Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kometgatan 37

Ödåkra

2 395 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kometgatan 37

Antal rum 5 rum + kök
Boarea 92,30 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 9
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 395 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3 703 kr/mån inkl VA, sophantering
Andel i föreningen: 7,14%
Andel av årsavgift: 0,071429%
Driftskostnad 8 140 kr/år
varav
El: 5 640 kr
Försäkring: 2 500 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför variera beroende på egen förbrukning och avtal.
Allmänt I månadsavgiften ingår vatten & avlopp, sophantering och förråd.

Parkeringsplats kostar 250 kr i månaden.

Fiber från stadsnätet är indraget och anslutet till bostaden och högsta möjliga hastighet är 1 GBT/S.

Byggnad

Byggnadstyp 2-plansbostadsrättsradhus
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX-system
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: isolerglas 3-glastyp
Fastighetsbet. Barytonen 2
I en ny del av omtyckta Ödåkra hittar ni detta smakfulla och luftiga radhus från 2017. Bostaden har ett genomgående trestavsekparkettgolv, vita slätmålade väggar, högt i tak och flertalet fönsterpartier.

I området bor ni bekvämt i närheten av skola, mataffär och 2,5 km till Väla köpcenter. Här finner ni bra med kommunikationsmöjligheter med närhet till tågstation, stadsbuss och avfart för att nå E6:an och E4:an.

Bostaden disponeras enligt följande:

HALL:
När ni kliver in i bostaden möts ni av ljus och rymd. Den höga takhöjden tillför en bra välkomnande känsla till bostaden. Här finner ni goda avhängningsmöjligheter samt bra med förvaring i en rymlig garderob.

ALLRUM/SOVRUM:
Till höger från hallen finner ni ett mindre rum som i dag används som en matsal. Rummet kan likväl disponeras som sovrum eller kontor.

BADRUM:
Vidare genom bostaden har ni ett av bostadens två badrum. Ett lyxigt och rymligt badrum som är helkaklat i ljusa nyanser med golvvärme. Här finns utrustning som kommod, väggskåp, handdukstork, tvättpelare, WC och duschhörna.

KÖK/VARDAGSRUM:
Köket är ljust och luftigt. Här finns goda arbetsytor och bra med utrymme till förvaring i skåp och lådor. Här finns även en praktisk köksö som skiljer av köket från vardagsrummet. Maskinparken är från Elektrolux och består av kyl, frys, diskmaskin, spis och ugn. Köket är från Ballingslöv Solid. Bänkskivan är av massiv ek och ovan arbetsbänken sitter ett stänkskydd av glas.

Mellan vardagsrum och kök har ni en social och öppen planlösning. Här finns goda möbleringsmöjligheter och den som vill kan även möblera med en matplats kombinerat med en soffgrupp. Ett ljust rum tack vare högt i tak och stora fönsterpartier mot bostadens uteplats.

Plan 2

SOVRUM:
Lätt möblerat rum med ett stort och härligt fönster och en rymlig garderob.

SOVRUM:
Ljust sovrum med en stor garderob med skjutdörrar. Här finns även en franskbalkong med en balkongfront i snyggt plexiglas.

BADRUM:
Även badrummet på detta våningsplan är ljust och fräscht. Ett rymligt helkaklat badrum med golvvärme i ljusa nyanser. Utrustning är kommod, duschhörna, WC och handdukstork.

SOVRUM:
Bostadens master bedroom är stort och luftigt. Här finns bra med utrymme till en större dubbelsäng. I rummet finns en stor garderob med skjutdörrar. Från detta rum har ni även utgång till bostadens balkong.

UTEPLATS:
Genom vardagsrummet har ni utgång till den ombonade mysiga uteplatsen. Denna härliga uteplats passar utmärkt för grillkvällar. Här har ni även möjlighet till egna planteringar. I anslutning till uteplatsen finns ett rymligt förråd.

Välkomna hem!
I en ny del av omtyckta Ödåkra hittar ni detta smakfulla och luftiga radhus från 2017. Bostaden har ett genomgående trestavsekparkettgolv, vita slätmålade väggar, högt i tak och flertalet fönsterpartier.

I området bor ni bekvämt i närheten av skola, mataffär och 2,5 km till Väla köpcenter. Här finner ni bra med kommunikationsmöjligheter med närhet till tågstation, stadsbuss och avfart för att nå E6:an och E4:an.

Förening

Kometgatan 37

Förening

BRF Barytonen 2

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Barytonen 2 registrerades hos bolagsverket 2017-03-24. Föreningen består av 14 bostadsrättsradhus med adress Kometgatan 21-47 i Ödåkra, Helsingborgs kommun.

Överlåtelseavgiften tas ut av styrelsen på 2,5 % av prisbasbeloppet.
Pantsättningsavgift tas ut av styrelsen på 1 % av prisbasbeloppet.

Förvaltning, såväl teknisk som administrativt har skötts av styrelsen.
Bokföring har skötts av Dilum AB.

Ekonomi:
Ingen avgiftsförhöjning är planerad.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter