Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kråkbärsvägen 8B

Solbacka Norrtälje

3 395 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kråkbärsvägen 8B

Antal rum 5 rum + kök
Boarea 110,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 00282
Ekonomi Pris: 3 395 000 kr utgångspris
Avgift: 5 417 kr/mån Värme, vatten, tv & bredband ingår
Andel i föreningen: 5%
Andel av årsavgift: 5%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Radhus
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Mekanisk, typ FTX
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Isolerat förråd på ca 4,5 kvm

Hall

Passera verandan och öppna ytterdörren! Kliv sedan in i hallen och känn golvvärmen under fötterna. Här kan man hänga av sig till vänster och klinkergolvet tar dig vidare in i huset.

Kök

Hemtrevligt kök med kombination av högkvalitativa rostfria vitvaror med stilrena och praktiska detaljer. Kökets maskinella utrustning består av rejäl köksfläkt, induktionshäll, rostfri kyl/frys, diskmaskin samt integrerad ugn- och mikro. Flertalet grå köksluckor ovan den exklusiva Deklon-bänskivan i vinkel med maximerade arbetsytor. Här får man smidigt plats med ett matbord om 6 personer vid de båda köksfönsterna med harmonisk vy över naturen.

Badrum

Även tillval har gjorts i badrummet med ett finare klinkergolv där det även finns golvvärme via el för snabbare effekt. Takdusch, praktisk bänk för vikning ovan tvättmaskin och torktumlare, handdukstork, WC och handfat finns utrustat - egentligen allt som behövs i ett badrum!

Vardagsrum

Spatiöst vardagsrum med härligt ljusflöde tack vare de breda fönsterpartier och utgång mot den soldränkta uteplatsen i söder. Här får man plats med ett större möblemang på det slipbara ekparkettgolvet som är genomgående med köket. Braskaminen förgyller det kommande vinterhalvåret och höjer mysfaktorn till en ny nivå!

Förråd

Mindre invändigt förrådsutrymme där uppvärmningssystemet kan kontrolleras. Perfekt utrymme att förvara städmaterial.

ÖVRE PLAN

Övre plan innefattar badrum, allrum samt tre sovrum.

Badrum

Övre planets badrum är utrustat med ett snyggt badkar, handdukstork, handfat samt WC. Givetvis finns även golvvärme via el i klinkergolvet även här!

Sovrum 1

Rymligt sovrum på totalt 11 m² med plats för bredare säng på parkettgolvet som är genomgående med hela våningen. Fransk balkong med vy över uteplatsen och området. Platsbyggd skjutdörrsgarderob med spegelväggar.

Sovrum 2

Ljust sovrum där man smidigt får plats med en säng. Här finns även dubbelgarderober med praktiska spegelskjutdörrar.

Sovrum 3

Det tredje sovrummet har givetvis också bra förvaring tack vare dubbelgarderoberna. Ljusa ytskikt.

Allrum

Ett ljust allrum för sällskap (totalt 11 m²) som smidigt kan göras om till ett fjärde sovrum för den större familjen.

Nytt gavelradhus i New England-stil

ACCEPTERAT PRIS
Vill du kombinera ett påkostat New England-inspirerat radhus (-18) på en lugn återvändsgata med att bo i ett tilltalande och lugnt område? Ta med gavelläge mot naturen inklusive en tillhörande tomt om 304 kvm i ekvationen och vi har Kråkbärsvägen 8B i barnvänliga Solbacka! Här har ägarna tänkt till och investerat i dyra materialval så som den härliga braskaminen i vardagsrummet, Dekton-bänkskivan i köket som givetvis är i vinkel, terass- och fönstermarkiser och en extra uteplats som finns på baksidan (samtliga tillval finns i beskrivningen). Bostaden disponeras i två plan och man märker snabbt att planlösningen inte kan bli bättre. Härligt ljusflöde tack vare det extra fönsterpartiet som vetter ut mot naturen. Rejäl trädäckad uteplats på baksidan i soligt söderläge där grillkvällarna med sällskapet väntar. Här finns även en extra uteplats samt bra med lekyta både på gräsmattan och uppe i bergspartierna. Värt att notera är att precis allt ingår i månadsavgiften, dvs uppvärmningen via bergvärme, det snabba bredbandet via fiber, kabel-tv, varmvatten och självklart ett fantastiskt radhus.

Via framsidans veranda kliver man in i den ljusa hallen och man märker väldigt snabbt att det här är både påkostat och genomtänkt tack vare ägarnas goda smak. Hela planet har vattenburen golvvärme förutom i badrummet som istället har el-golvvärme för snabbare effekt. Köket stavas Ballingslöv och genomsyras av komplett maskinell utrustning i högkvalitativa vitvaror samt smakfulla detaljer. Vidare in finner vi det härliga vardagsrummet som karaktäriseras av de breda fönsterpartierna och dubbla altandörrar mot den tilltalande uteplatsen i soligt söderläge. Braskaminen är pricken över i:et och förgyller kommande vintrar! Övre plan innefattas av ett fint badrum med snyggt badkar och golvvärme. Totalt tre sovrum med dubbelgarderober med spegelskjutdörrar i samtliga sovrum. För den stora familjen kan man göra ett fjärde sovrum av det rymliga allrummet. Genomgående spotlights och dimmers på båda planen. Plats för två bilar på framsidan och för det där extra förvaringsutrymmet finns ett tilläggsisolerat förråd där man bekvämt kan förvara sina saker även i vintertid. Mindre vind för extra förvaring.

Solbacka är ett barnvänligt område och just här har ni promenadavstånd till tre förskolor och två grundskolor (F-6, resp F-9). Gator där barnen kan lära sig cykla och endast ca 15 min till Norrtäljeviken med fina grönområden. Bussen ner till stan finns även den inom några minuters gångavstånd.

Förening

Kråkbärsvägen 8B

Förening

Brf Nyckelpigan 1

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Närservice

Förskolor i området. Matbutik Coop och ICA Norrköp på Vätövägen

Kommunikation

Lokalbuss 658 till Norrtälje Busstation

Parkering

Parkering för två bilar på uppfarten

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter