Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lertegelvägen 12

Oxie

1 195 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Lertegelvägen 12

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 97,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 99
Ekonomi Pris: 1 195 000 kr som utgångsbud
Avgift: 6 607 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-tv, bredband (100 Mbit/s) samt en p-plats.
Andel i föreningen: 0,53818%
Andel av årsavgift: 0,5407%
Pantsatt Ja
Allmänt Uteplatserna innehas idag med nyttjanderätt av bostadsrättsinnehavaren och anses inte som upplåten mark. För mer info, kontakta styrelsen.

Säljaren upplyser:
Stor svart garderob i sovrum och svart byrå med sex lådor ingår inte i köpet.

Byggnad

Byggnadstyp Bostadsrättsradhus
Byggnadsår 1982
Energideklaration
Utfärdad den 13 mars 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 155 kWh/m² (Atemp) och år
Ta chansen och förvärva detta trivsamma och praktiskt planerade radhus med villakänsla i 2-plan. Stor insynsskyddad och stensatt uteplats i söderläge. Här erbjuds två badrum, tvättstuga och stort kök. Garage och bredband i månadsavgiften!

ENTRÈ
Välkomnande entré med ljust klinkergolv och plats för avhängning av ytterkläder.

TVÄTTSTRUGA
I anslutning till hallen finner vi tvättstugan med tvättmaskin och vask. Från tvättstugan når ni ett rymligt förråd.

KÖK
Köket har ljust laminatgolv och vita köksluckor med inslag av svarta lådfronter. Ovanför den rostfria bänkskivan sitter kakel i vitt. Utrustningen består av kyl och frys, diskmaskin, spis samt fläkt. Här finns gott om plats finns för större matbord för 6-8 personer.

VARDAGSRUM
Det ljusa vardagsrummet har parkettgolv och ljusa väggar. Här finns gott om plats för den stora soffgruppen.

BADRUM
Det helkaklade badrummet med ljust kakel och klinker erbjuder duschhörna, handfat och WC.

På ovanvåningen finner vi två sovrum och ett badrum. Den lilla hallen på ovanvåningen har också praktiska garderober för extra förvaring.

SOVRUM 1
Sovrummet längst in har ljust laminat på golvet och ljusblåa väggar. Bra utrymme för förvaring och här ryms enkelt en dubbelsäng.

SOVRUM 2
Detta rum har också ljust laminatgolv samt ljusa väggar.

BADRUM
Vitt kakel och en gul kulör på våtrumsmattan. Här finns badkar, handfat, WC och väggskåp till förvaring. Extra ljus släpps in via ett fönster.

UTERUM & UTEPLATS
Uterum med trägolv och gott om plats för extra matplats eller förvaring. Vid den stora, stenlagda uteplatsen finns det goda möjligheter för den med gröna fingrar att skapa sin egen oas. Marken innehas idag med nyttjanderätt av bostadsrättsinnehavaren och anses inte som upplåten mark.

Entré

En välkomnande entré med ljust klinkergolv samt rymlig avhängningsplats för ytterkläder. Ljusa väggar.

Tvättstuga

I anslutning till hallen finner vi en rymlig tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare. I direkt anslutning finner vi ett rymligt förråd samt avhäningsplats för tvätt.

Kök

Ett stort och rymligt kök, med stora arbetsytor och god plats för ett större matbord om 6-8 personer. Rostfri bänkskiva med ovanliggande vitt kakel. God förvaring med ljusa skåpluckor. Köket är utrustat med diskmaskin, ugn, spis, spisfläkt samt kyl och frys. Rikligt ljusinsläpp med utsikt mot den stenlagda uteplatsen. Ljusa väggar med ljus parkett.

Vardagsrum

Vardagsrummet är rymligt med gott om plats för en större soffgrupp och mediamoduler. Även här finner vi ett rikligt ljusinsläpp från fönsterpartierna. Ljusa väggar med ljust parkettgolv.

Badrum

Ett ljust och rymligt badrum, som består av genomgående vitt kakel. Utrustat med WC, handfat och duschkarbin.

Ovanvåningen

Består av två sovrum samt ett badrum. I direkt anslutning med trappan finner vi ovanvåningens korridor som består av praktiska garderober för extra förvaring.

Sovrum 1

Här finner vi det större sovrummet i huset med rymlig plats för en större säng samt möjlighet för garderob. Består av ljusblåa väggar och ljust laminatgolv.

Sovrum 2

Sovrummet har god plats för säng samt skrivbord. Utrymme för garderob finner vi även här. Väggarna är ljusa och golvet består av ljust laminatgolv.

Badrum

Badrummet består av vitt kakel och våtrumsmatta i gul kulör. Utrustat med WC, handfat och badkar. Väggskåp som möjliggör smidig förvaring. Rikligt ljusinsläpp via fönster.

Uterum & uteplats

Uterummet består av trägolv och rymmer en större matplats. Alternativt går det att använda till extra förvaring. Utanför finner vi en rymlig och stenlagd uteplats. Uteplatsen är en given plats att samla familj och vänner för sena sommarkvällar! Utrymme att odla växter och kryddor finner vi även här. Uteplatsen innehas med nyttjanderätt av bostadsrättsinnehavaren och anses inte som upplåten mark.

Stark villakänsla!

Ta chansen och förvärva detta trivsamma och praktiskt planerade radhus med villakänsla i 2-plan.
Stor insynsskyddad och stensatt uteplats i söderläge. Här erbjuds två badrum, tvättstuga och stort kök. Garage och bredband i månadsavgiften!

Förening

Lertegelvägen 12

Förening

Brf Magnolian i Oxie

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Brf Magnolian i Oxie bildades 1982 och är en äkta förening. Föreningen innehar marken med tomträtt. Det finns 185 st lägenheter i föreningen, varav 20 st 2 rok, 79 st 3rok, 72 st 4rok och 14 st 5rok. Samtliga innehas med bostadsrätt. Det finns 2 st fritidslokaler som går att hyra av föreningen. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Bredablick Förvaltning.

PARKERING
En garageplats tillhör lägenheten och ingår i månadsavgiften. Extra gästparkering finns.

FASTIGHETENS SKICK
2019: Trappor utbytta
2017: Stuprännor utbytta
2017: Ny lekplats på området
2014: 3 miljöhus byggdes
2013: Underhåll av taket
2012: Området asfalterades och lekplatserna rustades upp. Fasaderna målades.
Vatten/Avloppsstammar: Bra skick, spolas kontinuerligt.
Fönster: Inget renoveringsbehov föreligger i dagsläget.
El: Inget renoveringsbehov föreligger i dagsläget.
Föreningen har bytt ut sina tre värmecentraler under 2016/17.
Kommande underhåll: Föreningen har även ett löpande underhåll av yttertrappor samt häng- och stuprännor på samtliga fastigheter. Även spolning av ledningar och sotning av luftkanaler ligger under löpande underhåll. 2020 planerar föreningen att bygga om en lekplats på Murtegelvägen.

AVFALLSHANTERING
Föreningen har miljöhus för sopsortering.

BREDBAND OCH KABEL-TV
Kabel-TV basutbud och bredband (100mbit) ingår i månadsavgiften. Leverantör är Sydantenn Tele AB.

EKONOMI
I dagsläget finns inga beslutade avgiftshöjningar. Månadsavgiften höjdes med 3% 1/1-20. Överlåtelseavgift: 2.5% av basbeloppet Pantsättningsavgift: 1% av basbeloppet Båda betalas av köparen.

ÖVRIGT
Styrelsen beslutade i december att höja månadsavgiften med 3% som även inkluderar köp av tomträtten för hela föreningen. Besluts togs i november 2019 och köp av tomträtten kommer att ske till sommaren 2020. Föreningen tillåter delat ägande där föräldrarna äger och barnet bor. För mer information, kontakta föreningen. Föreningen accepterar inte juridiska personer vid förvärv av bostadsrätten. Föreningen tillämpar tillsyn vid en överlåtelse.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt föreningens hemsida 2020-02-27. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter