Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Tollare Ängsväg 28

Tollare SALTSJÖ-BOO

4 150 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Tollare Ängsväg 28

Antal rum 5 rum + kök
Boarea 93,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 31303
Våning 3 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 4 150 000 kr utgångspris
Avgift: 4 707 kr/mån inkl. Värme, VA
Andel i föreningen: 1,76189%
Andel av årsavgift: 1,76157%
Driftskostnad 6 416 kr/år
varav
El: 3 600 kr
Försäkring: 2 816 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Driftskostnaderna är individuella och kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Förrådsutrymme i källaren på ca 5 kvm.

Bostaden disponeras idag som 5 rok men enligt ursprungliga planritningen som 4 rok. Se gärna den alternativa planritningen för att se den ursprungliga planlösningen.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Fjärrvärme + frånluftsvärmepump
Ventilation Mekanisk
Energideklaration
Utfärdad den 27 maj 2019
Energiklass: C
Energiprestanda: 58 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 71 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Tollare 2:49
RYMLIG BALKONG I SYDVÄSTLIGT LÄGE

MODERN STANDARD (BYGGÅR 2019!)

KAN DISPONERAS SOM BÅDE 4 & 5 ROK

NATURSKÖNT LÄGE MED BRA KOMMUNIKATIONER

Välkommen till Tollare Ängsväg 28 och denna välplanerade lägenhet från 2019. Här erbjuds ett boende för den kräsne där planlösningen anpassats för att passa den stora familjen. Bostaden erbjuder idag fyra sovrum, ett ljust vardagsrum, en rymlig balkong i sydvästligt läge, ett stort badrum, gäst-wc och ett modernt kök. Bostaden kan med enkelhet återställas till 4 rok (se alternativ planritning) om man skulle önska en mer öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Tollare Ängsväg är ett populärt område där flerbostadshus likt detta samsas med moderna radhus. I den direkta närheten finns goda kommunikationsmöjligheter med bussar och för den som uppskattar natur är läget optimalt. Vi ses på visning!

Bostaden disponeras

HALL

Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter direkt till vänster. Övrig förvaring erbjuds genom garderob. Väggarna är grå och på golvet ligger parkett.

KÖK

Modernt och funktionellt kök där vit skåpinredning matchas med vitvaror i rostfritt och grå bänkskivor. Ovan bänkskivorna sitter snygga, stora kakelplattor i gråbrun ton. Givetvis är köket försett med full maskinell utrustning så som kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, fläkt, induktionshäll, ugn och mikrovågsugn.

KONTOR / EXTRA RUM

Från köket nås bostadens kontor/gäst-rum med fönster mot grönska. På golvet ligger parkett och väggarna är målade i grått. Väggarna till rummet kan tas ned för att återskapa den ursprungliga planlösningen med 3 rok.

VARDAGSRUM

Ljust vardagsrum med gott om plats för en stor soffa, tv-möbel och matsalsmöblemang. Grå väggar och parkettgolv. Från vardagsrummet nås bostadens stora balkong vänd i sydvästligt läge. Här är solchanserna goda och med den väl tilltagna storleken ryms här både cafémöbler och blomsterplanteringar.

SOVRUM 1

Master bedroom med gott om plats för en stor dubbelsäng och förvaringsmöbler. En rymlig klädkammare ger goda förvaringsmöjligheter. Likt övriga rum är detta försett med grå väggar och parkettgolv.

SOVRUM 2

Bostadens andra sovrum rymmer en säng, förvaringsmöbel och skrivbord. Garderob i rummets ena hörn.

SOVRUM 3

Lägenhetens tredje sovrum ligger i fil med de två andra och likt de övriga sovrummen har detta grå väggar och parkettgolv. Här ryms en säng, garderober och skrivbord.

BADRUM

Modernt och lyxigt badrum med stora klinkerplattor och vitt kakel i murförband. Här finns wc, dusch, handfat med kommod och en stor badrumsspegel. Tvättmöjligheter med tvättmaskin & torktumlare och ovan dessa arbetsyta och väggfasta skåp. Spotlights i tak ger behagligt ljus.

GÄST-WC

Praktiskt gäst-wc med ingång från bostadens hall. Ljusa väggar och på golvet ligger snyggt klinker i sandfärg. Här finns wc, handfat med kommod och ett badrumsskåp.

Modern bostad från 2019 på våning 3/4!

Välkommen till Tollare och denna moderna bostad på vån 3/4 från 2019! Här erbjuds ett boende för den kräsne där planlösningen anpassats för att passa den stora familjen. Bostaden erbjuder idag fyra sovrum, ett ljust vardagsrum, en rymlig balkong i sydvästligt läge, ett stort badrum, gäst-wc och ett modernt kök. Här finns kort och gott allt!

Populärt och naturskönt område med cykelavstånd till såväl badplatser och skogspartier som caféer och shopping. Bussar avgår på nära avstånd och Slussen nås på ca 30 minuter. Varmt välkommen på visning!

Förening

Tollare Ängsväg 28

Förening

Tollare 2:49

Allmänt om föreningen

Brf Tollare 2:49 är en bostadsrättsförening bestående av totalt 69 st bostadsrätter. Lägenheterna stod färdiga för inflyttning 2019.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till ComHems fibernät. Ett obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer om 301 kr/mån. Basutbud av tv-kanaler ingår i denna peng.

Parkering

Föreningen har sammanlagt 63 st parkeringsplatser, varav 1 plats är reserverad till bilpool för föreningens medlemmar. Kostnad för en parkeringsplats är 640 kr/mån. Plats för elbil kostar 1040 kr/mån. Det finns också ett antal besöksparkeringar. Det finns i dagsläget ett antal lediga p-platser och en ledig plats med el-laddning (2020-07-08).

Renoveringar - utförda och planerade

Då föreningens byggnader stod klara 2019 föreligger inget behov av renovering. Underhåll sker löpande.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Tollare tillhör kommundelen Saltsjö-Boo i Nacka. Här har du vacker natur och skärgården inpå knuten samtidigt som du har nära till Stockholms innerstad. Förutom möjligheten till båtliv, skogspromenader, joggingrundor och Tollares egna badplats får du nära till Bagarsjöns familjevänliga sandstrand. Vintertid plogas skridskobana och åker du hellre inomhus finns hockeyrinken i Björknäshallen. På Björknäs IP ordnas en stor mängd idrottsaktiviteter och inom cykelavstånd finns även Boo IF. Här bor ni ett modernt och till stora delar nyetablerat område med naturen inpå knuten. Området präglas av blandad bebyggelse och på just Tollare Ängsväg finns både nyproducerade radhus och moderna flerbostadshus. På kortare cykelavstånd nås badbryggor, mysiga caféer och härliga grönområden.

Närservice

I centrala Tollare finns en mindre livsmedelsbutik och i närligande Björknäs centrum finns en större matbutik. Ytterligare butiker och kommunal service finns i Orminge, ca 4 km från Tollare. På väg till eller från centrala Stockholm passerar du Sickla köpkvarter och Nacka forum med ett enormt utbud av shopping, restauranger och service.

Kommunikation

Infarten till Tollare Ängsväg sker från Sockenvägen där bussar trafikerar mot centrala Stockholm (Slussen). Restid till Slussen är ca 25 min med buss. Bussen stannar även vid Nacka forum (restid ca 15 min).

Parkering

Föreningen tillhandahåller parkeringsplatser, med eller utan el, för 1040 kr/mån respektive 640 kr/mån.

Övrigt

Ett flertal för- och grundskolor finns i närområdet och ytterligare planeras.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter