rainshowerfunktion och vikbara glasväggar.

KÖK
Rymligt kök med utrymme för matplats för det stora sällskapet. De vita luckorna går väl ihop med mosaik i blått ovan bänkskiva i mörk laminat. Maskinparken går i svart/rostfritt och består av induktionshäll, spisfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, kyl & frys i fullhöjd samt integrerad diskmaskin. Köket ligger i delvis öppen planlösning till vardagsrummet. Ekparkett och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med delvis öppen, social planlösning mot kök. Vardagsrummet har ett vackert parkettgolv och vita väggar, samt utgång till lägenhetens rymliga balkong. Här finns gott om utrymme för stora sällskapsytor.

BALKONG
Stor balkong i söderläge och med fri utsikt mot Spegeldammsparken. Här finns gott om utrymme för tilltaget balkongmöblemang och inglasningen bidrar till en längre säsong under såväl varma vår- samt höstdagar.

SOVRUM 1
Sovrum med fönster mot lugn baksida. Bra förvaring i skjutdörrsgarderob samt utrymme för arbetsplats om så önskas. Ekparkett och målade väggar.

SOVRUM 2
Master bedroom med utrymme för dubbelsäng och bra förvaring i garderob med skjutdörrar i vitt. Ekparkett och målade väggar. Även detta rum har fönster mot lugn baksida.

SOVRUM 3
Sovrum med utrymme för och förvaring eller arbetsplats samt fönster mot lugn baksida. Ytskikt i form av målade väggar och ekparkettgolv.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.
Av säljaren accepterat pris! Rymlig gavel-4:a med insynsskyddat läge, generösa ytor, exklusiva tillval & toppfräsch atmosfär. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt stor, inglasad balkong med plats för utemöbler. Populärt & barnvänligt område med närhet till grönska.

Förening

Dammtorps Allé 6, 1tr

Förening

Brf Torghusen 1

Allmänt om föreningen

BRF TORGHUSEN 1
Föreningen består av 33 lägenheter på Dammtorps Allé 2-6.

Överlåtelseavgift om 2,5% av gällande prisbasbelopp samt ev pantsättningsavgift om 1% av gällande prisbasbelopp debiteras köparen.

I dagsläget (2017-08-18) finns inga beslutade avgiftsändringar.

TV / BREDBAND / TELEFONI
Föreningen är ansluten till bredband, tv och telefoni via Telia triple play för en obligatorisk avgift om 220 kr/mån.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelrum finns på Dammtorps Allé 4 samt utrymme för cyklar finns även i garaget. Barnvagnsrum finns i varje trapphus. Föreningen har även en gemensam gård med lekplats.

VARMVATTEN
I månadsavgiften inkluderas ej varmvatten, detta tillkommer. Avstämning görs mot faktisk förbrukning.

PARKERING
Till föreningen hör ett garage i närliggande fastigheten (Järva skjutbaneväg 52) med 33 platser. Kostnad av garageplatserna är 850 kr/mån. Garageplatser finns även att hyra av grannliggande föreningar. Månadsavgiften är mellan 800-1000 kr. I övrigt gäller boendeparkering i området via Solna kommun. Avgift för detta är 300 kr/månad eller 750 kr/kvartal. Besök gärna www.solna.se för mer information.

OMRÅDET
Järvastaden är ett perfekt område för dig som vill bo centralt, men ändå naturnära och barnvänligt. Bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Området kan bäst beskrivas som småstadskaraktär med attraktiva bostäder och grönområden för såväl rekreation som lek. Ca 100 meter från bostaden finns en Ica-butik. När väl Järvastaden är färdigbyggt kommer det att inrymma 12 000 invånare. Därmed blir Järvastaden Sveriges största nya stadsdel efter Hammarby Sjöstad.

Inom kort kommer öppnas en ny skola i Järvastaden. År 2017 ska denna stå klar och kunna ta emot 500 barn från förskoleklass upp till årskurs sex. Adressen till den nya skolan blir Fridensborgsvägen 100, ett stenkast från huset.

En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de omkringliggande grönområdena. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern. Mulle Mecks lekpark är en del av Järvastaden som måste upplevas, det blir lätt barnens favorit.

Med ca 15 minuters promenad når du Arenastaden med nya nationalarenan och Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingdestination med butikskoncept, restauranger och en arkitektur utöver det vanliga. I 250 butiker hittar du det bästa inom allt från mode till mat och teknik. En ny dimension av shopping helt enkelt.

Från huset är det en kort promenad till Ulriksdals pendeltågstation varifrån du har ca 9 minuter till city. Busshållsplats finns precis vid Spegeldammsparken där du tar dig till blå linjen och Hallonbergens t-banestation på ca 7 minuter åt ena hållet och Röda linjen med Bergshamra på ca 15 minuters avstånd åt det andra. Den bilburne tar sig lätt ut på såväl E18:n som E4:an från området.

På cykelavstånd finns Kista Galleria och Solna Centrum, lägg därtill grönområden och fina promenadstråk runt hörnet i Igelbäckens naturreservat, Ulriksdals Slott och trädgårdar samt Hagaparken.

För mer information om området och dess utveckling går det bra att besöka www.jarvastaden.se.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering