Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Esplanaden 25A

Grossgärdet Norrtälje

1 375 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Esplanaden 25A

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 38,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 375 000 kr utgångspris
Avgift: 1 962 kr/mån
Andel i föreningen: 1,14197%
Andel av årsavgift: 1,32136%
Driftskostnad 1 860 kr/år
varav
El: 1 860 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaderna är ett obligatoriskt tillägg för el 155 kr/mån.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1945
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 11 januari 2019
Energiklass: F
Primärenergital: 193 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

Esplanaden 25A

Välkomna till Esplanaden 25A och denna trivsamma etta på 38 m². En genomgående ljus lägenhet med mycket väldisponerade ytor. Stort kök med utrymme för matplats. Lägenheten erbjuder en balkong i västerläge med fin utsikt. Då lägenheten ligger högst upp i huset har du sol på balkongen från tidig eftermiddag till sen kväll. Attraktivt läge på Grossgärdet med kort promenad till pendlarbussar, handelsområde och fina strövområden. Direkt närhet till stadskärnan och dess breda utbud på restauranger, butiker och service. Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall

Ingång till lägenheten via rymlig hall. Fin hall med plats för avhängning av ytterkläder direkt till höger. Ytterligare förvaring finns i en praktisk klädkammare. Klinkergolv och vitmålade väggar.

Kök

Modernt kök med utrymme för matplats för 4-5 personer. Stilsäkra materialval med vitt väggtegel ovanför arbetsytorna och snygga luckor i högblank svart färg. Maskinell utrustning form av induktionshäll, spisfläkt, diskmaskin, kyl/frys och inbyggd ugn samt mikro. Laminatgolv och vitmålade väggar.

Vardagsrum

Lättmöblerat vardagsrum med sovalkov. Utrymme för stor säng och soffa. Sovalkoven skärmas av med gardiner på ett stilfullt vis. Utgång till balkongen som ligger i ett bra västerläge. Med tanke på att lägenheten ligger högst upp i huset kan du njuta av solen ända fram till sen kväll. Klinkergolv och vitmålade väggar.

Duschrum

Stambytt (-99) duschrum med vitt kakel på väggarna samt snygg bård som matchar våtrumsmattan. Handfat, WC och spegel med belysning.
Välkomna till Esplanaden 25A och denna trivsamma etta på 38 m². En genomgående ljus lägenhet med mycket väldisponerade ytor. Stort kök med utrymme för matplats. Lägenheten erbjuder en balkong i västerläge med fin utsikt. Då lägenheten ligger högst upp i huset har du sol på balkongen från tidig eftermiddag till sen kväll. Attraktivt läge på Grossgärdet med kort promenad till pendlarbussar, handelsområde och fina strövområden. Direkt närhet till stadskärnan och dess breda utbud på restauranger, butiker och service.

Förening

Esplanaden 25A

Förening

Brf Hinden

Allmänt om föreningen

https://brfhinden.se/

Tv och bredband

Fastigheterna har fiber.

Parkering

I föreningen finns 2 garage- och 18 parkeringsplatser alla har eluttag.

Avgift
Parkeringsplats, med elstolpe: 250 kr/mån
Garageplats: 350 kr/mån

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningens fastigheter är i gott skick och har under de senaste åren genomgått omfattande renoveringar. Bland dessa kan nämnas att under 1998 och 1999 utfördes stambyte i fastigheterna. Detta innebar att alla vattenlednings- och avloppsrör ovanför källargolven byttes ut. I samband med detta arbete installerades också varmvattencirkulation, vilket innebär att varmvattnet kommer nästan direkt oavsett på vilket våningsplan man bor. Vid arbetet renoverades dessutom alla badrum.
Under 2003 och 2004 lät föreningen byta ut alla elledningar med kringutrustning i samtliga lägenheter och allmänna utrymmen.

Utbyte av balkongfronter färdigställdes 2007. Samma år genomfördes en teknisk besiktning av föreningens fastigheter vilken ligger till grund för vår långsiktiga underhållsplan.

2008 byttes samtliga lägenhetsdörrar till säkerhetsdörrar och ett nytt låssystem infördes.

2009 utfördes fönsterrenovering genom utbyte av ytterbågar och balkongdörrarnas ytterblad till fönsterbågar och dörrblad i vit aluminium samt montage av ett extra fönsterglas på samtliga innerbågar. Ett nytt sopförråd byggdes i anslutning till pizzerian.

2010 renoverades samtliga skorstenar och rökkanaler.

2012 installerades fiberkabel med ett lokalt nätverk till samtliga lägenheter och lokaler. I avgiften ingår ett grundutbud. Medlemmarna kan själva teckna bredband och bredbandstelefoni.

2013 Alla tvättstugor och torkrum totalrenoverade med nya maskiner

2018 Värmepanna byttes ut till en ny effektivare som kommer att sänka våra uppvärmningskostnader

Övrigt

Föreningen har en fastighetsskötare vars uppgift är att underhålla och vårda våra fastigheter invändigt och utvändigt. Det är även han som städar och ser till att det är rent och snyggt i fastigheternas gemensamma utrymmen.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Grossgärdet ett av Norrtäljes mest attraktiva område! Här har du närhet till precis allt du behöver. Närhet till Nordrona med ett stort / lugnt grönområde. Det unika motionsspåret som på vintern arrangerar skidspår upp till 7 kilometer vilket uppskattas! Grossgärdet har även gångavståndet till Crossfit som ligger uppe vid Nordrona. Du har närhet till skolor och förskolor i området som är väldigt omtyckta i Norrtälje.

Närservice

Gångavstånd till Norrtäljes finaste matbutik Flygfyren där du finner handelsområdet med apotek, möbel- och klädesbutiker. Här har du även gångavstånd till Norrtäljes stadskärna!

Kommunikation

Gångavstånd till pendlarbussarna som tar dig till Stockholms innerstad på dryga timmen. Dessa pendlarbussar går var 15 minut vilket är perfekt för en pendlare!

Bilder

Visa alla

HitCounter