Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Oxievångsvägen 89

Oxie

599 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Oxievångsvägen 89

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 92,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 118
Våning 0 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 599 000 kr utgångspris
Avgift: 5 521 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 0,68133%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Nu har ni chansen att förvärva ett charmigt radhus i ett lugnt och barnvänligt område, med bra planlösning och goda föravaringsutrymmen. Välkommen in!

Entré

Vi möts av en ljus entré på bottenplan med goda avhängningsmöjligheter. På golvet finns plastmatta och väggarna bär en vit tapet.

Allrum plan två

En trappa upp väntar ett öppet allrum med stort ljusinsläpp. Här finner vi också en stor klädkammare som rymmer det mesta från kläder till andra större föremål. På golvet finns en grå heltäckningsmatta och väggarna täcks av en vit tapet.

Sovrum 1

Ett ordentligt tilltaget sovrum med plats för såväl byråer och dubbelsäng om så önskas. Fyra inbyggda garderober för all slags förvaring finns att tillgå i rummet. Heltäckningsmattan på golvet följer med in i detta rum och väggarna är vita.

Duschrum

Vid sidan om sovrummet finner vi ett vitt helkaklat duschrum med plats för tvättmaskin. Här finns även en toalett och handfat med skåp och spegel med spots.

Sovrum 2

Mittemot duschrummet kommer vi till sovrum nummer två med ljusa väggar, blå board och heltäckningsmatta på golvet. Här finns också en garderob för klädförvaring.

Kök

Från allrummet går vi in i köket där vita luckor och vitt kakel sampspelar med ljust klinkergolv och vita strukturtapeter på väggarna. Här finns gott om skåp till förvaring. Vitvarorna är äldre som fungerar bra. Här finns också utgång mot den fantastiska balkongen där man kan njuta av soliga dagar.

Vardagsrum

Ett valv leder oss vidare in från köket till ett välplanerat vardagsrum med gott om plats för all möblering. De stora fönsterna släpper in gott om ljus och får rummet att kännas stort och öppet. På golvet finner vi den grå heltäckningsmattan och väggarna är tapetserade med vit strukturtapet.
Nu har ni chansen att förvärva ett charmigt radhus i ett lugnt och barnvänligt område, med bra planlösning och goda föravaringsutrymmen. Välkommen in!

Förening

Oxievångsvägen 89

Förening

HSB Brf Dalgården

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
HSB Brf Dalgården är en äkta förening som består av 127 hushåll fördelade på 58 st radhus, 29 st marklägenheter och 40 st lägenheter samt 5 hus med servicelokaler, 9 förrådsbyggnader och 19 garagebyggnader. Fastigheterna färdigställdes år 1983 och då bildades också föreningen. Marken innehas med tomträtt. För den ekonomiska förvaltningen svarar HSB. För ytterligare information och kontakt, se föreningens hemsida: http://www.hsb.se/malmo/dalgarden/1-47664

HUSETS SKICK
Föreningen gör kontinuerligt löpande underhåll där behovet finns. De senaste reparationerna och renoveringarna som är gjorda är följande:
2009 Yttre miljö
2010 Byte ventilationsaggregaten i köken
2011 Glasfiberkabel till alla hem och gemensamma lokaler
2012 Renovering gemensamma lokaler
2013 Passage- och bokningssystem till tvättstuga etc.
2014-2015 renovering av tvättstugor
2014-2015 Nya köksfläktar installerade i bostadsrätterna
För mer info om gjorda eller kommande renoveringar vänligen kontakta styrelsen. Underhållsplanen uppdateras årligen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensam tvättstuga finns mycket närliggande på gården med nya maskiner år 2013. Bokningssystem via tag är installerat. Föreningens boende har även tillgång till samlingslokal, styrketräningsrum samt bastu. Stora och små grönområden med lekplatser finns det gott om i området. Alla marklägenheter och radhus disponerar en tomt av varierande läge och storlek där boende själv kan skapa sin egen miljö. Området är bilfritt och därför disponerar varje bostad ett garage placerat i en gemensam garagebyggnad. I denna byggnad är det de närmsta grannarna som har sina garage. Möjlighet finns även att skaffa en extra garageplats och parkeringsmöjligheter finns längs gatorna i området, gästparkering finns i området.
Dessutom disponerar varje bostad ett förråd placerat i en förrådsbyggnad i närheten till lägenheten.

KABEL TV OCH BREDBAND
Kabel-tv levereras via Canal Digital, basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband levereras via Ownit med 100x100 mbit.

PARKERING
Till bostadsrätten hör ett garage. Behöver man ytterligare p-plats så finns ca 20 st uppställningsplatser för en kostnad om 150kr/månad. Separat kö tillämpas.

AVGIFTER
I närtiden finns inga uppgifter gällande avgiftshöjningar.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Oxie centrum ligger granne till detta område. På centrum finns stadsdelsförvaltningen, restauranger, bank, livsmedelsaffärer, ombud för posten, videobutik, blomsteraffär, tobaksaffär som är ombud för spel och lotter, frisörer, solarie, mm.

Kommunikation

På fem minuters gångväg ligger tågstationen varifrån du kan åka till Ystad eller Malmö. Till Malmö C tar det 12 minuter. Och när Citytunneln är klar hoppas vi även på att kunna åka direkt till Köpenhamn. Förutom tåg kan du även ta dig till Malmö med buss. Busshållplatsen finns precis utanför området.

Bilder

Visa alla

HitCounter