Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Murtegelvägen 123

Oxie

895 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Murtegelvägen 123

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 97,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 99-61-1-0065
Våning 0 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 895 000 kr utgångspris
Avgift: 5 907 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-tv, bredband, garage
Andel i föreningen: 0,5382%
Driftskostnad 9 800 kr/år
varav
El: 8 000 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal pers: 2
Tillträde Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte
Nu har ni chansen att förvärva ett modernt och stilrent renoverat radhus i ett lugnt och barnvänligt område. En hörntomt med egen trädgård, uteplats och nära till affärer, lekplatser samt buss- och tågkommunikationer till Malmö. Välkommen på visning!

ENTRÉPLAN:
Entré- Vi stiger in en ljus entré med goda avhängningsmöjligheter. Här ligger ett mörkt stilrent klinker på golvet och väggarna är målade i ljusgrått. Härifrån leder även den ljusa trappan oss upp till ovanplan.

Vardagsrum- Till vänster går vi in i vardagsrummet med stora fönster som ger ett bra ljusinsläpp. Här får ni plats med en stor soffgrupp och annan möblering och kan blicka ut över trädgården samt den trevliga uteplatsen. Väggarna bär gråa tapeter och en modern fondtapet klär ena väggen. På golvet ligger ett laminatgolv.

Duschrum- Från entrén går vi vidare in i det helkaklade duschrummet, stilrent renoverat 2012 . På golvet ligger grått klinker med golvvärme och väggarna bär vitt kakel. Här finns spotlights i taket, toalett och vask i vitt porslin samt ett vaskskåp för förvaring.

Kök- Vidare går vi in i det stora köket med generösa arbetsytor och matplats för sex personer. Stilrent renoverat med vita luckor, rostfria handtag, och svart kakel. Vitvarorna är nyare.

Tvättstuga- Här finns tvättmaskin, torkskåp och en stor klädkammare. Bra med förvaringsutrymme!

OVANPLAN:
Sovrum- Upp för trappan kommer vi till ett av två sovrum. Här får ni plats med säng eller kontorsmöblering. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ett stilrent laminatgolv.

Sovrum- Vidare in kommer vi till det större sovrummet. Här bär en vägg en modern och stilren fondtapet och resten av väggarna är tapetserade i rött. Det finns plats för dubbelsäng och byråer. På golvet ligger ett laminatgolv i träimitation

Badrum- Stort badrum med badkar, vask och toalett. Väggarna är helkaklade i vitt kakel och på golvet ligger en ljusgrå plastmatta.
Nu har ni chansen att förvärva ett modernt och stilrent renoverat radhus i ett lugnt och barnvänligt område. En hörntomt med egen trädgård, uteplats och nära till affärer, lekplatser samt buss- och tågkommunikationer till Malmö. Välkommen på visning!

Förening

Murtegelvägen 123

Förening

Brf Magnolian i Oxie

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Brf Magnolian i Oxie bildades 1982 och är en äkta förening. Föreningen innehar marken med tomträtt. Tomträttsavtalet löper ut 1:a januari 2021. Det finns 185 st lägenheter i föreningen, varav 20 st 2 rok, 79 st 3rok, 72 st 4rok och 14 st 5rok. Samtliga innehas med bostadsrätt. Det finns 2 st fritidslokaler som går att hyra av föreningen. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Bredablick Förvaltning.

PARKERING
En garageplats tillhör lägenheten och ingår i månadsavgiften. Extra gästparkering finns.

FASTIGHETENS SKICK
2017: Stuprännor utbytta
2017: Ny lekplats på området
2014: 3 miljöhus byggdes
2013: Underhåll av taket
2012: Området asfalterades och lekplatserna rustades upp. Fasaderna målades.
Vatten/Avloppsstammar: Bra skick, spolas kontinuerligt.
Fönster: Inget renoveringsbehov föreligger i dagsläget.
El: Inget renoveringsbehov föreligger i dagsläget.
Föreningen har bytt ut sina tre värmecentraler under 2016/17.
Kommande underhåll: Föreningen har även ett löpande underhåll av yttertrappor samt häng- och stuprännor på samtliga fastigheter. Även spolning av ledningar och sotning av luftkanaler ligger under löpande underhåll.

AVFALLSHANTERING
Föreningen har miljöhus för sopsortering.

BREDBAND OCH KABEL-TV
Kabel-TV basutbud och bredband (100mbit) ingår i månadsavgiften. Leverantör är Sydantenn Tele samt bredband via Top 24

EKONOMI
I dagsläget finns inga beslutade avgiftshöjningar. Månadsavgiften höjdes med 2% per januari 2018. Detta med anledning av allmänt ökade omkostnader. Den höjdes även med 2% i januari 2017, detta i samband med att tomträttsavgälden omförhandlades med Malmö stad.
Överlåtelseavgift: 1 138 kr (2.5% av basbeloppet) Pantsättningsavgift: 455 kr (1% av basbeloppet) Båda betalas av köparen.

ÖVRIGT
Föreningen tillåter delat ägande där föräldrarna äger och barnet bor. För mer information, kontakta föreningen. Föreningen accepterar inte juridiska personer vid förvärv av bostadsrätten. Föreningen tillämpar tillsyn vid en överlåtelse.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2018-09-12. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter