Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Eriksviksvägen 40 E

Eriksvik / Saltsjö-Boo SALTSJÖ-BOO

5 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

9

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Eriksviksvägen 40 E

Antal rum 5 rum
Boarea 147,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 5
Ekonomi Pris: 5 995 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 4 697 kr/mån inkl. vatten, sophämtning och parkeringsplats
Andel i föreningen: 13,513999999%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Radhus
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Frånluftsvärmepump Nibe F730
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration Finns för närvarande inte
UNIKT RADHUS I LÄRKTRÄ

4 SOVRUM – 3 BADRUM

EXKLUSIVA MATERIALVAL

FÖRBERETT FÖR UTHYRNINGSLÄGENHET

PARKERING

PERFEKT LÄGE MELLAN STAD OCH SKÄRGÅRD

Vackert beläget i Eriksvik ligger detta familjevänliga och stilrena stadsradhus i tre plan med en inspirerande och spännande design. Huset genomsyras av ett flödande ljusinsläpp och genomgående exklusiva materialval. Egen uteplats samt parkeringsplats. Föreningen har även gemensamma laddstolpar. Då det finns två separata ingångar passar den första våningen som uthyrningslägenhet. Här är det förberett för pentry med vatten och el. Här bor du i ett underbart område med gångavstånd till både bad, förskolor och kommunikationer. Välkommen på visning!

ENTRÉPLAN

HALL
Hall med klinkerbeklätt golv och sobert ljusa väggar. Gott om plats för avhängning.

BADRUM 1
Helkaklat stilrent badrum med duschplats, tvättmaskin, WC, tvättkommod samt infällda spotlights i tak. Golvvärme och handdukstork.

RUM
Stort rum med parkettgolv och ljusa väggar.
Detta rum passar perfekt som allrum, stort sovrum eller gästlägenhet. Här är det även förberett för pentry med vatten och el om du önskar göra en uthyrningsdel på det nedre planet.

PLAN 2
Hall med klinkerbeklätt golv och sobert ljusa väggar. Gott om plats för avhängning.

KÖK
Exklusivt platsbyggt kök med ekgolv och stora fönsterpartier för maximalt ljusinsläpp. Här finns även plats för ett tilltaget matbord. Kökets lyxiga framtoning förstärks av kalkstensbänkskivan och de högpresterande vitvarorna från Electrolux som är standard. Integrerad kyl, frys och diskmaskin. Induktionshäll, varmluftsugn, micro samt kolfilterfläkt. Utgång till tomt med gräsmatta via stor skjutdörr.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet på samma plan ligger i direkt anslutning till köket och är öppet och ljust med stora fönsterpartier. Även här ligger ekgolv. Här kan man umgås, spela spel och bara vara tillsammans. Två glasade altandörrar leder ut till den privata uteplatsen.

PLAN 3

SOVRUM 1-3
En trappa upp återfinns tre bra sovrum med ekgolv och ljusa väggar. Sovrummen har gott om plats för garderober och med en öppen takhöjd på 5 meter upp till nock, vilket skapar luftiga och härliga rum med massor av ljusinsläpp. Spännande takfönster ger ett strålande ljusinsläpp.

BADRUM
Helkaklat stilrent badrum badrum med badkar och dusch. Tvättkommod, WC, golvvärme och handdukstork. Fönster.

UPPVÄRMNING
Värmepump från Nibe modell 730. Vattenburen golvvärme på samtliga våningsplan. Komfortgolvvärme i badrum (både el- och vattenburen golvvärme)

TELE/TV/DATA
Fiberanslutning finns indraget.

FÖRRÅD
Kallförråd om ca 4 kvm.

PARKERING
Egen parkeringsplats. Möjlighet att ladda bilen vid gemensam laddstolpe.

DRIFTSKOSTNAD
Varje medlem bekostar sin egen drift av el, värme och försäkring. Varmluftsvärmepumpen värmer upp vatten till uppvärmning av radhuset samt till dusch och bad.

OMRÅDET
Eriksvik är ett område i Saltsjö-Boo som erbjuder underbar skärgårdsnatur endast ca 20 minuter från centrala Stockholm. Eriksvik beskrivs bäst som ett idylliskt och familjevänligt område med omedelbar närhet till skog och natur, hav och skolor. Här i Eriksvik bor du i ett lummigt villaområde med en bebyggelse som blandar äldre charmiga sekelskiftes hus med nyare moderna hus. Närmsta granne är en lekpark med stora gräsytor som är perfekta för lek och bus. Vägföreningen i Eriksvik är mycket omtyckt och står bakom flera trevliga aktiviteter för de boende i området, däribland ett populärt och traditionsenligt firande vid både
Valborg och midsommar.

Njut av lyxen att ha promenadavstånd till två fina skärgårdsbad, Eriksviksbadet och Gustavsviksbadet, med sandstrand och
bryggor. Här kan dessutom barnen delta i den simskola som arrangeras varje sommar. Önskas mindre salta bad så styr du kosan mot badsjön Abborrträsk som omges av ett vackert och naturskyddat skogsområde. Även Sågsjön är en insjö på nära avstånd. Inte långt bort hittar du Mjölkudden och här finner du jolle- och seglarskola under somrarna. För den båtintresserade finns Eriksviks
båtklubb med flera bryggor för de boende i området. Eriksvik - ett perfekt alternativ för den aktiva familjen som vill bo halvvägs
mellan skärgård och stad.
För visning maila karolina.miramadi@mohv.se
I idylliska villaområdet Eriksvik i Saltsjö-boo ligger detta stilrena stadsradhus i Lärkträ. Stort trädäck i soligt söderläge och parkeringsplats. Gångavstånd till bad, förskolor och kommunikationer. Möjlighet till uthyrningslägenhet då det finns två ingångar. Välkommen på visning!

Förening

Eriksviksvägen 40 E

Förening

Brf Lampaffären

Allmänt om föreningen

BRF Lampaffären består av 8 bostadsrättsradhus. Föreningen har adresserna Eriksviksvägen 40A-H och är en äkta bostadsrättsförening som äger marken.

TELE/TV/DATA
Fiberanslutning finns indraget.

PARKERING
Egen parkeringsplats till varje lägenhet. Gemensamma platser med laddstolpe.

DRIFTSKOSTNAD
Varje medlem bekostar sin egen drift av el, värme och försäkring. Varmluftsvärmepumpen värmer upp vatten till uppvärmning av radhuset samt till dusch och bad.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter