Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Arvid Tydéns allé 16, 1tr

Huvudsta/Västra Skogen Solna

4 195 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Arvid Tydéns allé 16, 1tr

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 80,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1101/024/99-2304-1-24-2
Våning 1 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 4 195 000 kr Föreslagen budstart
Avgift: 4 182 kr/mån Inkl värme & kallvatten, obligatorisk avgift om 160kr för bredband & IP-telefoni tillkommer
Andel i föreningen: 0,93773%
Andel av årsavgift: 1,02553%
Driftskostnad 7 416 kr/år
varav
El: 6 000 kr
Försäkring: 1 416 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftkostnaderna baseras på ett schablonbelopp. Dessa kan förändras beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2016
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Kontakta mäklaren för visning!

HALL
Välkomnande och praktisk hall med hatthylla, plats med förvaring i garderob och delvis klinkergolv.

VARDAGSRUM
Öppen och social planlösning mot köket. Mycket ljus kommer in genom de stora fönsterpartierna. Här finna plats för möbelarrangemang efter smak och tycke. Utgång till lägenhetens härliga balkong.

KÖK
Modernt och stilrent kök som är fullutrustat. Här finns goda arbetsytor och förvaring. I köket finns diskmaskin, diskho, spishäll, integrerad fläkt, inbyggd rostfri ugn i arbetshöjd, inbyggd rostfri mikro samt separat rostfri kyl och frys. Invid köket finns naturlig plats för matbord för ca 6 - 8 personer.

BALKONG
Härlig balkong i söderläge med sol från morgon till sen kväll. Här finns plats för cafémöbler eller rottingmöbler.

SOVRUM 1
Rymligt och luftigt sovrum med gott om plats för förvaring i garderoberna samt plats för dubbelsäng. Finns utgång till balkongen.

SOVRUM 2
Lugnt sovrum med plats för säng och garderob för förvaring.

Badrum
Stort badrum med klinker på golv och kakel på vägg. I badrummet finns inglasad dusch, WC, spegel på vägg, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk och överskåp. Badrummet har komfortvärme i golv.

Förråd
Finns i husets källare.

Kontakta mäklaren för visning!

Nyproducerad pärla i toppskick! Otroligt välplanerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök & vardagsrum. // Helt nytt // Västra Skogen // Balkong // Toppskick //

Förening

Arvid Tydéns allé 16, 1tr

Förening

HSB BRF Ektorget i Solna

Allmänt om föreningen

HSB:s Brf Ektorget i Solna. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 117 bostadsrättslägenheter samt 1 hyresrättslokal. Föreningen äger marken.

Föreningen godkänner delat ägandeskap under förutsättning att den som bosätter sig i lägenheten äger minst 33 %.

I dagsläget (2018-10-26) finns inga beslut om ändring av avgiften.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information, https://www.hsb.se/stockholm/brf/ektorget/

HUSHÅLLSEL/VARMVATTEN
Hushållsel och varmvatten debiteras löpande på månadsavierna efter förbrukning och avläsning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har ett styrelserum med pentry i hus 2, trapphus 5. Det finns 4 st barnvagns-/rullstolsrum samt 9 st cykelrum samt cykelställ på gården. Det finns även WC-utrymme i anslutning till grovtvättstuga och styrelserummet i hus 2, trapphus 5. Till föreningen hör även en innergård med gemensam uteplats, lekyta och cykelparkering.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga finns på bottenvåningen på Epistelvägen 7, nåbar via gården. Denna är utrustad med en tvättmaskin en torktumlare, ett torkskåp samt en mangel

NÄROMRÅDET
Bostaden ligger med ca 5 min promenad till T-bana Västra Skogen (både Akalla och Hjulstalinjerna) varifrån resan tar ca 7 min till T-Centralen. Utmärkta cykelvägar tar dig till city och Vasastan på ca 15 minuter och för den bilburne är det lätt att komma ut på Essingeleden för vidare färd på E4 förbi Stockholm. Det är även goda tvärförbindelser med buss, bl.a linje 123 (Vreten-Solna C), 152 (Älvsjö-Liljeholmen-Bromma Flygplats) och 507 (S:t Eriksplan via Karolinska). I närområdet finns bl.a. mataffär, restauranger, Huvudstabadet, Pampas Marina och Huvudsta Ridhus. Kort avstånd till trevlig gångväg längs med vattnet som leder till Karlbergs slott alt. vidare till Kungsholmen och Vasastan och på ca 10 min promenad nås Solna C med all närservice.

I Ingentings-området växer ett nytt område fram som kommer att bestå av bostäder och kommersiella fastigheter. Detta bidrar positivt till föreningen i form av närbutiker, restauranger, förskola och på sikt bli en mer levande stadsdel. Det nya området kommer även att öka attraktiviteten för föreningen.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till fibernät för överföring av kabel-TV, bredband och IP-telefoni via Com Hem. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 160 kr/månad för TV/bredband och IP-telefoni via Com Hem.

Parkering

Föreningen har 38 stycken nattgarageplatser i gemensamhetsanläggning, samt 77 stycken garageplatser, varav 2 stycken är reserverade för bilpoolsbilar och 4 stycken är handikapplatser. I garaget finns 5 st laddplatser för elbil samt 5 st till är förberedda för installation. I dagsläget finns det lediga platser. Garaget är uthyrt av Brf Ektorget till CorePark som administrerar uthyrningen av platser. Garageplats kan hyras för 1 250 kr/månad. Platserna hyrs ut oreserverade vilket innebär att den som hyr parkeringsplats och innehar tillstånd parkerar på ledig plats. Det finns även möjlighet att hyra MC-plats, i dagsläget finns det lediga platser för MC. Föreningen erbjuds även ca 1 års fritt medlemskap i Sunfleets Bilpool. Föreningen kommer även att ha tillgång till p-platser i ett intilliggande garage som beräknas stå färdigt 2018.
I övrigt råder boendeparkering via Solna kommun i området. Avgift för detta är 300 kr/månad eller 750 kr/kvartal. Besök gärna www.solna.se för mer information.

Renoveringar - utförda och planerade

Då husen är byggda 2014-2016 finns för närvarande (2018-10-26) inga utförda eller planerade renoveringar.

Övrigt

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1592,5 kr, betalas av säljaren. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 682,5 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2018.

Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar ca 500 kr/person och årsavgiften är ca 300 kr/hushåll. (Halvårsavgift ca 150 kr/hushåll). Ansökan om medlemskap görs på; www.hsb.se/stockholm.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering