Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Dammtorps Allé 19, 5tr

Järvastaden Solna

3 250 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Dammtorps Allé 19, 5tr

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 60,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 00155
Våning 5 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 250 000 kr Accepterat pris
Avgift: 3 349 kr/mån inkl värme, kallvatten. Obligatorisk avgift tillkommer för kabel-TV/BB. Varmatten debiteras utifrån förbrukning.
Andel i föreningen: 1,0195%
Andel av årsavgift: 1,01951%
Driftskostnad 7 860 kr/år
varav
El: 4 000 kr
VA: 1 560 kr
Försäkring: 1 256 kr
Övrigt: 1 044 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnader baseras på schablonvärde. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2015
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Av säljaren accepterat pris, ring för visning! Varmt välkomna högst upp i huset i barnvänliga Järvastaden och denna synnerligen välplanerade 3:a med trevlig utsikt över områdets takåsar. Här erbjuds en ljus atmosfär, modern standard samt öppen, social planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden erbjuder även två sovrum, stort badrum med tvättmaskin & torktumlare samt fräscha ytskikt. Populärt och barnvänligt område med närhet till natur & grönska samt kort promenadavstånd till Arenastaden med Mall of Scandinavia.

HALL
Rymlig hall med plats för avhängning och bra förvaring i 2st garderober. Redan innanför säkerhetsdörren möts vi av en toppfräsch atmosfär i form av målade väggar i vitt och en vacker ekparkett som fortsätter vidare in i bostaden.

BADRUM
Fräscht badrum med svart klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med dusch med vikbara glasväggar, WC, tvättställ med kommod, spegel med inbyggd belysning, badrumsskåp samt tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan.

VARDAGSRUM
Öppen och social planlösning mot köket vilket ger en känsla av rymd. Här finns gott om utrymme för soffmöblemang och annat efter tycke och smak. Golvet är av ekparkett och väggarna målade i vitt. Här finns även utgången till lägenhetens franska balkong.

KÖK
Modernt och fräscht kök med vita luckor och vitt kakel ovanför bänkskiva i svart laminat. Maskinparken går i rostfritt utförande och består av kyl/frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro och inbyggnadsfläkt samt integrerad diskmaskin och induktionshäll. Ytskikt i form av vitmålade väggar och ekparkettgolv samt utrymme för matplats.

SOVRUM 1
Sovrum med utrymme för säng och arbetsplats/garderob. Målade väggar i vitt och ekparkettgolv.

SOVRUM 2
Rymligt sovrum med gott om plats för förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar samt utrymme för dubbelsäng. Vacker ekparkett på golv och målade väggar i vitt.

DISPONERING
Bostaden disponeras i dagsläget som 3rok men är registrerad hos föreningen som 2rok.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett förråd.
Av säljaren accepterat pris, ring för visning! Varmt välkomna högst upp i huset i barnvänliga Järvastaden och denna synnerligen välplanerade 3:a med trevlig utsikt över områdets takåsar. Här erbjuds en ljus atmostär, modern standard samt öppen, social planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden erbjuder även två sovrum, stort badrum med tvättmaskin & torktumlare samt fräscha ytskikt. Populärt och barnvänligt område med närhet till natur & grönska samt kort promenadavstånd till Arenastaden med Mall of Scandinavia.

Förening

Dammtorps Allé 19, 5tr

Förening

Brf Backsötan i Järvastaden

Allmänt om föreningen

BRF BACKSÖTAN I JÄRVASTADEN
Föreningen är en äkta förening och består av 94 lägenheter på Dammtorps allé 17-19 och Våtmarksvägen 60-62 i Solna.

I dagsläget (2017-10-24) finns inga beslutade avgiftsändringar.

Överlåtelseavgift om 2,5% av gällande prisbasbelopp samt ev pantsättningsavgift om 1% av gällande prisbasbelopp debiteras köparen.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett förråd.

TV / BREDBAND / TELEFONI
Föreningen är ansluten till bredband, tv och telefoni för 87 kr/mån. För denna summa fås Comhems basutbud.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I fastigheten finns barnvagnsrum samt miljöhus och nedgrävda kasuner för hushållsospor.

VARMVATTEN
I månadsavgiften inkluderas ej varmvatten, detta tillkommer som en obligatorisk kostnad om 189 kr/mån. Om hushållet förbrukar mer/mindre debiteras hushållet för den faktiska förbrukningen.

PARKERING
Föreningen handhar 4st platser utomhus samt 75 platser i garage mot en avgift om 400 kr/1000 kr per månad. För närvarande finns det lediga garageplatser (avstämt med styrelsen 2017-08-29).

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen kommer installera laddstationer för elbilar i garaget. Detta beräknas vara klart i slutet på 2018.

OMRÅDET
Järvastaden är ett perfekt område för dig som vill bo centralt, men ändå naturnära och barnvänligt. Bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Området kan bäst beskrivas som småstadskaraktär med attraktiva bostäder och grönområden för såväl rekreation som lek. Ca 100 meter från bostaden finns en Ica-butik. När väl Järvastaden är färdigbyggt kommer det att inrymma 12 000 invånare. Därmed blir Järvastaden Sveriges största nya stadsdel efter Hammarby Sjöstad.

Nyligen öppnades en ny skola i Järvastaden. 2017 stod denna klar och tar numera emot 500 barn från förskoleklass upp till årskurs sex. Adressen till den nya skolan blir Fridensborgsvägen 100, en kort promenad stenkast från huset.

En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de omkringliggande grönområdena. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern. Mulle Mecks lekpark är en del av Järvastaden som måste upplevas, det blir lätt barnens favorit.

Med ca 15 minuters promenad når du Arenastaden med nya nationalarenan och Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingdestination med butikskoncept, restauranger och en arkitektur utöver det vanliga. I 250 butiker hittar du det bästa inom allt från mode till mat och teknik. En ny dimension av shopping helt enkelt.

Från huset är det en kort promenad till Ulriksdals pendeltågstation varifrån du har ca 9 minuter till city. Busshållsplats finns precis vid Spegeldammsparken där du tar dig till blå linjen och Hallonbergens t-banestation på ca 7 minuter åt ena hållet och Röda linjen med Bergshamra på ca 15 minuters avstånd åt det andra. Den bilburne tar sig lätt ut på såväl E18:n som E4:an från området.

På cykelavstånd finns Kista Galleria och Solna Centrum, lägg därtill grönområden och fina promenadstråk runt hörnet i Igelbäckens naturreservat, Ulriksdals Slott och trädgårdar samt Hagaparken.

För mer information om området och dess utveckling går det bra att besöka www.jarvastaden.se.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering