Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Dammtorps Allé 19, 3tr

Järvastaden Solna

4 295 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Dammtorps Allé 19, 3tr

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 87,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 00134
Våning 3 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 4 295 000 kr utgångspris
Avgift: 4 541 kr/mån inkl värme, kallvatten
Andel i föreningen: 1,3825%
Andel av årsavgift: 1,3825%
Driftskostnad 12 835 kr/år
varav
El: 8 000 kr
VA: 2 268 kr
Försäkring: 1 523 kr
Övrigt: 1 044 kr
Beräknat antal pers: 4

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2015
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Underbar 4:a med generösa ytor, exklusiva tillval & toppfräsch atmosfär. Bostaden flödar i ljus tack vare många fönster i två väderstreck & utgång till balkong med eftermiddags- & kvällssol. Här erbjuds en stort badrum samt separat gäst-WC, 3 bra sovrum & förvaring i rymlig klädkammare. Populärt & barnvänligt område nära grönska och kommunikationer.

HALL
Luftig & välkomnande hall med parkettgolv, vitmålade väggar och säkerhetsdörr. I hallen finns utrymme för avhängning och exemplarisk förvaring i rymlig klädkammare.

SOVRUM 1
Sovrum med parkettgolv och vita väggar. Här finns utrymme för såväl dubbelsäng förvaring i garderob.

SOVRUM 2
Sovrum med parkettgolv och vita väggar. Utrymme för säng och bra förvaring i dubbelgarderob.

SOVRUM 3
Sovrum med utrymme för säng skrivbord och garderob om så önskas. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

BADRUM
Fräscht badrum med mörkt klinkergolv med golvvärme och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med WC, handfat, badrumsspegel, handdukstork, dusch med rainshowerfunktion, vikbara glasväggar samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovan. Stämningsfull belysning genom infällda spotlights i tak.

WC
Separat WC som är utrustat med tvättställ med kommod, spegel med inbyggd belysning samt WC. Mörkt klinkergolv och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med öppen, social planlösning mot kök. Rummet flödar i ljus tack vare fönster i två väderstreck. Vardagsrummet har parkettgolv och vita väggar, samt utgång till lägenhetens rymliga balkong. Här finns gott om utrymme för att stora sällskapsytor.

KÖK
Rymligt kök med exklusiva luckor och skåp i vitt samt vitt kakel ovan diskbänk. Maskinparken består av spis med induktionshäll och spisfläkt, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro, kyl och frys i rostfritt samt integrerad diskmaskin. Köket ligger i öppen planlösning till vardagsrummet, och har plats för ett större matbord för 8-10 pers.

BALKONG
Härlig balkong i högt läge med sol från lunch till sen kväll. Utrymme för balkongmöblemang för 4-6 pers.
Underbar 4:a med generösa ytor, exklusiva tillval & toppfräsch atmosfär. Bostaden flödar i ljus tack vare många fönster i två väderstreck & utgång till balkong med eftermiddags- & kvällssol. Här erbjuds en stort badrum samt separat gäst-WC, 3 bra sovrum & förvaring i rymlig klädkammare. Populärt & barnvänligt område.

Förening

Dammtorps Allé 19, 3tr

Förening

Brf Backsötan i Järvastaden

Allmänt om föreningen

BRF BACKSÖTAN I JÄRVASTADEN
Föreningen är en äkta förening och består av 94 lägenheter på Dammtorps allé 17-19 och Våtmarksvägen 60-62 i Solna.

I dagsläget (2017-10-24) finns inga beslutade avgiftsändringar.

Överlåtelseavgift om 2,5% av gällande prisbasbelopp samt ev pantsättningsavgift om 1% av gällande prisbasbelopp debiteras köparen.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett förråd.

TV / BREDBAND / TELEFONI
Föreningen är ansluten till bredband, tv och telefoni för 87 kr/mån. För denna summa fås Comhems basutbud.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I fastigheten finns barnvagnsrum samt miljöhus och nedgrävda kasuner för hushållsospor.

VARMVATTEN
I månadsavgiften inkluderas ej varmvatten, detta tillkommer som en obligatorisk kostnad om 189 kr/mån. Om hushållet förbrukar mer/mindre debiteras hushållet för den faktiska förbrukningen.

PARKERING
Föreningen handhar 4st platser utomhus samt 75 platser i garage mot en avgift om 400 kr/1000 kr per månad. För närvarande finns det lediga garageplatser (avstämt med styrelsen 2017-08-29).

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen kommer installera laddstationer för elbilar i garaget. Detta beräknas vara klart i slutet på 2018.

OMRÅDET
Järvastaden är ett perfekt område för dig som vill bo centralt, men ändå naturnära och barnvänligt. Bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Området kan bäst beskrivas som småstadskaraktär med attraktiva bostäder och grönområden för såväl rekreation som lek. Ca 100 meter från bostaden finns en Ica-butik. När väl Järvastaden är färdigbyggt kommer det att inrymma 12 000 invånare. Därmed blir Järvastaden Sveriges största nya stadsdel efter Hammarby Sjöstad.

Nyligen öppnades en ny skola i Järvastaden. 2017 stod denna klar och tar numera emot 500 barn från förskoleklass upp till årskurs sex. Adressen till den nya skolan blir Fridensborgsvägen 100, en kort promenad stenkast från huset.

En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de omkringliggande grönområdena. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern. Mulle Mecks lekpark är en del av Järvastaden som måste upplevas, det blir lätt barnens favorit.

Med ca 15 minuters promenad når du Arenastaden med nya nationalarenan och Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingdestination med butikskoncept, restauranger och en arkitektur utöver det vanliga. I 250 butiker hittar du det bästa inom allt från mode till mat och teknik. En ny dimension av shopping helt enkelt.

Från huset är det en kort promenad till Ulriksdals pendeltågstation varifrån du har ca 9 minuter till city. Busshållsplats finns precis vid Spegeldammsparken där du tar dig till blå linjen och Hallonbergens t-banestation på ca 7 minuter åt ena hållet och Röda linjen med Bergshamra på ca 15 minuters avstånd åt det andra. Den bilburne tar sig lätt ut på såväl E18:n som E4:an från området.

På cykelavstånd finns Kista Galleria och Solna Centrum, lägg därtill grönområden och fina promenadstråk runt hörnet i Igelbäckens naturreservat, Ulriksdals Slott och trädgårdar samt Hagaparken.

För mer information om området och dess utveckling går det bra att besöka www.jarvastaden.se.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering